Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.045
Cevap
17
Favori
293.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, radyo kulelerinden birini açmak için denizden karşı tarafa geçmek istiyorum ancak denizde yer alan dubaları geçince 5 den geriye doğru sayıp geri atıyor. yani geçemiyorum ( deniz feneri olan yerden ). neden acaba? daha fazla relic mi toplamam gerekiyor yada hikayeye mi devam etmeliyim? hatırlayanınız varsa bir el atsın :)

not: alıntı yaparak cevaplayabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

arkadaşlar, radyo kulelerinden birini açmak için denizden karşı tarafa geçmek istiyorum ancak denizde yer alan dubaları geçince 5 den geriye doğru sayıp geri atıyor. yani geçemiyorum ( deniz feneri olan yerden ). neden acaba? daha fazla relic mi toplamam gerekiyor yada hikayeye mi devam etmeliyim? hatırlayanınız varsa bir el atsın :)

not: alıntı yaparak cevaplayabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Çünkü oraya hikaye ile gideceksin o yüzden geri gönderiyor seni. Acele etmene gerek yok o yüzden.
  • eyvallah cevap için teşekkürler ben o zaman hikayeye devam edeyim bakalım
  • fatpo kullanıcısına yanıt
    Bi dayı seni uçakla bırakacak oralara yanlış hatırlamıyorsam.

• Efsane bir oyun ama Ubisoft Far Cry 3'ün final sürümünde baya bir düşürme yapmış, E3'te gösterdikleri Far Cry 3 ile final sürümdeki Far Cry 3 arasında çok büyük farklar var ve baya kısmışlar oyunu, burada baya analiz edilmiş isteyen göz atabilir;www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc
  • Arkadaşlar param olmadığı için crack oyun. Bende son 2 karakolu özgürleştirmeden hemen önce kamera ve taş atma tuşu bi anda çalışmamaya başladı. O tuşlara bastığım da normal silahım elime geliyor. Nasıl düzelte bilirim. Hoyt' un ekibine katılmak için kıyafet çalma görevindeyim. Ordaki adamları kamerayla tarayıp taşla şaşırtarak gitmeye çalışıyordum yapamıyorum şimdi lütfen yardım edin.
  • abi oyun muhteşemdi ya. Lakin son sahne ile ilgili anlamadığım bir şey var. oyunu ingilizce oynadığımdan kaçırmış olabilirim.

finalde "safe your friends" i seçtim, fakat Jason adada mı kaldı yoksa arkadaşlarıyla geri mi döndü anlamadım. "i can't come back from this" diyordu.

neyse yine de son sahne beni baya etkiledi. güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 9 Ağustos 2016; 22:22:47 >
  • Bir arkadaşım windows 10 da oyunun açılmadığını söyledi böyle bir sıkıntı var mı?

• Oyunu bitirdim gerçekten harika bir deneyimdi, fakat söylenenlerin aksine, kule ve kampların çoğunu açmama rağmen 15 saatte bitirdiğim yazıyor ya da ben yanlış yerden bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 12 Ekim 2016; 14:57:16 >
  • Vay be dün çıkardım tekrar kurdum.Tüm görevler huntlar outpostları yine bitiricem acayip zevkliydi oyun 3.Kez bitiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Bir arkadaşım windows 10 da oyunun açılmadığını söyledi böyle bir sıkıntı var mı?

Dün denedim. Windows 10 da çalışıyor.
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sorunsuz çalışıyormus cevap için teşekkürler

• Far Cry 3 acaba 1 GB'lık Intel HD Graphics kullanan Laptop/Notebook gibi ortamlarda oynanıyor mu? Nvidia PhysX destekli bir oyun olduğundan bir sorun çıkarsa bundan çıkar diye tahmin ediyorum. Burada yine MAFIA II konusuna da sormuştum Intel Graphics ile çalışır mı diye hiç cevap alamadım.

Bir de @Rockerdem kendi konusunu en son 2013'de güncellemiş kendisi buralarda yoktur ya yine de bir sorayım, oyunun Türkçe yaması Steam'deki Far Cry 3 Deluxe Edition versiyonu için uyumlu mudur? Deluxe içinde 3-4 tane DLC var az da olsa SP bölümler içeriyormuş.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Belki lowest'da oynatabilir. Ama zor derim bir denemek lazım.
  • Hala oynarım. İnanılmaz keyifli bir oyun. Özellikle vuruş hissi beni benden alıyor. Bu konuda bu oyundan daha iyisi var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Hala oynarım. İnanılmaz keyifli bir oyun. Özellikle vuruş hissi beni benden alıyor. Bu konuda bu oyundan daha iyisi var mı bilmiyorum.

Ben de oynuyorum hocam özellikle gece adayı gezmek çok zevkli değil mi? Veya ayışığında denize bakmak harika bir duygu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Hala oynarım. İnanılmaz keyifli bir oyun. Özellikle vuruş hissi beni benden alıyor. Bu konuda bu oyundan daha iyisi var mı bilmiyorum.

Ben de oynuyorum hocam özellikle gece adayı gezmek çok zevkli değil mi? Veya ayışığında denize bakmak harika bir duygu.

Aynen öyle hocam. Her şeyiyle harika bir oyun. FC 4 bu kadar keyif veremedi bana. Senaryo falan hepsi bir tarafa bu oyundaki çatışmalar nedense 3.'sü kadar keyif vermiyor bana.

• Yeniden indirip oynayacağım. İlk çıktığı zamanlarda zorlanıp bırakmıştım oyunu. Umarım güzel bir serüven olur.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.