Şimdi Ara

Falsolu DX - BALL (Eski nesil hatırlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, yine bilinmeyen bulunmayan nostalji oyunu huzurunuza soracağım. Bundan 11 yıl 12 yıl geriye dönersek, Bir DX-BALL oyunu vardı. Sağ tarafta topa vuracak çubuğumuz ve ona falso verebilen yapıda oyunumuz vardı. Hatırlayanınız var mı bunu? Top bez görünümlüydü. Bunuda bulursak donanımhaber ruhunu yaşattığını düşünmeye devam edebileceğim

• 3 oyunuda bende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

3 oyunuda bende var.

İletişime geçtim, var mı başka bilgisi olan?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhonedo Deyipte Geçme -- 23 Temmuz 2013; 14:05:22 >
  • Az oynamadim o muzigi efsanedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaay kardeşim yine nostalji he :) Bulursan bana da atıver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: footballer

Vaay kardeşim yine nostalji he :) Bulursan bana da atıver :)

Bulamadım, o kadar aradım. Bilen duyan yok mu ya
  • Bir up bin nasihatten iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hastaydım o oyuna.. ama bende bir türlü bulamadım.. linki olan varsa bi zahmet pm'den atsın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

hastaydım o oyuna.. ama bende bir türlü bulamadım.. linki olan varsa bi zahmet pm'den atsın beyler

Yalnız olmadığıma sevindim Biyerlerde gizli bu oyun, adını kime sorsam bilmiyor yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

quote:

hastaydım o oyuna.. ama bende bir türlü bulamadım.. linki olan varsa bi zahmet pm'den atsın beyler

Yalnız olmadığıma sevindim Biyerlerde gizli bu oyun, adını kime sorsam bilmiyor yaa

mavifmg arkadaşımızın çok güzel bir sitesi var, klasikoyunarsivi diye.. eski dos oyunlarını emulatör kullanamadan direk pc'ye kurup üstelik 16:9 formatta oynayabiliyorsun.. kendisinden rica edelim bulursa yükler umarım tabi lisans probleminin olmaması lazım

• quote:

quote:

quote:

mavifmg arkadaşımızın çok güzel bir sitesi var, klasikoyunarsivi diye.. eski dos oyunlarını emulatör kullanamadan direk pc'ye kurup üstelik 16:9 formatta oynayabiliyorsun.. kendisinden rica edelim bulursa yükler umarım tabi lisans probleminin olmaması lazım

Çok teşekkürler paylaşım için.

Bu arada bahsedilen oyunun görüntüsü bumudur?

DX Ball

Eğer bu ise; ne yazık ki oyun aktif olarak lisanslı :( abandonware statüsünde değerlendiremiyorum. Ama bahsedilen oyun bu ise; DX- Ball'ın bir ek paketi ya da bonus bölümü gibi bir eklenti olduğunu sanıyorum. Yanılıyorda olabilirim. Bu oyun hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim.

• mavifmg M kullanıcısına yanıt
    ilk dx ball diye aratınca yukarıda çıkan siyah arka fonlu olan.. artık lisanlıysada yapacak bişey yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifmg

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler paylaşım için.

Bu arada bahsedilen oyunun görüntüsü bumudur?

DX Ball

Eğer bu ise; ne yazık ki oyun aktif olarak lisanslı :( abandonware statüsünde değerlendiremiyorum. Ama bahsedilen oyun bu ise; DX- Ball'ın bir ek paketi ya da bonus bölümü gibi bir eklenti olduğunu sanıyorum. Yanılıyorda olabilirim. Bu oyun hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim.

quote:

ilk dx ball diye aratınca yukarıda çıkan siyah arka fonlu olan.. artık lisanlıysada yapacak bişey yok malesef

İkinizede ilgiden dolayı teşekkür ederim. Arkadaşlar resimdeki değil, bahsettiğim DX ball'da ekranın sağındaydı çubuk. topa vurulacak çubuk. İnanın dün gibi hatırlıyorum içini. Fakat görüntüsünü bulamadım desem..

• Hala bilen yok mu? Sadece ben mi hatırlıyorum??? Çubuk ekranın sağındaydı. Adını hatırlayan?
  • quote:

Hala bilen yok mu? Sadece ben mi hatırlıyorum??? Çubuk ekranın sağındaydı. Adını hatırlayan?

PC oyunu mu? tahminen hangi yıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Hala bilen yok mu? Sadece ben mi hatırlıyorum??? Çubuk ekranın sağındaydı. Adını hatırlayan?

2004 - 2006 hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

2004 - 2006 hocam.

çubuğu hareket ettirebiliyor muydun? top ile kırdığımız şeyin içerisinde çıkan şeyi aldığımızda çubuğu istediğimiz yöne hareket ettiriyorduk (Aşağı yukarı, sağ sol) o oyun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Mart 2015; 8:16:09 >

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam çubuk ekranın en sağındaydı ve sadece yukarı aşağı hareket edebiliyordu. Top gelirken aniden aşağı çekerek vurursanız falso alırdı giderken. Evet bahsettiğiniz şekilde dikdörtgen kutuları kırıp içerisindekilerle özellikler kazanırdık. Nerede aradıysam bulamadım onu.
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar, yine bilinmeyen bulunmayan nostalji oyunu huzurunuza soracağım. Bundan 11 yıl 12 yıl geriye dönersek, Bir DX-BALL oyunu vardı. Sağ tarafta topa vuracak çubuğumuz ve ona falso verebilen yapıda oyunumuz vardı. Hatırlayanınız var mı bunu? Top bez görünümlüydü. Bunuda bulursak donanımhaber ruhunu yaşattığını düşünmeye devam edebileceğim

Eskiden oyun bittikten sonra puan tablosu bölümünden çok korkardım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.