|
Bildirim
Lüks segment bir şey ile standart bir şey kıyaslanınca komik kaçıyor. Bahsedilen pc'nin bir alt versiyonu bile 3.500 dolardan satılıyor. Aynı parayla kaç konsol alınıyor? Bu tarz mini pc'lerin , konsollar ile kafa kafaya özellikteki versiyonları bile 1.500 dolar falan ediyor , aynı paraya 3 tane konsol alabiliyorsun. Hoş , artık ps5 ve xbox s/x 'in ömrü kalmadı. Şu an 10-15k'lık bir PC bile köpek tasmasıyla gezdirebiliyor konsolları. |
Daha güçlü ama,daha pahalı olacağı da bir gerçek! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Mayıs 2025; 17:37:04 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Lüks segment bir şey ile standart bir şey kıyaslanınca komik kaçıyor. Bahsedilen pc'nin bir alt versiyonu bile 3.500 dolardan satılıyor. Aynı parayla kaç konsol alınıyor? Bu tarz mini pc'lerin , konsollar ile kafa kafaya özellikteki versiyonları bile 1.500 dolar falan ediyor , aynı paraya 3 tane konsol alabiliyorsun. Hoş , artık ps5 ve xbox s/x 'in ömrü kalmadı. Şu an 10-15k'lık bir PC bile köpek tasmasıyla gezdirebiliyor konsolları. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bize gelişi tuzlu olacak. |
|
Ben hayır derim. |
Bu tarz cihazlarda ısınma problemi ve fan sesi olur. Laptop ve ona benzer form faktörlere sahip cihazlarda oyun oynanmaz. Ben Micro Atx kasa kullanıyorum, normal bir PC kasasından daha ufak ve ön kısmı tamamen mesh 2 ön fan destekliyor, Atx kasalarda 3 ön fan olur, bunda bile CPU, GPU 10 derece daha sıcak, yani en küçük form faktör bu olmalı. Simdi belki şöyle bir şey söyleyecekler, mobil işlemci ve GPU'ların güç tüketimi düşük olur diyecekler ama bu bile genellikle yeterli olmuyor ısınma kaçınılmaz oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mayıs 2025; 11:3:37 > |
Bu tarz mini bilgisyarları taşınmaz masaüstülere tercih ediyorum. İstediğin yere götürebiliyorsun. |
|