Merhaba Arkadaşlar. (Aska) Steam Oyunu için Yardım Lazım. Aska Oyununun Türkçe yaması Güncellemesi için orjinal oyun lazım. 12.49 Dolar oyun. Bende 2.5 dolar var 10 Dolar daha verebilecek varmı oyunu alıp Türkçe yamayı güncelleyebilmemiz için. Oyun 7 Days To die ve Valheim Tarzı bir hayatta kalma oyunu. bu tür oyunları seven için gerçekten ilgi çek
ebilir. eğer yardım edebilirseniz benimle Pmden yani özelden İletişime geçip, yamayı 1 kaç günde direk düzgün bir şekilde güncelleyip rahat bir şekilde oynanır hale getirecez. Lütfen yardım edin :(
F1 MANAGER 2022 (ufak bir istek)
Arkadaşlar herkese merhaba f1 manager 2022 oyununu cidden çok oynamak istiyorum ama maddi durumum yetmiyor ufak ta olsa yardım edebilecek arakdaşlar varmı ? Aldığıma dair kanıt olarak'da steam hesap ismimi de verebilirim [TR]Kenan1905 Şimdiden herkese Teşekkür ederim
Arkadaşlar Dünyaca kabul edilen Metacritic tarafından gelmiş geçmiş en iyi Bilgisayar oyunu seçilen Disco Elysium: The Final Cut Türkçe yaması Resmi olarak Locpick kuruluşu tarafından yapılmaktadır. Türkçe yama şuan Bitmiş olup 24 ekim güncellemesi oyuna aktarılmıştır. Güncelleyip oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
https://locpick.com/discointurkish/#update06
|
|
Meslek: Bilgisayarcı
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.384 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun