Şimdi Ara

Farih Erbakan mantıklı konuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisine oy vermem ama adam çok mantıklı konuşuyor. Başkanlık sistemindeki sınırsız yetkilerden rahatsız. Tek adamlıktan rahatsız Muhalefetteki aşırı çok seslilikten rahatsız.

aslında yönetimde tam dengeyi ve kuvvetler ayrılığını savunuyor. Kendi adıma Aşırı sağ kısıtlayıcı olmasaydılar desteklenebilirdi.

lakin alternatif arayan ak seçmen kendilerine teveccüh gösterecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş birliği yapmaması çok iyi oldu yoksa Erbakan hocam kendini bitirirdi çok doğru bir karar verdi ve seçimlere müstakil olarak katılmaya karar verdi Erbakan hocam gümbür gümbür geliyor Türkiye için en doğru liderlerden bir tanesi bence imzalar ve oylar ona verilmeli özellikle de AKPli olup AKP den memnun olmayan kesimler
  • kuvvetler ayrılığı önemli hiçbir siyasi parti toplumun tümünü temsil edemez erbakan bile farkında

• Bilgisinden,donanımından şüphem yoktur ama bu hitabetle siyaset yapılmaz.İlla bağırsın çağırsın da demiyorum.Sürekli aynı ve sessiz bir ses tonu , mimiksiz konuşma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Armut dibine düşer demişler. Akp'liler Rahmetli Erbakan Hoca'ya gereken desteği vermedi. Umarım bu hatadan dönülür YRP'ye destek verilir.

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

Evet bazıları Fatih Beyi pek enerjik bulmuyor ama şahsen ben ilkelerle, icraatlerle ilgileniyorum. En azından Tayyip gibi hakaretvari konuşmuyor.

• Kabadayı gibi değil de insan gibi iletişime geçiyoe en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt

Destek mi? Erbakanı resmen kenara süpürdüler. Erbakanın partisinin istanbul bel. başkanı erdoğandı. Abdullah gül de öyle.

Erbakanın öyle böyle bir çizgisi vardı bunlar biz milli görüş gömleğini çıkardık demişlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir

• Kesinlikle katılıyorum Fatih Erbakan çok mantıklı konuşuyor AKP den memnun olmayan bir AKP seçmeni olsaydım oyum kesinlikle Erbakan olurdu kesinlikle oy verilmesi gereken bir insandır bence

• Ya sizin siyasi tercihinize ne diyeyim bilemiyorum. Ulan AKP'den daha radikal İslamcıyı burada övüyorsunuz. AKP'den daha baskıcı, daha tutucu, daha ilkel bir siyasi görüşün temsilcisini mi paklayacaksınız. AKP'nin YRP ile işbirliği yapmaması iyi bir şey. Hiç değilse daha da radikalleşmez.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Farih Erbakan mantıklı konuşuyor

İş birliği yapmaması çok iyi oldu yoksa Erbakan hocam kendini bitirirdi çok doğru bir karar verdi ve seçimlere müstakil olarak katılmaya karar verdi Erbakan hocam gümbür gümbür geliyor Türkiye için en doğru liderlerden bir tanesi bence imzalar ve oylar ona verilmeli özellikle de AKPli olup AKP den memnun olmayan kesimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 23 Mart 2023; 1:32:4 >

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Sırf AKP'den oy koparması için bunları yazıyorsunuz ama bu tipler yarın güçlenirse Erdoğan'a rahmet okutacaklar.

• Fatih Hocamiz geliyor gumbur gumbur
    Insana insan gibi konusmasini bilen biri
    Yeniden Refah geliyor
    Ulkemiz refaha erecek
    Necmettin hocamizin mirasi
    Islami islam gibi yasamak isteyenlere

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Deva, Gelecek, Saadet, Yeniden Refah, Hudapar Akp'nin çöküşünün ardından gelecek mirasçıları olacak.

Bu sekilde parçalı oldukları sürece ülkeyi Afganistan'a çevirme ajandalarını saklı tutacaklardır. Ancajk aralarından biri sivrilirse ciddi bir oy potansiyeline sahip oldukları aşikar.

• Periah kullanıcısına yanıt

Deva ve Gelecek ılımlı İslam'ın devamını sağlamaya yönelik partiler. Deva güye liberal takılıyor ama onun liberalliğini yerim ben. YRP ise içlerindeki en tehlikeli parti. Ülkeyi tarikatlar cennetine çevirmesi ve medeni kanunu bile tartışmaya açması beklenir o partiden.

AKP sonrası Türkiye'de ya kaos olacak ya da çok seslilik. Bakalım çok seslilik kaosa mı yol açacak yoksa çok seslilikten demokrasi mi çıkacak.

• En doğrusunu yaptı

• 28 Şubat'ı savunanlar şimdi burda Erbakan'ı destekliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 28 şubat kötü birşey miydi ? bak etkili olamadı sonucu ortada. türkiye devleti siyasal islamın yanından yöresinden geçmemelidir bunun sebeplerini uygulamalı öğrendik. biat kültürü türkün kafasından sökülmeli, yerine düşünen yorumlayan ve etki altında kalmadan karar verip uygulayabilen bağımsız bireyler yetiştirilmelidir. yoksa imam hatipler malum, hoca ne derse o , hükümet : devlet , hükümet anana sövse de üzerinde görsen de o suçlu değildir anan suçludur vesaire kafaları.

28 şubat iyidir güzeldir, bakarsın 15 mayıs konuşmaya başlarız ileride.

• Doğru. Son zamanlarda Akp'liler sık sık Erbakan ismini zikreder olmuşlardı zaten. Zamanında sattılar şimdi işleri düştü.

• Kadınları rahatça dövelim,kız çocuklarına eğitim zorunluluğu kalksın, anayasada kadınları koruyan tüm maddeler kaldırılsın diyerek çok mantıklı konuşuyor valla, akp deki kadınlar bile tepki gösterdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.