Şimdi Ara

fan kontrolcülü, her yerinde toz filtresi olan, yatay ekran kartı destekli kasa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

toz filtresi şart yoksa kasanın içi toz doluyor 2 ayda, fanlar leş gibi oluyor.

ön kısımda filtre koymuyorlar aklım almıyor...

fan kontrolcü şart tek komutla hoop tüm fanları susturup internette gezmek istiyorum, dandik oyunlarda yarı hız, pubg vs son hız kendim ayarlamalıyım.

evet var mı böyle kasa? 500-700 arasına çıkabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark n10
  • quote:

Orijinalden alıntı: dribblingmaster

Dark n10
    zaten o var (((: sıkıldım 3 yıldır aynı kasaya bakmaktan maksat değişiklik olsun dedim bir dark n10 yok arkadaş. kontrolcü olanda filtre yok önde, cam olsun diye hava akımını öldürmüşler falan canım sıkıldı 3 senelik kasa hala hepsinden iyi.

rgb rgb diye diyr kasaya kasa özelliği koymuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

zaten o var (((: sıkıldım 3 yıldır aynı kasaya bakmaktan maksat değişiklik olsun dedim bir dark n10 yok arkadaş. kontrolcü olanda filtre yok önde, cam olsun diye hava akımını öldürmüşler falan canım sıkıldı 3 senelik kasa hala hepsinden iyi.

rgb rgb diye diyr kasaya kasa özelliği koymuyorlar.

Alıntıları Göster
    Fan kontrolcülü kasalar hangileri hocam bi ara bende bunu önünde 3 fan sloto olan modellerle değiştirmeye niyetlenmiştim ama fan kontrolcülü kasa bulamadım sonra kendim ön üste bi fan daha ekledim egzosa da daha düşük devirli bi fan koydum mis gibi pozitif hava akışlı(kasaya giren hava daha fazla oranda) kasa oldu. Gerçekten muadili kasa yok gibi ızgaralı kasa bulup fan kontrolcüyü sonradan alıcaksın falan uzun iş. Oyunlarda renderda kulaklığı takıp 2000 rpm. açıyorum efil efil.

• Mb511 öneririm ama aradığınız özelliklerden toz filtresi var tek. Ekran kartı konusunu bilmiyorum bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Mb511 öneririm ama aradığınız özelliklerden toz filtresi var tek. Ekran kartı konusunu bilmiyorum bakmak lazım.
    baktım şimdi kocaa bir balon...
    6 fan bağlayacaksın anakartta var 2 fan yeri, molexle psuya bağlayacaksın demek o da son ses son hız... saçmalık.

abiler fan kontrolcü devrim yahu...
    gece nette gezeceksin bir tıkla tüm fanlar durur.
    dota gibi basit oyuna gircen diyelim ön 1 fan arka 1 fan düşük hızda çalıştır.

pubg girdin hepsini son hız çalıştır. hepsi tek komutla.. dark n10 gibi 5 yıllık 350 liralık kasada bile var ya zor olmasa gerek koyması.

ayrıca önde filtre yok bu cm511de yatay kart için aparat da çıkmıyor sadece deliğüni koymuşlar.

koca balon olmuş, gametech arena 7 rgb fan kontrolcü(renk hız kumanda) ile 470tl. önde filtre tok diye almadım bunu da.

veya panteks 360x var led şeritli falan onda yatay aparat da var her yer filtreli kontrolcü yok.

kanser olcam.

• Dikey ekran kartı desteği yok ama filtreleri tam, güç kaynağı konumu nedeniyle arkaya 2 fan takılabilen ilginç bir kasa Tipine bakınca 3 senede eskimez gibi duruyor

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Unreal 5x12cm Dual Ring Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Ön Panel, USB 3.0 ATX Çift Arka Fanlı Bilgisayar Kasası (DKCHUNREAL)
    https://www.teknobiyotik.com/dark-unreal-5x12cm-dual-ring-adreslenebilir-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-on-panel-usb-3-0-atx-cift-arka-fanli-bilgisayar-kasasi-dkchcosmos.html

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Unreal AIR 5x12cm Dual Ring Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Hava Delikli Ön Panel, USB 3.0 ATX Çift Arka Fanlı Bilgisayar Kasası (DKCHUNREALAIR)
    https://www.teknobiyotik.com/dark-unreal-air-5x12cm-dual-ring-adreslenebilir-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-hava-delikli-on-panel-usb-3-0-atx-cift-arka-fanli-bilgisayar-kasasi-dkchunreal-air.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 6 Aralık 2019; 14:39:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam kasaya neden bakıyorsunuz ekrana bakın masraf çıkarmayın:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Dikey ekran kartı desteği yok ama filtreleri tam, güç kaynağı konumu nedeniyle arkaya 2 fan takılabilen ilginç bir kasa Tipine bakınca 3 senede eskimez gibi duruyor

https://www.teknobiyotik.com/dark-unreal-5x12cm-dual-ring-adreslenebilir-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-on-panel-usb-3-0-atx-cift-arka-fanli-bilgisayar-kasasi-dkchcosmos.html
    https://www.teknobiyotik.com/dark-unreal-air-5x12cm-dual-ring-adreslenebilir-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-hava-delikli-on-panel-usb-3-0-atx-cift-arka-fanli-bilgisayar-kasasi-dkchunreal-air.html
    ulen ne varsa darkta var valla.

msi, cm hepsinin burda hesabı var, fan kontrolcü falan diyince laf bulup da yazmıyorlar.

bu ürüne baktım ama psu yukarda, kablolar pek gizlenmiyor gibi. garip gereksiz büyük gibi bilemedim ya. anakart altta kalıyor hmm.

• quote:

6 fan bağlayacaksın anakartta var 2 fan yeri, molexle psuya bağlayacaksın demek o da son ses son hız... saçmalık.

pubg girdin hepsini son hız çalıştır. hepsi tek komutla.. dark n10 gibi 5 yıllık 350 liralık kasada bile var ya zor olmasa gerek koyması.

ayrıca önde filtre yok bu cm511de yatay kart için aparat da çıkmıyor sadece deliğüni koymuşlar.

koca balon olmuş, gametech arena 7 rgb fan kontrolcü(renk hız kumanda) ile 470tl. önde filtre tok diye almadım bunu da.

veya panteks 360x var led şeritli falan onda yatay aparat da var her yer filtreli kontrolcü yok.

kanser olcam.

Alıntıları Göster
    Fan sesi maxta bile fazla değil ön taraf petekli dikkat çekerim. Malzeme kalitesi n10u ikiye katlar malumunuz olaya sadece kontrolcü ve filtre olarak bakıyorsanız bin tane kasa var çok zor olmasa gerek seçmesi 7 paletli alırsın yatayda takarsın kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Fan sesi maxta bile fazla değil ön taraf petekli dikkat çekerim. Malzeme kalitesi n10u ikiye katlar malumunuz olaya sadece kontrolcü ve filtre olarak bakıyorsanız bin tane kasa var çok zor olmasa gerek seçmesi 7 paletli alırsın yatayda takarsın kartı.

Alıntıları Göster
    dostum plastik değil sonuçta kasalar metal olsa tamamdır nasıl bir malzeme kalitesi olacak ki masa üstünde duruyor, depremde yanına saklanmayacağız, tekme tokat atmayacağız 5cm kalınlıkta metalden olsa da fark etmez ki.

e göster, fan kontrolcülü ve her yeri filtreli olsun. yok. yine dark yapmış yukarda ama çok kalın ve psu üstte ordan kaybediyor.

cm de hiçbir özellik yok ki 6 fan taksam nereye bağlayacağım? durdurma yavaşlatma en önemli şey anakartta yazılımla olsun istemiyorum istesem bile slot yetmiyor 2 tane max. molexle 1500rpm ütüleneceğiz gece nette gezinirken torrente yatırırken...

varsa gösterin de bakayım, gametech arena var 7 fanlı rgb kontrolcülü vs 470 onda da önde filtre yok hava alan yerler az.

fan sesi fazla değil diyorsun ama nasıl takıntılı olduğumu bilmiyorsun o sessizliğe alışmadıysanız anlatma şansım yok, kapanmalı ve 400rpm modu olmalı ben kafama göre ayarlamalıyım.

sırf psu fanı duymayayım diye yük altında değilken fan döndürmeyen seasonic psuya 800 kağıt verdim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 6 Aralık 2019; 15:44:14 >

• quote:

kanser olcam.

Alıntıları Göster
    hocam nette bi site buldum 1 adet 4 pınlı fan girişini 4 e cogaltıyo o tarz yöntemler var ben ole kullanıyorum haberın olsun dusuk cevırde hepsi aynı anda çalışıyor ses de cıkmıyor

• Gamepower helios kasa al dostum. Anakart ters yani başaşşaği takilacaği icin tavandaki buyuk fan ekran kartinin fanina dikey olarak direkt olarak hava bastigi icin yükte ekran kartini 45 derecede calistiranlar varmis.urünün yorumunda yaziyidu hepsiburada.com da. Kasanin heryeri cam goruntu super ama fan kontrolcuyude kasanin tavanina matkapla delik acip monte edebilirsin ugrasi var tabi.

• Sen kasaya kaç fan bağlayacaksın ve anakart modelin nedir? Farklı bir çözüm önereceğim ona göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.