Şimdi Ara

farlarını yakmak yerine parklar ve sislerle dolaşan yurdumun ...... insanları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle dikkat ediyorum sisli havalarda çok nadiren sis lambası yakan oluyor.
  • sis farını süs farı olarak kullanan,
    ya cahildir, ya görgüsüz.
    bunun başka bir açıklaması olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

dediğin olay yeni değil ki 1970'lerden günümüze gelen tuhaf bir adamın başlattığı sözde hava cakas atma hareketi

farlarını yakmak yerine parklar ve sislerle dolaşan yurdumun  ...... insanları.

o resimdeki olay tamamen etiketçilik bu bi zevk

• Fabrikasyon sis farı olmadığı için dün gittim sis farı aldım. Sis farı ayarını değiştirdikten sonra kimsenin gözünü almaz. Ben kaldırım köşelerini aydınlatmıyo karanlık kalıyo diye aldım. Xenon takanlara bende karşıyım çok göz alıyo o yüzden Xenon görünümü veren mavi camlı olanlardan kullanıcam ve kimseden küfürde yememiş olucam. Çoğu kişinin dediği gibi millet görgüsüzlükten açıyo.
  • Kabahat polislerde, her gun onlarcasini goruyorum bunlarin dertleri de neyse... turkiyede maalesef ceza yemekte ehliyeti kaybetmekte cidden cok ama cok zoooor, ah sunlar bi ingilterede olacakti da omur boyu oyuncak arabalarla oynayacaklardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica sis fari gorus mesafesinin 100metrenin altina dustugu anlarda karsindakinin arka stoplardaki hem gozlerini alir der ki ben bak burdayim diye ondekilerde size daha iyi gorus mesafesi sunmak icindir.
    En cok kizdigimsa ki bursada yasiyorum o kadar karli ve sisli havalarda sis farini dahi yakmayanlar var, maalesef daha nasil kullanildigini bile bilmeyenlerimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetici bey çemkirmiş açtığım başlığa, arka sis farları ile ilgili mevzuyu içinde sis farı geçen her yerde aramamız lazımmış, buradan devan edilsinmiş sanırım.... Yazalım o zaman aynısını buradan devam etsin.

Arka Sis Farı Hanzoları

Özellikle hava karardıktan sonra ne sis var ne görüş mesafesi düşük arka sis farlarını yakmak moda oldu.

Nedir sebebi çok merak ediyorum? Bu arka sis farcıları arabalarını görünmez mi zanneder, arkadan gelenleri kör mü zanneder, insanları rahatsız etmekten zevk mi alır yoksa arka sis farını yakınca arabanın janjanlı olduğunu falan mı düşünür?

Bu işi yapan varsa;
    arkadan uzunları yakmaktan farkı yok,
    arkadan gelen için aşırı derecede rahatsız edici ve dikkat dağıtıcı,
    araba janjanlı falan durmuyor, tam tersine özellikle tek yananlar anüs deliği gibi gözüküyor,
    çok sağlam küfür yiyor.

Bilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Briskhan -- 31 Ocak 2013; 12:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

70 milyara golf satılıyo ülkemde benzin 5 liraya dayandı sen hala vay sis farını açmış vay niye farlarını yakmamış derdindesin... ne diyim

alıntı yapmamışsınız ama ben üstüme alındım.
    benim derdimle, golfün yada benzinin fiyatı arasında nasıl bir bağ varki?
    gol 20,000 e, benzin de 1 tl ye düşüncemi dert etmeliyim sis farını?
    yada ilerleyen zamanda, golf 150,000 e benzinde 25 tl ye çıktığında başka neleri dert etmemeliyim?
    milletin sokakata birbirlerinin üzerine sürüp öldürmeleri olağan mı sayılmalı?
    siz ne anlatmak istediniz de ben anlamadım?

üzerinize alınmayın ben ortaya söyledim sis farını niye dert ediyosunuz ki sis farı gözünüzü alıyosa doktora gidin...orijinal sis farı göz almaz gözünü alanda sıkıntı vardır. sis farından çok daha büyük sorunlar var ülkede.çok ufak bi ayrıntı bu trafik içinde. makas atanı dert edin birbirini öldüreni dert edin.ekonomik sorunları dert edin. sis farı gözünü alıyomuş doktora gidin ne diyim. trafik polisi bile ceza yazmıyosa o kadar ayrıntı bi konu değil demek ki.

hocam ilk mesajımda belirttim,
    şehir içi, hava karanlık.
    bunlar farlarını yakmıyorlar.
    benim en önemli derdim bu.
    arkamızda olduklarında görünmüyorlar.
    çok uzakta ön sis farları rahatsız ediyor tabi.
    ama hasbelkader arkadan dibimize kadar girdiklerinde , veya yan yoldan size pararlel şekilde giriş yaptıklarında sis ler görünmüyor.
    farlarını da zaten yakmamış süperzeka.
    kazaya sebebiyet veriyorlar.
    ilerde farını yakmayıp, parklar ve sislerle dolaşan birisine çarparsanız anlarsınız sıkıntımı.
    ve arka sis farı inanılmaz rahatsız edici,
    siz arka siz farından rahatsız olmuyorsanız bence siz bir göz doktoruna gidin, bir hastalık var demektir.
    ayrıca makas atana da laf söylüyoruz, hızlı gidene de, kural ihlali yapan herkesi anıyoruz, burda iltifatlar edip yüceltiyoruz,
    bir bilinç oluşturmaya çalşıyoruz.
    saygılarımla.

• görüyorum ki bazıları hala yapılan kıroluğu savunuyorlar.böyle tipler sokakta olduğu kadar forumda da varmış.
  • Sis olmayan havada ön veya arka sis farını açan KRODUR veya onların ne işe yaradığını bilmeyen ACEMİDİR.net
  • Çok güzel bir bencillik örneği. Sis farlarına çakma xenon takanlara ise bu işte son nokta.
  • Bence pekte zararı yok. Tamam trafik kültürü vs. vs. ama göz almıyor. Ayrıca sis farlarını farkedemeyen forum üyelerimizede yuh diyorum yani Tamam yapılan yanlış ama bu yanlışı tarif etmek için böyle yalan söylemekte yanlış. Bende sevmiyorum ama sisleride gayet net görebiliyorum. Sis farlarını göremeyen varsawww.dunyagoz.com . Baya ilgileniyorlarmış, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 2 Şubat 2013; 3:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bence pekte zararı yok. Tamam trafik kültürü vs. vs. ama göz almıyor. Ayrıca sis farlarını farkedemeyen forum üyelerimizede yuh diyorum yani Tamam yapılan yanlış ama bu yanlışı tarif etmek için böyle yalan söylemekte yanlış. Bende sevmiyorum ama sisleride gayet net görebiliyorum. Sis farlarını göremeyen varsawww.dunyagoz.com . Baya ilgileniyorlarmış, tavsiye ederim.

Akşam karanlığında far yakmayıp,hayalet gibi park ve sislerle dolaşan arkadaşlara da ben burayı öneriyorum,burası da işinin ehliymiş.

http://www.bakirkoyruhsinir.gov.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bence pekte zararı yok. Tamam trafik kültürü vs. vs. ama göz almıyor. Ayrıca sis farlarını farkedemeyen forum üyelerimizede yuh diyorum yani Tamam yapılan yanlış ama bu yanlışı tarif etmek için böyle yalan söylemekte yanlış. Bende sevmiyorum ama sisleride gayet net görebiliyorum. Sis farlarını göremeyen varsawww.dunyagoz.com . Baya ilgileniyorlarmış, tavsiye ederim.

Akşam karanlığında far yakmayıp,hayalet gibi park ve sislerle dolaşan arkadaşlara da ben burayı öneriyorum,burası da işinin ehliymiş.

http://www.bakirkoyruhsinir.gov.tr/

Sis farlarına hayalet gibi diyorsanız ciddenwww.dunyagoz.com

Ayrıca ben yukarıda benimde tasdiklemediğimi söylemiştim.

• Bu apaçilere bişey olmuyoda olan annelerine oluyor
  • Şu günlerdeki araçlardaki sis farı dediğiniz farların neredeyse tamamının sis farıyla alakası yoktur. Olsa olsa gündüz farı olur onlardan.

O farlar (sözde)yayıcı tip sis farları olduğu için yanıp yanmaması karşıdaki insanlar için hiçbirşey değiştirmez.

Sorun olabilecek farlar gerçek delici tip sis farları veya uygunsuz ampul takılanlar ya da xenon gibi tiplerin ucuz ve standart olmayan tiplilerinin kullanımış olanlarıdır.

Yani standart bir aracın sis farı dediğiniz farını açması sizi karşıdan öyle denildiği gibi rahatsız etmez. Rahatsız olanların ya kendi farlarını ya da gözlerini kontrol ettirmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 2 Şubat 2013; 5:03:51 >
  • Bu akşam sisleri ve parkları açık halde giden polis arabasını gördükten sonra, bu konuda söylenecek söz bulamıyorum.
  • quote:

dediğin olay yeni değil ki 1970'lerden günümüze gelen tuhaf bir adamın başlattığı sözde hava cakas atma hareketi

Arazide tavşan avlamak için kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seiko0606

quote:

Arazide tavşan avlamak için kullanıyorlar.

• Geçen sene İzmit-İstanbul arası TEM'de orta şeritte 130 civarı gidiyorum Sol şeride çıkmak için aynaya bakıyorum araç gözükmüyor.Tam çıkacakken çok zayıf iki adet sarı ışık görüyorum ve refleksle kendimi tekrar orta şeride atıyorum.Birde ne göreyim,sadece sis farlarını yakmış kırmızı bir şahin sollayıp beni gidiyor.Ne sellektör ne korna...
    Anlık sinirle tamponuna yapışıp belki 2 dakika boyunca kornaya basıyorum sağa çeksin diye ama nafile,delikanlı arkadaşım yediği küfürü hazmedip yoluna devam ediyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.