Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
400.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamayı başka bir klasöre kurup data içindeki dosyaları oyunun klasörüne atsanız da türkçe oluyor ana menü hariç. bu şekilde orijinal launcher ile çalışıyor oyun ama yamayı güncelleme olayı nasıl olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 24 Ağustos 2017; 14:47:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

quote:

Orijinalden alıntı: illyrian

yama başarım elde etmemizi engelliyor mu acaba bir bilginiz var mı?

bu arada elinize emeğinize sağlık

Sanırım iyi tespit yaptınız zira yamayı bir kaç gündür kurmadan yani data/strings içine attığım dosyalar ile oynarken başarım kazanırken, dünden beri kurulumlu ve değiştirilmiş exe ile oynadığım süre içinde başarım kazanamadım. Yama ateş ediyor bu arada. Muhteşem, teşekkürler emeğinize.

Şimdi, başarım kazanmanız engellenmişse save'nizin yanında [M] diye bir ifade çıkmıştır. Eğer save'inizin yanında M harfi varsa bunu hangi modun yaptığını ana menüdeki modlar menüsüne tıklayıp home tuşuna basarak görebilirsiniz. Launcherin başarıları etkisiz bırakması mümkün değildir. Bu konuda çok iddialıyım, çünkü ben alabiliyorum.

quote:

Orijinalden Alıntı: aseasew

yapabiliyorsanız birde 34" monitörler için 3440x1440 21:9 çözünürlük ekleyebilir misiniz?

21:9 desteğini oyun da vermiyordu, onu belgeler\my games\fallout4\fallout4Prefs.ini dosyasından elle girerek kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 24 Ağustos 2017; 15:29:56 >

• Hayır

Bu arada yama her gün güncelleniyor.
    Eğer launcher'ınız yoksa bu güncellemeleri almanız biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 24 Ağustos 2017; 16:17:49 >
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    21:9 için böyle bir mod var Nexus'ta;

TruBy9 UltraWide

Nexus Mods :: Fallout 4
    TRUBY9 ULTRAWIDE - FALLOUT 4
    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/24630/?

M olayını bilmiyordum save yazılarında öyle bir ibare de bulunmuyor. Başarım kazandığımda bunu yazacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Hayır

Haklısınız o yüzden her şey bittiğinde paylaşılır mı diye sormuştum.

Siz bilirsiniz tabii ama ben oyunun orijinalinin korunması gerektiğini düşünüyorum. Launcher değişmeden sadece bir mod dosyasıyla oyunu Türkçe oynamak benim için daha iyi olurdu.
    Kendi fikrimi belirttim, elinize sağlık.
  • arkadaşlar bu oyunda türkçe yamanın çalışması için hangi sürümünü indirmek gerekir GOTY versiyonunu indirsek çalışırmı mesela yada tüm dlc ve güncellemeleri içeren başka bi versiyonu varsa söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasul12

arkadaşlar bu oyunda türkçe yamanın çalışması için hangi sürümünü indirmek gerekir GOTY versiyonunu indirsek çalışırmı mesela yada tüm dlc ve güncellemeleri içeren başka bi versiyonu varsa söylermisiniz

GOTY sürümü çıkmadı daha. 1.5 üzeri sürümleri öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slhkkk

quote:

Hayır

Haklısınız o yüzden her şey bittiğinde paylaşılır mı diye sormuştum.

Siz bilirsiniz tabii ama ben oyunun orijinalinin korunması gerektiğini düşünüyorum. Launcher değişmeden sadece bir mod dosyasıyla oyunu Türkçe oynamak benim için daha iyi olurdu.
    Kendi fikrimi belirttim, elinize sağlık.

@Sarkis.Kısaohanyan
    @Fresh Blood

Yine de launcher'siz tek başına (diğer çoğu alışageldiğimiz Türkçe altyazı yamalarında olduğu gibi) bir kurulum/install exe'si şeklinde yapılabilir diye umut ediyorum. Hani arkadaşın da dediği gibi 'her şey bittiğinde' yani şu alpha/beta süreci tamamlandığında belki yapılabilir neden olmasın.

4 Eylül'ü zaten beta sürecine geçiş tarihiniz diye bekliyoruz sonrasında sanırım Kasım-Aralık aylarına tam sürüm çıkacak diye bazı bilgiler okumuştuk buralarda, e ne diyelim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı ne ise o olsun :) Her şeye rağmen bir şekilde (diğer bir çok Türkçe altyazı yamalarının kurulumunda olduğu gibi) launcher'siz daha sorunsuz bir şeyler yapılabilirse neden olmasın.

• Düzeltme.

Yama başarım kazanılmasına engel olmuyor!
    sarkis bey size faceden yazdım bi bakarsanız müsaitseniz :)
  • Beyler Ben Modlara girince bethesta hesabımdan giriyorum mod menüye giriş yaptığım an crash yiyor bu sorunun çözümünü bilen varmı (Oyunum Steamdan Orjinal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan4K.TR -- 24 Ağustos 2017; 21:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan4K.TR

Beyler Ben Modlara girince bethesta hesabımdan giriyorum mod menüye giriş yaptığım an crash yiyor bu sorunun çözümünü bilen varmı (Oyunum Steamdan Orjinal)

Oyunu düzgün kurmamış olabilirsiniz. Silip tekrar yüklemenizi öneririm.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Bunu tam olarak neden istediğinizi anlamadım.

Not: Launcher'a yeni gelen güncelleme ile "Reklamı Geç" tuşu gözükmeyenlerin sorunu da çözülmüş oldu.
    Böylece teorîde launcher'ın hiçbir sorunu kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 24 Ağustos 2017; 22:40:2 >
  • quote:

Not: Launcher'a yeni gelen güncelleme ile "Reklamı Geç" tuşu gözükmeyenlerin sorunu da çözülmüş oldu.

ana menünün halen türkçe olmaması neyden kaynaklıdır?

not: 120 tane mod kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

2 neden olabilir,
    1-ini dosyasını ayarlamamışsınızdır, (Data\launcher klasöründeki sürüm numarasını silip launcheri çalıştırın)
    2-modlardan biri interface klasöründeki dosyaların üstüne yazmıştır ya da okunmasını engelliyordur. (String, interface, launcher klasörlerini silip launcheri tekrardan başlatın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 25 Ağustos 2017; 1:21:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

2 neden olabilir,
    1-ini dosyasını ayarlamamışsınızdır, (Data\launcher klasöründeki sürüm numarasını silip launcheri çalıştırın)
    2-modlardan biri interface klasöründeki dosyaların üstüne yazmıştır ya da okunmasını engelliyordur. (String, interface, launcher klasörlerini silip launcheri tekrardan başlatın)

2 dediğinide yaptım halen ana menü inglizce :D

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Belgeler>My Games>Fallout4 içinden .ini dosyalarını sil.
    Launcher'ı sonra da Ayarları aç.
    Ayarlarını yap oyuna gir.
  • Hayırlı olsun, konsollarda olması için Bethesda mod bölümüne yüklemeyle ilgili herhangi bir adım attınız mı? Yüklenebiliyor mu acaba dil dosyaları?
  • Bu başarımlar korsan oyunda yok değil mi?Başarım dediğimiz şey şu steamde olan hani?
    Ona göre,eğer böyle değilse oyunun 1.9 versiyonunu kurup,skseyi kurup başarımları geri açan modu kurmam gerek.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.