Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tulunoglu , mvkrmz
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.183
Cevap
117
Favori
382.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mett71 M kullanıcısına yanıt

    Fallout4.ini dosyası siz oyunu açtığınızda otomatik oluşturulur. Oluşturulmazsa da oyundayken ayarlara girip kaydedip çıktığınızda oluşturulmuş olur. ".ini" dosyalarını tür olarak "Yapılandırma Ayarları" şeklinde göreceksiniz.


    Fallout4Custom.ini oluşturmak için de yeni metin belgesi oluşturup gerekli satırları ekledikten sonra farklı kaydet diyeceksiniz, kaydederken de belgenin adına Fallout4Custom.ini yazarsanız Yapılandırma Ayarları olarak kaydetmiş olursunuz.



    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama


    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama




  • RxCan kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkürler.bu adımları izliyorum fakat her kaydettiğimde tür metin belgesi olarak kalıyor ne yapabilirim?

  • Mett71 M kullanıcısına yanıt

    Kaydederken kayıt türü metin belgesi, dosya adının sonuna da kayıt ekranında ".ini" koyarsanız yapılandırma dosyasına dönüşmüş olması gerekiyor. Buna rağmen olmuyorsa oluşturduğunuz metin belgesini gerekli yere gönderin (MyGames>Fallout4); Ekranın üstünde "Görünüm" > "Seçenekler" > "Klasör Seçenekleri" > "Görünüm" adımlarını izledikten sonra karşınıza çıkan seçeneklerde göreceğiniz "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" kutucuğundaki tiki kaldırın ve "Tamam" seçeneğine tıklayın. (İşiniz bittikten sonra tekrar bu seçeneği aktifleştirebilirsiniz.) Oluşturduğunuz metin belgesinin ismini düzenlemek istediğinizde ".txt" olan uzantısını ".ini" olarak değiştirip kaydedebilirsiniz.



    Hiçbirisi olmazsa sizin için şu da benim klasörümden, içini işinize yarayacak şekilde ya da kurulum için ne gerekiyorsa düzenleyip kaydedersiniz;


    https://www.mediafire.com/file/hjq7nylz174nyq6/Fallout4-Mett71.zip/file




    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 18 Aralık 2022; 12:5:59 >




  • Yama için çok teşekkürler. Yama ile ilgili bir sıkıntı yok fakat oyun aşırı sıkıcı geldi bana. Sadece 1 saat dayanabildim. Normalde bu tür oyunları çok severim, Hatta Fallout 3 en sevdiğim Fallout oyunlarından biridir ama 4 pek sarmadı. Üçün yanına bile yaklaşamamış gibi geldi bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım. Türkçe yama için teşekkürler. Herhangi bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür, özlemişim pipboyu.

  • Oyunu GamePass'ten oynuyorum yamayı yaptım çalışıyor ama oyun beni sürekli atıyor. Henüz başlangıçtayım 15 dakika anca oynayabildim ve sürekli atıyor defalarca denedim bir çözümü var mıdır ?

  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    Oyunun launcherından ayarlara girip "advanced" butonuna basın. Gelen ekrandan "Weapon Debris" ayarını off yapmayı deneyin.




    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim sorunu çözüyor. Çözmezse ayarları düşürdüğümüzde de çözülüyormuş onu da öğrendim bu arada...


    Ancak ne yazık ki oyun bana hiç hitap etmiyormuş onu anladım yaklaşık 2 saate yakın oynadım ama çok eski duruyor hem görseller hemde mekanikler. Artık daha modern daha hızlı oyunları seviyorum sanırım bu beni baya bi yoracaktı o yüzden devam etmedim..

  • Bu ne arkadaş?


    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • mo2 kullanıyorum modlu oynamak istiyorum ama oyun tükçe olmuyor f4se kullaıyorum oyunu nasıl açmam gerek

  • Game pass'ten indirdim Weapon Debris diye bir ayar yok. Sanırım güncellemerle kaldırılmış.

  • Sorunu çözebildiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl yamayı kurabilirim discord ismi verirseniz daha kolaylaşır ben kurmayı beceremedim yardım lazım şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama oyunu tekrar oynamak istedim ama vanilla oynamak istemediğimden modladım yamayı yüklediğimde ama menü türkçe oldu ama oyun içi hala ingilizce neyapa bilirim modsuz oynamak istemiyorum

  • Yama için öncelikle teşekkürler. Emek verilmiş ve bu noktada çıkmış en kapsamlı Türkçe yama olduğunun altını çizelim. SSS bölümünde belirtilmiş fakat benim de değinmem gereken net bir husus var. Sanırım versiyon farklılıklarından ötürü Türkçe yama uygulandığında alt yazıların bazıları bahsedildiği gibi kayboluyor. Müze bölümündeki neredeyse %30'luk diyalog kısmı kayıp. Bunca zaman geçmiş bunu görmezden gelebiliriz. Yama ekibi mesajı görür görmez bilmiyorum ama değinmek istediğim farklı bir konu da var. Yakın zamanda Fallout 4 için kapsamlı bir güncelleme geliyor. Sanırım DLSS ve RT gibi teknolojiler dahil edilecek. Bu noktada Türkçe yamanın etkinliğini bayağı bir kaybedeceği görüşündeyim. Tekrar bir güncelleme yapılabilirse oldukça güzel olacaktır.

  • Selam arkadaşlar konuyla alakalı internette pek çok nasıl yüklenir vs. video var, o yüzden yardım isteyenlere yardım edemeyeceğim, yama %100 çevrildi, ama sonradan hata nedeniyle diyalogların %2,5'lik bir kısmı (Tam satır sayısı veremeyeceğim, dökümanları saklamayı uzun zaman önce bıraktım) çıkartıldı, oyunun 3'te birinin çevrilmediği iddiası geldiği için cevap verme gereği hissettim. Ne yaptın hacım, %30 ne demek farkında mısın? Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama Bugesta oyunu belki şu versiyonlarda o satırlar olsa çalışırdı, ama o zamanlar çalışmıyordu, mecbur kaldık. Oyunu yapanlar düzeltemedi, biz yine iyi bunu yapabildik.


    Eksik satırları çevireyim de ekleyeyim diyen olursa tabii ki, başımız gözümüz üstüne. Yoruma eklediğim fallout4Translator ile dosyaları açıp eksik satırları ekleyip tekrardan yayınlayabilirsiniz. İnternette bol miktarda kendi adını ekleyip yayınlayan pirim kasmaya çalışan var, onların aksine eksik satır tamamlayacağınız için sizin yaptığınız değerli olur. Yaptığımız yamayı dilediğiniz gibi kullanın sorun değil. Ek olarak ilerleyen süreçte bu DLSS'li special versiyon çıkarsa muhtemelen bu linkini verdiğim programı güncellerler ve yeni oyunda çalışacak hale getirirler, sonrasında ana dosyayı yükleyip bunu Import edince kolayca yeni oyuna uygun halini yapıp yayabilirsiniz.

    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yamanexus mods :: fallout 4
    fallout4Translator
    https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/215


    Son olarak burada zamanında o kadar muhabbet ettiğimiz/tartıştığımız konuştuğumuz kim varsa; 5-6 yıl oldu, benim keyifler yerinde, dilerim hepinizin de hayatı en az benimki kadar iyi geçiyordur, selametle. Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 10 Ocak 2024; 18:1:42 >




  • Merhaba türkçe yamayı kurduktan sonra başlayınca Diamond city'de most wanted posteri görevleri var iki görev yaptıktan sonra artık yeni görev çıkmıyor yamayı silip yeniden başladığımda altı görevide sorunsuz bir sıra ile yapabiliyoruz bunun sebebini bilen varmı?


    https://fallout.fandom.com/wiki/Diamond_City%27s_Most_Wanted


    @Sarkis.Kısaohanyan

  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt

    hocam öncelikle kusura bakma rahatsız ediyorum ama bir sorum var ben yamayı geçen sene aralık başında denemiştim ama modlu oynamak istediğim için modları kurup sonrada yamayı kurum ama yama f4se üzerinde çalışmıyordu yani sadece ana menü türkçe olmuştu oyunun içeriği ingilizceydi acaba bu sorun hala devam ediyormu tekrardan indirip modlu oynaya bilir miyim ? şimdiden teşekkürler çeviri ve emeğiniz için ayrıca teşekkürler

  • Tekrar Vr ile oynamaya başlıycam Vr sürümüyle de uyumlu mu?

  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.