Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
400.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdilik başka bir çözünürlükte devam edin, en geç yarın akşama ayarlara eklenmiş olur
  • 04.09 şaka gibi tarih

Çok az kaldı tebrikler sarkis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShirnkTR

04.09 şaka gibi tarih

%100 değil, Alpha'nın bitip betanın başladığı tarih :D :D %85-90 arası olacak. :)

• Benim sürüm v1.1.29 yamanin çalışma olasılığı var mi kota kalmadı da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quadh kullanıcısına yanıt
    Olasılığı var
    Ben eski sürümlerde kullanabiliyordum en azından :p

Ama en sağlıklısı son sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 22 Ağustos 2017; 2:20:50 >
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Elinize emeğinize sağlık

• benim hatada bu heryer bembeyaz 1-2 yer görünüyor
    en düşük ve en yüksek ayarda bile böyle yapıyor .https://i.hizliresim.com/DdpYgv.jpg

Nosteam 1722 sürümünden 1940 sürümüne güncelledim
    Not:Pardon benim sorun oyundanmış yeni yamayla düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Ağustos 2017; 21:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: ShirnkTR

04.09 şaka gibi tarih

%100 değil, Alpha'nın bitip betanın başladığı tarih :D :D %85-90 arası olacak. :)

1. sayfadaki ana konunuza yazmışsınız:
    FALLOUT 4 ALPHA TEST YAMASI PAYLAŞILDI
    LAUNCHER TAMAMEN DÜZELTİLDİ
    (mesajınızın son değişim tarihi: 22 Ağustos 2017)

Şimdi anlayamadığım nokta buradaki bir çok kişi neden böylesine yakınıyor? bir çok kez sorun yaşayıp neyi yapamıyorlar da altyazının kurulumunda ya da oyun içinde sorun yaşıyorlar? (bazı yerlerde pip-boy vb Türkçe olmaması, çözünürlük sorunu vs) Son sayfalarda hep bunlardan bahsediliyor, insan şimdiden alpha'daki bu launcher'ı oyununa kurmaya çekinebilir bir yandan.

@Sarkis.Kısaohanyan hani böylesi sorunlar yaşamaktan korkanlar çekinenler için ne dersiniz? Alpha'nın bitişini yani 4 Eylül'ü beklesinler mi? Mesela diğer yanda Fallout 3 GoTY sürümünün altyazılarını hazırlayan arkadaş kendi tam sürümü için Kasım ayından söz etmiş, hani bu Fallout 4 yaması da alpha-beta ve tam sürüm %100 olarak Kasım ayına hazır olabilir mi diye merak ettim.

• Yama'da güncelleme varsa launcher' dan başlatarak mı görebiliriz? Masaüstü ikonu direk oyunu açıyor, Fallout4launcher ' dan çalıştırınca launcher güncellenmeli uyarısı alıyorum, bu durumda yeniden indirip kurmam mı gerekiyor?
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    O uyarıdan sonra kendini güncelliyor.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Pip-boy'un - menülerin türkçe olmaması, Altyazıların açılmaması, Çözünürlük sorunu artık yaşanmamaktadır.
    Sadece 1920x1200 çözünürlüğünü henüz ekleyemedik. Bunun dışında sorun yok.

Oyun içi hata yaşayanlara ise şunu söyleyebilirim: Yamayı kurmadan önce oyununuzun doğru düzgün çalıştığından emin olunuz. Yamanın oyunu bozması pek muhtemel değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 22 Ağustos 2017; 20:5:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Anlaşıldı hocam, uyarıyı beklerken yemeğe gittim geldim güncelleme yapmamış, yeniden indirip kurdum, devamında kendisi güncelledi.

En azından şimdiye kadar " Lütfen Bekleyiniz 61" şeklinde bir uyarı veriyordu, belki bu güncelleme ile düzelmiş olabilir.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Anlaşıldı hocam, uyarıyı beklerken yemeğe gittim geldim güncelleme yapmamış, yeniden indirip kurdum, devamında kendisi güncelledi.

En azından şimdiye kadar " Lütfen Bekleyiniz 61" şeklinde bir uyarı veriyordu, belki bu güncelleme ile düzelmiş olabilir.

Teşekkürler.

O uyarıda "tamam"a basarsanız güncelleme aşamasına geçecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eskmurat91

Arkadaşlar ben yamayı kurdum yama çok güzel türkçe ama sol tarafta bi görevi yapınca sol tarafta tamamlanan görev ve yapacagın görev gözüküyo ya orada yazılar gözükmüyo sadece yeşil renkte boş bi sütün yazıyo görev yapınca bu sorunun çözümü ne . neden olmuş olabilir ?

Başlangıçta bir görevde mi oluyor yoksa tüm görevlerde mi?

Sadece başlangıctaki 3 veya 4 görevde oluyo tam hatırlayamadım ama ondan sonra gözükmeye başladı
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben yamayı kurdum yama çok güzel türkçe ama sol tarafta bi görevi yapınca sol tarafta tamamlanan görev ve yapacagın görev gözüküyo ya orada yazılar gözükmüyo sadece yeşil renkte boş bi sütün yazıyo görev yapınca bu sorunun çözümü ne . neden olmuş olabilir ?

Başlangıçta bir görevde mi oluyor yoksa tüm görevlerde mi?

Sadece başlangıctaki 3 veya 4 görevde oluyo tam hatırlayamadım ama ondan sonra gözükmeye başladı

Aynen hocam baştaki birkaç görevde bende de soldaki yeşil şey boş gözüküyodu birkaç görev sonra normale döndü.

• Hayırlı günler ve kolay çeviriler. Takip edemedim o yüzden daha önce sorulup yanıtlandıysa özür diliyorum öncelikle. DLC çevirileri olacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurKlnc

Hayırlı günler ve kolay çeviriler. Takip edemedim o yüzden daha önce sorulup yanıtlandıysa özür diliyorum öncelikle. DLC çevirileri olacak mı acaba?

Ana sayfadaki tabloya bakarsanız şu an üç ufak DLC'nin çevrildiğini görebilirsiniz. Diğer kalan üç büyük DLC sonraya bırakılmış durumda yani ana oyun %100 olduğunda onlarda çevrilecek.
  • Merhabalar..
    Hata Bildirimi: Ana görev içinde bulunan Selam tatlım. Adındaki Holoteyp 1 cümlesi yabancı dil olarak gözüküyor diğer tüm cümleler Türkçe olarak gözükmekte.
    Yorumda bulunan resimde görebilirsiniz.
    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • Soruldu mu bilmiyorum baktım ama göremedim oyunun ayaralar kısmında hbao+ özelliği neden yok? Türkçe yamadan önce varken yamayı kurduktan sonra kayboldu sebebi nedir ? Birde ek olarak oyuna girerken alt yazıları açtım ama ilk kısa videoda alt yazı gözükmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1man1 -- 23 Ağustos 2017; 15:7:40 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.