Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.046
Cevap
17
Favori
290.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok geç olsa da bitirdim. Oyun gayet güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaBuSe

    Çok geç olsa da bitirdim. Oyun gayet güzel.
    Sonda hangisini seçtiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    Sonda hangisini seçtiniz?

    Alıntıları Göster

    Hocam arkadaşlarımı kurtardım. Açıkçası oyun hikayesiyle bana tüm oyun boyunca arkadaşlarımı kurtarma üzerine bir senaryo kurup sonra bunları öldür deyince pek tereddüt edemedim. Diğer seçeneği seçmek için çok güçlü bir sebep farklı bir şey sunmalıydı. Diğer sonu da youtube dan izledim. Citra öldürüyor bunu.




  • Eski sistemde sorunsuz çıkan altyazılar yeni sistemde çıkmıyor.
    Driverlar vs her şey güncel ve ayarlar bölümünde altyazılar açık nafile. Ne yapmalıyım?

    Düzeldi editi: PC’de kulaklık veya hoparlör takılı olunca düzeliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 23 Temmuz 2020; 15:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında x360da ne saatlerimi gömmüştüm. Coop, hatta Multisini bile oynamıştık. Oyun multisi dışında herşeyi ile yılına göre çok ileride bir oyundu. Vaas gibi bir ikonik bir kötüsü vardı. Görevlerin birisinde Bob Marley'in oğluna ait parça çaldığında şok olmuştum. Tekrar oynamak gerek.







  • Arkadaşlar selamlar, bu oyunu içimde ukde olmasından dolayı indirdim oynamaya başladım ancak asus rx 5700 oc ekran kartınının gpu'sunu %100'de kullanıyor. Bir sorun olmalı diye düşündüm çünkü eski bir oyunun hangi ayarlarda olursa olsun bu kadar gpu tüketmemesi lazım. bu genel bir sorun mudur? Bilgisi olan biri var mı acaba?

    Oyunu Steam üzerinden aldım herhangi bir crack yok, rockerdem Türkçe yamasını kurdum.

    Sistemin geri kalanı:

    Ryzen 5 3600
    32 gb 3000 mhz ddr4 ram
    650 W 80+ psu
    b450m-k anakart
  • coxcomb kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız çözünürlük ve o çözünürlükte kaç fps alarak oynuyorsunuz? Ben 2K çözünürlük 100+ fps olacak şekilde ayarladığımda ekran kartı kullanım oranı oldukça yüksekti. Açıkçası eski oyundur tüm ayarlar ultra olsun gibi bir durumu yok oyunun

    Net olarak hatırlamıyorum fakat; texture ya da AA ayarlarından bir tanesi ekran kartı kullanımını önemli ölçüde arttırıyordu.
  • gogo57 kullanıcısına yanıt
    1080 p çözünürlükte oynuyorum. Radeon yazılımı 2 saat boyunca 111 fps ortalama ile oynadığımı söylüyor. aa kapalı ya da açık denedim bir fark olmuyor fps iyi durumda onda bir sıkıntı yok ancak bazı anlarda nadiren de olsa takılma oluyor. Onu da ekran kartının %100 kullanımına bağlıyorum.
  • coxcomb kullanıcısına yanıt
    Anlik takılma problemini Far Cry 5 oyununda yaşamıştım. Araştırdığımda oyunun işlemci ve ram seçtiğini buldum. 3000 mhz'lik ram ile yaşadığım sıkıntıyı 3600 mhz ram ile yaşamadım.

    Aynı seri oyun olduğu için sizin takılma problemi de ram hızından kaynaklı olabilir. Ryzen zen 2'ler için en verimli ram hızı 3600 mhz olduğu söyleniyor. Tanıdığınız birinde varsa takıp denemenizi tavsiye ederim
  • Acayip keyifli meret. İki üç kez bitirmiştim. En son 2017 gibi oynamış olmam lazım. Steamde geçen dün 13 liraya düşmüştü. Ya dedim alayım dursun kütüphanede oynamasam bile. Bugün 6 saat aralıksız oynattı. Grafikler fevkalade zaten günümüz oyunlarından geri kalır yanı yok. Görevler keyifli, senaryo sarıyor, Vaas manyak, Citra muazzam güzellikte. Ya harbi başka bu oyun be.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Emektar laptobumda orta ayarda 2 kere bitirmiştim efso oyundu, geçen günlerde Uplay’da 8 lira olduğu için satın alıp yükledim lakin yeni sistemde rahat oynatmadı.
    Takılma yaşamadan sağa sola bakamadım özellikle çatışma anlarında sinir bozucuydu. En düşük ayara alsam bile nafile.

    Win10 mu kullanıyorsunuz? sizde performans nasıldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bitirmiştim çok güzel oyun ama yeni sistemde fps düşüşü yaşıyorum niyeyse çok. Rx 580 ve r5 2600 var en yüksek ayarda da orta ayarda da aynı fps 60'ın altına düşüyor anlık olarak takılmalar falan oluyor nedendir acaba bilen var mı?
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Valla 270x kart var. 2500k işlemci var. 8 gb da ram var. Yalnız ssd yok. 2009da alıp taktığım bad sektor dolu bir tane takır tukur eden hdd var onun üzerinden oynuyorum. Ayarlar şunlar.




    Performans olarak sabit 60 fps alıyorum diyebilirim. Ender de olsa kuleye falan tırmanınca 30lara düşüyor. Bir de esrar tarlasında kastı biraz. Genel olarak 60 fpsnin altına düşmüyor. Şu gpu max önbellekleme ne oluyor onu kaç yapsak acaba?

    Yalnız Youtubeda bir video buldum. Bu kanalı takip ediyorum bir süredir. Oyun sorunluymuş. İşlemci çekirdeklerini aktif kullanamıyormuş sanırım. Elle ayar falan yapıyorlardı görev yöneticisinden. Tam anlamadım gerçi naptığını tiki kaldırdı sonra geri tıkladı falan.





  • Ben de oyuna yeni başlayanlardanım.


    Ara ara masaüstüne atıyor. İlkinde bir görev bitimi ara sahne girecekken attı, ikincisinde internet bağlantım gitmiş arkaplanda, onunla alakalı sanırım, cloud save'i kapattım düzeltmek için. Yani sebebi oyundaki bug'lar gibi, henüz çözemedim.


    Windows 10 işletim sistemi. İnternette biraz araştırdım. Servislerde Tableinputservice'i durdurun demişler. Yapsam da çözüm olmadı. Can sıkıcı gerçekten, her şey güzel güzel giderken oyundan atıyor.


    Bugün ilk kez Geforce Now'dan üyelik aldım. Onda da Steam üzerinden alınan oyunu oynatmaya izin vermiyor gördüğüm kadarıyla. Uplay ve Epic aktif gibi ne alakaysa. En azından orada deneyim demiştim. Biraz daha dener olmadı başka oyunlara geçerim.


    Edit: DirectX 11 yerine 9 seçince göçmeler durdu sanki. Tabi grafiklerde tonla feragat ettiğimiz şey olmuştur ama sürekli çöken oyuna tercih ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 4 Aralık 2020; 14:52:10 >




  • Sürekli oynamayı ertelediğim bir oyundu Far Cry 3. Eğlenceli ve hikayesi de güzeldi. Malum karakter öldükten sonraki görevler biraz zorlama olmuş ama olsun.  

  • bu iki yeteneği açamıyorum

    çok şırınga yaptım olmuyor bilen varmı.





  • pppoe kullanıcısına yanıt

    birincisinde kuleleri açtıktan sonra çıkan tıbbi yardım görevleri var. onlardan 3 tane yapmalısın. ikincisinde ise 10 tane şırınga bile üretmemişsin 4 tane daha yapman lazım. kolayda oynuyorsun ellaam :)

  • Kursam 3. kez başlarım yeniden öyle zevkli oyun.

  • muratynn kullanıcısına yanıt

    kolay a kaçmadım kanka. oyun %98 bitti bi onlar kaldı ( kasaba git -manava git görevlerini sevmiyorum)

    2 yerde lootbox sandık kaldı onları açamadım girilmiyor

    biri tepede çanak anten patlattığımız bunkerin içinde.

    diğeride bizim elemanın boğzına biçak saplananan binanın içinde kapılar kapalı nasıl girecem bilmiyom zaten işde yok olmassa 3 üncü kez sıfırdan başlarım. ilkini 10 sene önce oynamıştım :)

  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.