Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
405.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş hem yama yapıyor üzerine birde burada onlarca soruya bıkmadan usanmadan sabırla cevap veriyor. Gerçekten oyun dünyası size çok şey borçlu sizin gibi 3-4 kişi daha olsa kaliteli Türkçe yama içinde yüzeriz

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

Net framework yüklememiş olabilirsiniz format attıktan sonra.

Baktım yüklemeye çalıştım 4.6.1 için zaten yüklü, 4.7 için ise bu işletim sisteminde desteklenmiyor mesajlarını aldım.
  • Arkadaşlar Türkçe yamanın dışında ama bir sorunum var belki buradaki arkadaşlardan yardım alabilirim diye buraya yazdım kusura bakmayın. Oyunla alakalı problemim aşağıdaki resimlerdeki gibi kaplamaların geç gelmesi gibi bir problemim var ve ayarlarım ne kadar yüksek olursa olsun objelerin ve binaların grafikleri bozuk oluyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxxx54 -- 2 Ocak 2018; 1:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraxxx54

Arkadaşlar Türkçe yamanın dışında ama bir sorunum var belki buradaki arkadaşlardan yardım alabilirim diye buraya yazdım kusura bakmayın. Oyunla alakalı problemim aşağıdaki resimlerdeki gibi kaplamaların geç gelmesi gibi bir problemim var ve ayarlarım ne kadar yüksek olursa olsun objelerin ve binaların grafikleri bozuk oluyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Oyunu baştan yükleyin, varsa SSD'ye yükleyin, aktör, nesne, ağaç ve çimen uzaklığı ayarlarını düzenleyin,

• Beyler fall out 4 te gorev mantigi nasil bi binaya gitmistim ordan sonra gorevde nereye gidicegimi bulamadim gorev ilerlemesi nasil oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yamayı doğru şekilde yukledim sonra launcerden oyunu actım acıldı ama bir tusa basın dedikten sonra bir tuşa basınca oyun menusu geliyo ve sonra hemen kapatıyo ne yapmam lazm

Orijinalden alıntı: talhataskale

kardeşim yamayı doğru şekilde yukledim sonra launcerden oyunu actım acıldı ama bir tusa basın dedikten sonra bir tuşa basınca oyun menusu geliyo ve sonra hemen kapatıyo ne yapmam lazm

Hiçbir şey anlamadım... Sanırım Team viewer ile halledebilirim. Facebook üzerinden iletişime geçerseniz bir bakmak isterim.

Edit:Tamam anladım, bir kişide daha aynı sorun olmuştu. Yamayı yüklemeden önce oyunu denemiş miydiniz? Düzgün çalışıyor muydu? Bir de kullandığınız modlar var mı? Mod çakışması olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 2 Ocak 2018; 16:56:30 >
  • Önceden soran oldu mu bilmiyorum ama mera kettim bi danışmak istedim

Türkçe yamayı ayrı olarak (grafik, poster ve tasarım vs oynamadan) yayımlama planınız var mı?
    İsteyen sadece Türkçe yama ile.. İsteyen bu tür artı eklentilerle oynasa

Orijinalden alıntı: Ustanak

Önceden soran oldu mu bilmiyorum ama mera kettim bi danışmak istedim

Türkçe yamayı ayrı olarak (grafik, poster ve tasarım vs oynamadan) yayımlama planınız var mı?
    İsteyen sadece Türkçe yama ile.. İsteyen bu tür artı eklentilerle oynasa

Birkaç tane yüklenmiş durumda zaten, bittikçe setup ve güncellemeler ile entegre edilecek :)
  • Grafikler çalışmıyor Texture tekrar kontrol edilmeli.

Orijinalden alıntı: talhataskale

Beyler fall out 4 te gorev mantigi nasil bi binaya gitmistim ordan sonra gorevde nereye gidicegimi bulamadim gorev ilerlemesi nasil oluyor

Binalara girince bazı görevlerde binanın içinde nereye gideceğinizi söylemiyor. Bu durumlarda hocam Allah ne verdiyse dolaşın yardırın katliam çıkartın.
  • Oyunu 2 gün önce tamamen farklı farklı sonlarla bitirdim. Oyunu çok detaylı oynayan biri olarak Türkçe yamada hiçbir probleme rastlamadım ben. Çok nadir 2 kelime falan yanlış çevrilmişti (Yazım hatası) onun haricinde her taraf sorunsuzdu.

DLC'ler için beklemedeyim şuanda.

Orijinalden alıntı: saliih.aliis

Grafikler çalışmıyor Texture tekrar kontrol edilmeli.

Evet, siz söyleyince bir taradım da, dosya sisteminde ufak bir hata yapmışız. Hata için özür diler, bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu akşam gerekli düzenlemeyi yapacağız. Akşama kadar bekleyemem diyenler data klasörünün içindeki "texture" isimli klasörün sonuna bir tane "s" harfi koyup "textures" diye değiştirirse, test için yüklediğimiz textureleri oyuna entegre etmiş olur (Çok fazla texture çevrilmedi, ama ufak tefek karşınıza çıkacaktır.)

Hala "textureleri çevirebilirim" diyen Photoshop'dan anlayan arkadaşlar arıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 3 Ocak 2018; 9:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Oyunu 2 gün önce tamamen farklı farklı sonlarla bitirdim. Oyunu çok detaylı oynayan biri olarak Türkçe yamada hiçbir probleme rastlamadım ben. Çok nadir 2 kelime falan yanlış çevrilmişti (Yazım hatası) onun haricinde her taraf sorunsuzdu.

DLC'ler için beklemedeyim şuanda.

Yorumunuz için teşekkürler, o hataları özelden bildirebilirseniz, başkalarının da o hatalarla karşılaşmasını engelleyebiliriz. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saliih.aliis

Grafikler çalışmıyor Texture tekrar kontrol edilmeli.

Evet, siz söyleyince bir taradım da, dosya sisteminde ufak bir hata yapmışız. Hata için özür diler, bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu akşam gerekli düzenlemeyi yapacağız. Akşama kadar bekleyemem diyenler data klasörünün içindeki "texture" isimli klasörün sonuna bir tane "s" harfi koyup "textures" diye değiştirirse, test için yüklediğimiz textureleri oyuna entegre etmiş olur (Çok fazla texture çevrilmedi, ama ufak tefek karşınıza çıkacaktır.)

Hala "textureleri çevirebilirim" diyen Photoshop'dan anlayan arkadaşlar arıyoruz :)

Geribildirim olsun ve TR Yamanın tüm nimetlerinden yararlanalım istedim. O kadar emek var sonuçta. Ayrıca size bir kişiyle konuşmanızı tavsiye edebilirim. Youtube da karşılaştığım Ahmet Tan adında ki kanal Textures konusunda çalışmaları vardı. Çoğunu da çevirdiğini düşünüyorum.

Ahmet Tanyoutube
    Fallout 4 Full Yama Kurulum
    https://www.youtube.com/watch?v=dxE57zccjbw

https://www.facebook.com/pg/Fallout-4-Full-Yama-520330418128472/photos/
    Ahmet Tanfacebook
    Ahmet Tan
    https://www.facebook.com/ahmet.tan.47

videonun altında facebook sayfasının linkini de vermiş iletişime siz geçerseniz size yardım eder diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 3 Ocak 2018; 15:43:2 >

• saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    Sorun yamanın kurulu olduğu tüm bilgisayarlarda ve setupda düzeltilmiştir. Geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. :)
  • En kısa sürede deneyeceğim yaptıklarınız ve yapacaklarınız için çok teşekkürler üstadım
  • quote:

Sorun yamanın kurulu olduğu tüm bilgisayarlarda ve setupda düzeltilmiştir. Geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. :)

Türkçe yama launcher'ınızı silip tekrar yüklemeye gerek var mı? hani sorun çıkarma olasılığını en aza indirmek bakımından ne önerirdiniz? Zaten launcher kendini güncelleyecek de yani oyunu oynamışız save'ler var, Türkçe altyazıların ve oyunumuzun başına bir şey gelmesin anlamında dedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.