|
Taşınabilir PlayStation 6 kafaları karıştırdı: Xbox Series S’den güçlü PlayStation 5’ten güçsüz
-
-
Ps5tende zayıf olsun bi zahmet. El konsolu bu, 4k tv de oynatacak hali yokya. 1080p 60 fps ve 3 4 saat çalışsın yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ps4 ten güçlü olursa pil dayanmaz büyük batarya olursa kol dayanmaz zaten oynayacak oyunda yok boş beleş işler . Bekleyip göreceğiz
PS'nin DLSS benzeri sistemi ile oyunlarda 720p-900p'de 45 FPS verse yeter. Küçük cihazlarda 45 FPS smooth oluyor.
-
PSSR, süper ışın izleme, inanılmaz grafik falan fıstık beklerken nur topu gibi bir taşınabilir ps6'mız oluyor.
_____________________________ -
Anlamadığım şey taşınabilir yeni konsol neden 6. nesil adına sahip olsun, psp ya da ps vita gibi bir isimlendirmesi olabilir (ki aradaki psp nesilleri sayınca zaten ps4, 5 falan doğru sıralamada olmuyor).
Bir de neden düşük fps çalıştırsın ki. Grafik ayarlarında optimizasyon yapılır herhalde, durduk yere hadi bu oyun ps5 grafiğinde ama 60 fps değil de 30 fps veya 30 fps değil de 20 fps olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para Para Para...
_____________________________ -
Aynen öyle. 4k çözünürlük 120 fps beklemiyoruz, sonuçta el konsolu. FSR desteklesin, şarjı uzun gitsin, bir de PS platformundaki oyunları oynatabilsin... benim için harika bir cihaz olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Nisan 2025; 19:59:48 >
-
El konsolu akımına katılacakları için diyorsunuz sanırım. Bence düzgün bir şey çıkartılırsa sorun yok, zamanında playstation oynamadan da önce bizde psp'nin sanırım 3000 slim modeli falan vardı. Daha ulaşılabilirdi konsollara nazaran ayrıca sahip olduğumuz dönem korsan oyunlar var olduğu için bir şeyler oynayabiliyorduk. God of war, inferno, need for speed falan oynayabilmek güzeldi. Tabi bu son söylediğim o dönem içindi, şu an donanım sınırlandırmasına bağlı kalmadan bulut oyun servisleriyle ve eğer mümkünse sorunsuz bir internet ile neredeyse akıllı buzdolabı ekranından bile gamepad ile oyun oynanabilir kıvama geldi.
Konuyu çorba ettim ama bence oyun sunabileceklerse ve fiyatlandırma ps5 dolaylarında olmazsa fena olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 16 Nisan 2025; 20:7:47 >
Kaynakta Xbox Series S'ten güçlü olacağı yazıyor.
-
Evet ben aynı platformdan bir cihazı baz aldım:) ps5 ten düşük ps4 den güçlü olursa yı kasteddim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilsimtr -- 16 Nisan 2025; 20:46:2 >
Steam Deck gibi bir konsol olur. Pil dayanır neden dayanmasın ki, Switch'in verimsiz Tegra X1'ine bile tahammül eden bir sistem tasarlamıştı Nintendo. Sony PlayStation için tıpkı Apple gibi FreeBSD ile Unix temelli bir işletim sistemi kullanıyor, yani Steam gibi Unix Like Linux işletim sistemi de olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şarjlı olmasın uzun kablolu adaptör ile çalışsın çok daha iyi olur . Performans kısıtına da gerek kalmaz .
Gücünün ne olduğundan çok platformun nasıl çalışacağı daha önemli PlayStation 6 oyunlarını direkt olarak çalıştıracaksa yeter de artar beni 720p 1080p hiç sorun değil hatta sabit atmış FPS versin 720p'ye bile razıyım Yeter ki ana akım oyunlar çalıştırılsın ve lütfen şarjı 3 saatten fazla gitsin - Kaynak: donanimhaber.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
-
Bence piyasa uzun süredir taşınabilir el konsollarına aç. Windowslu cihazların bu kadar tutması da bunu destekler nitelikte. Konsollar optimize edildiği için oyun deneyimi farklı bir noktada olacaktır.
Xbox'ın konsolunun da yakında haberleri çıkar. Onlar da el konsolu çıkaracaklardı. Hatta Sony'den daha çok gündeme getirdiler.
-
En önemlisi zaten pil ömrü ve performans
-
Mobil oyun belası sona eriyor sanırım. El konsolları yükselmeye başladı. Xbox tarafında da el konsolu gelecek. PlayStation'da bu işlere el atıyor. Güzel.
-
El konsolu candır çok şey istemiyorum ya
4-6 saat bir pil ömrü 720-1080P 45FPS iş görür ve mümkünse OLED bir ekran. He bir de cross-save özelliği
_____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
Xbox series so den güçlü olacaksa baya sağlam geliyor demektir. PlayStation exclusive oyunları da iyice optimize edilmiş bir şekilde çıkarsa bu konsol patlar. Joystick teknolojileri PS Portal ile aynı olur diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ps5tende zayıf olsun bi zahmet. El konsolu bu, 4k tv de oynatacak hali yokya. 1080p 60 fps ve 3 4 saat çalışsın yeter.
|
|
Aynen öyle. 4k çözünürlük 120 fps beklemiyoruz, sonuçta el konsolu. FSR desteklesin, şarjı uzun gitsin, bir de PS platformundaki oyunları oynatabilsin... benim için harika bir cihaz olur.
|
|
PS'nin DLSS benzeri sistemi ile oyunlarda 720p-900p'de 45 FPS verse yeter. Küçük cihazlarda 45 FPS smooth oluyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt