Şimdi Ara

Fallout 1 ve Fallout 2'yi oynayıp bitiren var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım 5. sınıfa giderken posta gazetesi eki olarak almıştım Fallout 1'i. Fallout 2'yi de posta gazetesi eki olarak almıştım. Fallout 1 ve Fallout 2'yi defalarca oynadım ama oyun İngilizce olduğu için ve görevlerden anlamadığım için bu iki oyunu bitirmek nasip olmadı. Fallout 1'de tam çözüm izleyip biraz ilerlerdim aynısını yaparak. Bu seferde su çipini bulamadığımdan son kayıt noktasına atıyor. Oyuna devam edemiyorum. Siz oynayıp bitirdiniz mi bu Fallout 1 ve Fallout 2'yi? Görevlerden anlamak ve oyunu bitirmek için iyi bir İngilizce mi gerekir yoksa ben dikkatsizlikten mi görevleri çözemiyorum? Ne yapmam gerekiyor? 10-11 yaşımdan beri Fallout 1 ve Fallout 2'yi defalarca oynadım ama bitiremedim. Yaş 22-23 oldu. Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 26 Haziran 2020; 16:14:21 >

• dikkatsizlik var hocam bizim lise ingilizcesi vardı o zamanlar, su çipi ilk bulman gereken itemdı hatta bir sıkıntı var.
  • İlk oyunda süre sıkıntısı var o biraz zorlayabilir (bir şey var onu bulmak için sığınaktan çıkıyoruz falan spoiler olmasın şimdi) de evet, ingilizce gerekiyor maalesef.
    İkinci oyunda süre sınırı yok ama ingilizce ilk oyuna oranla çok ama çok gerekiyor
    10-11 yaşında bitirememiş olman normal hocam. Şimdi bitirmek istiyorsan da sadece ana görevlerin olduğu bi walkthrough izle öyle ilerle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeat

İlk oyunda süre sıkıntısı var o biraz zorlayabilir (bir şey var onu bulmak için sığınaktan çıkıyoruz falan spoiler olmasın şimdi) de evet, ingilizce gerekiyor maalesef.
    İkinci oyunda süre sınırı yok ama ingilizce ilk oyuna oranla çok ama çok gerekiyor
    10-11 yaşında bitirememiş olman normal hocam. Şimdi bitirmek istiyorsan da sadece ana görevlerin olduğu bi walkthrough izle öyle ilerle derim
    Su çipini bulamadım diye galiba bir animasyon geliyor. Suyun içinde bir araçta insanlar var. Sonra bir sonraki save'e atıyor. Peki bu süre sınırı ne kadar? Ne yaparsam bu sorunla karşılaşmam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 14 Haziran 2020; 20:10:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.