Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.209
Cevap
114
Favori
417.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
167 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AssetGroup

Hayırlısı o zaman, Popüler modları çevirmeyi düşünüyor musunuz?

Bir tanesini çevirdik bile :) Daha çevirecek tonla mod var :)
  • Arkadaşlar helal size. Ben oyunda sizin kadar hızlı ilerleyemiyorum :)
  • Çevirmede emeği geçen herkezden Allah razı olsun 2 yıldız sizi bekliyorum ilk defa bir foruma üye oluyorum ve yazıyorum ben az önce indirdim kurdum hazır tiki atılı vaziyette yada deil oyna girerken ingilizcesini koruyor konumunuda kurarken defalarca teyit ettim acaba son sürümle problem yasayan tek benmıyım varmı aynı sorunu yasayan daha once tessekurler .

Orijinalden alıntı: Özgür Fallout

Çevirmede emeği geçen herkezden Allah razı olsun 2 yıldız sizi bekliyorum ilk defa bir foruma üye oluyorum ve yazıyorum ben az önce indirdim kurdum hazır tiki atılı vaziyette yada deil oyna girerken ingilizcesini koruyor konumunuda kurarken defalarca teyit ettim acaba son sürümle problem yasayan tek benmıyım varmı aynı sorunu yasayan daha once tessekurler .

Yamayı kurduktan sonra fallout4launcher.exe'yi açarsanız sorun yaşamazsınız. Dediğinizden yola çıkarak oyunu launcher üzerinden açmadığınız sonucuna varıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 18 Eylül 2017; 19:9:34 >
  • Mükemmel bir iş çıkardınız öncelikle teşekkür etmek isterim. Yama bende kuruldu yalnız işlenmemiş bir durum oluştu şeklinde bir hata veriyor devam et seçeneğini tıkladıktan sonra mavi kutucukta launcher güncelleniyor yazıyor ama ilerlemiyor. Bu hatayı forumda alanlar olmuş bir çözüm bulamadım ben tekrar tekrar denememe rağmen bu hatayı veriyor. Yamanın son hali ile setup şeklinde paylaşma imkanınız olsa çok güzel olurdu. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: zambidis

Mükemmel bir iş çıkardınız öncelikle teşekkür etmek isterim. Yama bende kuruldu yalnız işlenmemiş bir durum oluştu şeklinde bir hata veriyor devam et seçeneğini tıkladıktan sonra mavi kutucukta launcher güncelleniyor yazıyor ama ilerlemiyor. Bu hatayı forumda alanlar olmuş bir çözüm bulamadım ben tekrar tekrar denememe rağmen bu hatayı veriyor. Yamanın son hali ile setup şeklinde paylaşma imkanınız olsa çok güzel olurdu. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yamayı tekrardan kurup yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
  • Sarkis Neler Oluyor ? 2 Çevirmen kalmış :S Beta çıkışı iyice uzadı %100 olma bilinmiyor yazmışsın.. Yav el birliği ile bitirelim şu yamayı beyler.. adamlar zorlanıyor. Onca Çevirmen var nerde bu çevirmenler ? böyle bir çeviriye nie kimse yardım etmiyor anlamış değilim. İngilizcem iyi olsa ben yardım edeyim ama düşük genede zor bela çeviririm :)

Edit : Yahu nerde Saçma sapan Nerde Oynanmayan kötü oyunlar var çeviriyorlar, böyle Güzel ve Efsane Denilebilcek bir Oyuna Yardım Etmiyorlar. Anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan495 -- 20 Eylül 2017; 2:0:50 >
  • Bunu dile getirmekten kaçındım ama söylemem lazım yine yeniden o Türkçe yamaların makus/kötü son'lu talihine doğru gidiliyor; %100 çeviri bitiş tarihi 17 Ekim'di sonra 24 Ekim oldu ve şimdi: "Bilinmiyor" yazılmış, çevirmen sayısı 7-10 arasında değişiyordu geçen güne kadar 4'e düşmüştü şimdi olmuş 2 kişi. Of allahım of! yine mi bir Türkçe yamanın tam sonuna gelmişken duvara çarpacağız yine mi bir Türkçe yamanın daha sonunu göremeyeceğiz, ne oluyor allah aşkına yav ne oluyor!
  • Arkadaşlar bir saniye paniklemeyin yahu :) Ailevi bir iş için iki haftalığına ben ve bir arkadaş yok. (Bunun için kusura bakmayın lütfen) Geri kalan 2 kişi o sürede ellerinden geleni yapacak, biz gelene kadar beta çeviriye başlamaya zorlayacaklr. Sonra biz geldiğimizde durum neyse oradan devam edeceğiz. O yüzden şu anda tahmin edilemiyor. Yok öyle duvara toslamak vb. şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 20 Eylül 2017; 12:46:44 >
  • Sıkıntı yok biz buradayız . Bilirsiniz, okullar açılıyor kayıt mayıt extra işler işin içine giriyor onları hallediyoruz.

Steam Hesabım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

Arkadaşlar bir saniye paniklemeyin yahu :) Ailevi bir iş için iki haftalığına ben ve bir arkadaş yok. (Bunun için kusura bakmayın lütfen) Geri kalan 2 kişi o sürede ellerinden geleni yapacak, biz gelene kadar beta çeviriye başlamaya zorlayacaklr. Sonra biz geldiğimizde durum neyse oradan devam edeceğiz. O yüzden şu anda tahmin edilemiyor. Yok öyle duvara toslamak vb. şeyler.

Aman hocam kusura bakmayın ama gerçekten paniklememek elde değil aklımız çıktı bir an böyle "çeviri bitiş: bilinmiyor" falan görünce :) Çevirmen sayısı da haftadan haftaya değişiyor gibiydi bir de "%100 ana oyun + DLC çevirisi bitiş tarihi" olan 17 Ekim derken 24 Ekim olmuştu falan. Zaten Fallout 4 ile birlikte bir gözümüz de Fallout 3 GoTY çevirisinin test-kontrol sürecinde, bitmeye yakındır diye bakınıyoruz işte ee haliyle panik üstüne panik :) ne diyeceğimizi bilemedik affedin. Kalın salıcakla, aman eksik olmayın çalışmalarınızda başarılar.

• Tavsiyem eğitim sıkılaşmadan elimizden geldikçe hızlı bitirmeniz olur. Eğitim daha önemli.
  • siz çeviride artık bir efsanesiniz.sadece çevirdiğiniz için değil bir devrimde yaptınız daha yama bitmeden insanların deneyimine sundunuz hakkınızda ne desek azdır.emekleriniz için sonsuz teşekkürler.bağış kredi kartıyla yapılmıyormu?kredi kartıyla olmadan benim bağış yapmam imkansız.
  • Selamlar, bende yamayı en başından beri takip edip %100 bekleyen kitledenim. Ellerinize sağlık çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Bir MOD çevirdiğinizi söylediniz acaba o hangisi öğrenebilir miyim? Bir de Unofficial Patch'i çevirme imkanınız var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piscine -- 20 Eylül 2017; 22:36:49 >

Orijinalden alıntı: piscine

Selamlar, bende yamayı en başından beri takip edip %100 bekleyen kitledenim. Ellerinize sağlık çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Bir MOD çevirdiğinizi söylediniz acaba o hangisi öğrenebilir miyim? Bir de Unofficial Patch'i çevirme imkanınız var mı? Teşekkürler.

Def_UI çevirdik, sırada Unofficial var. DLC'lerden hemen önce Unofficial çevireceğiz. Zaten az var. 2-3 gün üstüne düşsek yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WooDy.WooDPeCKeR

siz çeviride artık bir efsanesiniz.sadece çevirdiğiniz için değil bir devrimde yaptınız daha yama bitmeden insanların deneyimine sundunuz hakkınızda ne desek azdır.emekleriniz için sonsuz teşekkürler.bağış kredi kartıyla yapılmıyormu?kredi kartıyla olmadan benim bağış yapmam imkansız.

Desteğiniz için teşekkürler. Dediklerinizin benim için anlamı inanın çok büyük :)
    Kredi kartı ile bağış yapılabilecek güvenilir bir sistem bulamadık ne yazık ki... Gittigidiyor üzerinden satış mı göstersek ne yapsak :D Önerileri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: WooDy.WooDPeCKeR

siz çeviride artık bir efsanesiniz.sadece çevirdiğiniz için değil bir devrimde yaptınız daha yama bitmeden insanların deneyimine sundunuz hakkınızda ne desek azdır.emekleriniz için sonsuz teşekkürler.bağış kredi kartıyla yapılmıyormu?kredi kartıyla olmadan benim bağış yapmam imkansız.

Desteğiniz için teşekkürler. Dediklerinizin benim için anlamı inanın çok büyük :)
    Kredi kartı ile bağış yapılabilecek güvenilir bir sistem bulamadık ne yazık ki... Gittigidiyor üzerinden satış mı göstersek ne yapsak :D Önerileri bekliyoruz.

https://www.patreon.com/

• 52 mb yeni peç geldi
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Ayın 26 da FALLOUT 4: GAME OF THE YEAR EDITION Versiyonu çıkıcak. Yamayı buna göre ayarlamayı düşünüyormusunuz ?
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

Ayın 26 da FALLOUT 4: GAME OF THE YEAR EDITION Versiyonu çıkıcak. Yamayı buna göre ayarlamayı düşünüyormusunuz ?

1.10 versiyonuna uyarladık, GotY sürümü de 1.10 versiyonunu baz alıyor. Haliyle şimdiden ayarladık diyebiliriz :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.