Şimdi Ara

farlarını yakmak yerine parklar ve sislerle dolaşan yurdumun ...... insanları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derememo

şehir içi hava kararmış ama bu ..........ler farları yakmak yerine park ve sis lambalarını açmış dolaşıyorlar.
    hangi akla hizmettir, nasıl bir zihniyettir bu davranış?!?!?!??!
    bu nedir yahu?!?!?!??!

Tarif ettiğiniz şekilde dolaşan resmi araçları görünce bunlar normal gelmeye başladı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklı olsa böyle birşey yaparma insan değil insan ama asıl suç bunların böyle gezmesine müsade eden trafik polisindedir yazacaksın 200 tl ceza bak bakalım bir daha açıyormu .
    ses sistemi , egzoz , sis lambaları bunları amacı dışın da kullananlara yüksek cezalar kesmelıler .
  • Yurdum "insan"ından çoktan ümidimi kestim
  • 70 milyara golf satılıyo ülkemde benzin 5 liraya dayandı sen hala vay sis farını açmış vay niye farlarını yakmamış derdindesin... ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

aklı olsa böyle birşey yaparma insan değil insan ama asıl suç bunların böyle gezmesine müsade eden trafik polisindedir yazacaksın 200 tl ceza bak bakalım bir daha açıyormu .
    ses sistemi , egzoz , sis lambaları bunları amacı dışın da kullananlara yüksek cezalar kesmelıler .

Kardeşim Egzoz Yasak diyorsunuzda Ankaraya gidiniz egzozu olmayan araba yokki taksilerde bile abart var yanı polisin bişey dediği yok sadece bızım bulundugumuz sehır kesıyorlar cezayı .. Gitsene sen doğuda artislik yap bi polis olarak bak bakayım noluyor anında pimini çekerler senın :)
  • Bu tür kırolara o kadar küfür ediyorum ki....
    Gözlerim çok hassas.Gündüz bile sürekli yere bakarak yürüyen birisiyim.Bir kaç defa kazayı ucuz atlattığım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

70 milyara golf satılıyo ülkemde benzin 5 liraya dayandı sen hala vay sis farını açmış vay niye farlarını yakmamış derdindesin... ne diyim

İnsanlar 70 milyara Golf alıyor diye, yolda gözlerimizi alarak, gerekse de kendi görüşünü azaltarak insanları tehlikeye atanları eleştirmeyelim mi?
    Bırakın adam 70 milyara Golf alsın da diğer insanlara saygılı olsun.
    Milletin parasını nereye harcayacağına karar vermek bize düşmez.
    Ben de Golf'e 70 milyar vermem ama verene de karışmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Bu tür kırolara o kadar küfür ediyorum ki....
    Gözlerim çok hassas.Gündüz bile sürekli yere bakarak yürüyen birisiyim.Bir kaç defa kazayı ucuz atlattığım oldu.

sana ehlıyet verene ne demelı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Bu tür kırolara o kadar küfür ediyorum ki....

sana ehlıyet verene ne demelı peki ?

Ne yani.Gözler hassas diye ehliyet mi vermeyecekler? Dediğin şeye bak. Çakma zenon vs. takmasınlar kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

70 milyara golf satılıyo ülkemde benzin 5 liraya dayandı sen hala vay sis farını açmış vay niye farlarını yakmamış derdindesin... ne diyim

İnsanlar 70 milyara Golf alıyor diye, yolda gözlerimizi alarak, gerekse de kendi görüşünü azaltarak insanları tehlikeye atanları eleştirmeyelim mi?

konu yine golfe geldi ya

• Arka sise tamamen karşıyım ama orjinal ön sis sorun teşkil etmiyor
  • quote:

quote:

kim 70 milyar veriyosa versin alana hayırlı olsun kimsenin golfüne karışmadım ki.ben ekonominin durumundan bahsediyorum. iki sene önce 44 milyara full+full i30 vardı şimdi i20 bile anca...piyasanın suyu çıkmış benzin 5 liraya gelmiş yarısından çoğu vergi hala sis farı diyonuz. hadi bugün yakıt almıyoruz desek kimsede icraat yok sis farı diyince söven sövene... benim gözlerimmi sağlam sizin gözler mi bozuk bilemedim ama benim gözümü hiç almıyo sis farı. xenon takanlar hariç tabi...lütfen gidip uzunları yakıp yakın takip yapanları eleştirin. sol şeritte 60 la gidenleri eleştirin.saygısızlık budur.bi sis farını büyütmeye gerek yok orijinal sis farı göz almaz çünkü.bu kadar kaç tane konu açıldı yazık. gece farları ne kapatılsın diye bi konu ne zaman açılıcak merak ediyorum. yormayalım narin gözlerinizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

quote:

konu yine golfe geldi ya

konu golf değil piyasanın durumu... marka fanatikliğine döndürmeyelim işi c4 de aynı auris de diğerleride... 3 aşağı 5 yukarı aynı hepsi.

• Burası Türkiye her şey olabilir!
  • Ya öyle birşey hlaine geldiki bu olay :) Geceleyin önünüzü görmüyorsanız araba kullanmıcaksınız krdsm orj xgenon far olanlara ne dıyeceksınız ? :) boşa konusmayın bence xgenon'un bı kotu tarafı zaten yağmurlu havadır onunu göremessin ama karsıdan qelenın gozunu aldıgı doğrudur fakat hiçbir etkisi yoktu :)
  • yav he he deyip geçin bunları
  • sis farlarını açmayı severım açarımde yerı geldıgınde cıdden hoş duruyor araç karı kız versın vermesın ben sevdıgım için açıyorum başkası sevsın dıye değil hemde yolu daha genıs gosterıyor rahat oluyor. Ama parkları açıp sıslerı açmak pek akıl karı değil. Yaptıgımız ve yaptıkları hatalı davranıs adı ustunde sonucta sis lambası ve siste kullanılır. Ki polisler genelde ceza yazıyorlar yolu gormemde faydsı dokunmasa valla sokucem ama uzun yolda açtımmı kaldırımlara kadar goruluyo süper oluyo
  • quote:

alıntı yapmamışsınız ama ben üstüme alındım.
    benim derdimle, golfün yada benzinin fiyatı arasında nasıl bir bağ varki?
    gol 20,000 e, benzin de 1 tl ye düşüncemi dert etmeliyim sis farını?
    yada ilerleyen zamanda, golf 150,000 e benzinde 25 tl ye çıktığında başka neleri dert etmemeliyim?
    milletin sokakata birbirlerinin üzerine sürüp öldürmeleri olağan mı sayılmalı?
    siz ne anlatmak istediniz de ben anlamadım?
  • bence suç trafik polislerinde bu tür kroların arkasından cezayı gondereceksin hiç affetmeyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

sis farlarını açmayı severım açarımde yerı geldıgınde cıdden hoş duruyor araç karı kız versın vermesın ben sevdıgım için açıyorum başkası sevsın dıye değil hemde yolu daha genıs gosterıyor rahat oluyor. Ama parkları açıp sıslerı açmak pek akıl karı değil. Yaptıgımız ve yaptıkları hatalı davranıs adı ustunde sonucta sis lambası ve siste kullanılır. Ki polisler genelde ceza yazıyorlar yolu gormemde faydsı dokunmasa valla sokucem ama uzun yolda açtımmı kaldırımlara kadar goruluyo süper oluyo

Sen arabanin icindeyken hos duran birseyi baskasi gorsun diye degil de kendin icin yaptigina ancak kendin inanirsin. Bari gercekle yuzlesin, bu islerin alayi kroluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.