Şimdi Ara

Falken övüldüğü kadar iyimi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
333
Cevap
7
Favori
278.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çöp lastik. bu lastiği övenler kendilerini kandırdığının farkındalar ama sonuçta para verdikleri için çaktırmıyorlar. uzak durun 3 kuruş için bilindik lastiklerden vazgeçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

çöp lastik. bu lastiği övenler kendilerini kandırdığının farkındalar ama sonuçta para verdikleri için çaktırmıyorlar. uzak durun 3 kuruş için bilindik lastiklerden vazgeçmeyin.
    Hocam ne gibi bir zararını gördünüz bende ibiza aracım için 175 70 r14 bakıyorum da.
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    2. sene sertleşiyor ve güven vermiyor. özellikle zeminde kar olmadığı zamanlarda allaha emanet.

nokian, goodyear, conti markalar gibi 2. 3. kışta performans vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

2. sene sertleşiyor ve güven vermiyor. özellikle zeminde kar olmadığı zamanlarda allaha emanet.

nokian, goodyear, conti markalar gibi 2. 3. kışta performans vermez.
    ben zaten 2 senede bir lastik değiştiriyorum 2 sene kullanacak olsaydınız tavsiye eder miydiniz?
  • Nokian kullanıyorum Finlandiya malı avrupada çok tutulan bir lastik,

4 yıldır çok memnunum bu yıl artk kar lastiği takmadım marmarada kış olmuyor, onun yerine eskiyen dörtmevsim nokian lastiklerimi internetten aldığım Nokian Weatherproof lastiklerle değiştirdim bunlarda dörtmevsim ve özellikle yağmurlu çamurlu zeminler için ideal.

fiyat bilinen iyi markaların nerdeyse yarısı kadar tanesini 320 liraya aldım kauçuğu bol siyah lastik, ıslak ve karlı zeminlerde yola çok iyi tutunuyor, geçen hafta uludağa çıktım otellere kadar gittim,
    kirazlıyayladan sonra yollarda çamurlu erimiş kar vardı kısmen kaba kar yoktu ama soğuk asfaltta ve çamur zeminde hiç patinaja düşmedi yola yapıştığını hissediyorum ilk yağan yağmurda yağlı kaygan asfaltta bile hiç tedirgin etmiyor çok beğendim tavsiye ederim
  • 10,000 KM'dir ZE310 Ecorun modelini 225/50 R17 ebat olarak kullanıyorum.

Bugüne kadar en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı. Normalde lastik konusunda titizimdir. Ancak lastik başına fiyat farkı 2 katı kadardı. Ayrıca yapılan testleri ve kullanıcı yorumlarını dikkate alıp denemek istedim. F/P yönünden benzer seviyede gittiği sürece tercih sebebim olacaktır.
  • iki yıldır yazlık ve kışlık olmak üzere 2 takım olarak kullanıyorum,yıllık 30 bin km yol yapan biriyim,michelin primacy 3 den bu lastiklere geçtik,hiç bir pişmanlık yaşamadım yaşatmadı.

İsteyen istediği lastiği kullanır saygı duyarım,yok çöp yok para verdiler o yüzden sahip çıkıyorlar gibi söylemler hoş değil.

d sınıfı bir araçta kullanıyorum,markaya ve reklama boşuna para vermemek adına denemek için aldım beğenmezsem atarım dedim,ama çok memnun kaldığım için kışlıklarını da aldım,değişim zamanı ilk değerlendireceğim lastik olacaktır gene
  • Geçen yazın başında honda civic fb7 kasa aracıma 4 adet falken ziex ze310 ecorun lastik aldım. Üzerinde continental marka 2015 yılına ait lastikler vardı. Falken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Lastikler kesinlikle bi harika. Sessizliği ıslak kuru yol tutuşu gerçekten çok güzel. Bu lastiği kulaktan duyma değil bizzat kullanan olarak söylüyorum ki pişman olmayacaksınız. Bizim japon grubunda yalıtım hak getire olduğu için kullananlar anlayacaktır. Çok sessiz bir lastik. Ha siz isterseniz başka markalara para verebilirsiniz. Herşey bütçe ile ilgili. Benimde durumum o an için iyi olsaydı gider tanesi 500 liraya lastik alırdım. Ama ben tanesini 190 liraya aldım ve şuan çok memnunum. Aracın üzerine bulunan continental premium contact 2 lastikleri bilen bilir tam bir odun ve lastik sesi muazzam. Sizde takdir edersiniz ki Michelin continental gibi lastiklerin pahalı olmasının sebebi reklam giderleri. Adac testleri vb. Günümüz lastikleri genel olarak üç aşağı beş yukarı kullanılabilir seviyedeler. Hepsi az yada çok iş görür. Sonuçta lastik can güvenliği açısından önemli ise piyasada bulunan ve bilinen lastikler den bütçenize en uygun olanı alın. Bende bunu aldım. Ki en ufak tehlikesini hissetseydim yazardım. Her lastik bir çiviye bakar. O yüzden bilinen bir markanın bütçenize uygun olanı sizin için en iyi lastiktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığım aracın üzerinde kışlık Falken'ler vardı. Gerçekten çok güzel, sessiz ve yumuşak bir lastik. Ben de 4 tane yazlık Ziex ZE310 modelinden aldım. 1,5 ay sonra falan taktırırım.
  • Benim de ze310 ile 10 ayım doldu, 6 bin km yaptım. Akdeniz bölgesinde yaşadığım için kar buzlanma gibi konular sıkıntı olmadığından bu modeli tercih ettim.

Lastiklerin yumuşaklığı hala iyi, ani frenlemede kızaklama, kalkışta patinaj v.s. yapmıyor. Islak zeminde de yol tutuşu çok iyi fren mesafesi oldukça kısa. Ki buralarda yağmur yağdı mı her yer sele dönüyor ona rağmen daha bir falsosu olmadı. Herhangi bir yarılma yada deformasyon görmedim. Kaliteyi çok düşüren petlas gibi markalardansa f/p olarak falken lastikler gayet iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Şubat 2020; 18:28:48 >
  • 225/44/r17 ebatında bu yaz ben de almayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

• falken her daım ıyıdır...
  • Gecen hafta petlas bayiinden lastik degisimi yaptim.
    Milestone blazer marka lastik aldim.
    Ama adama defalarca 2020 nin lastigini tak dememe ragmen bana soyledigi kahveyi icerken 2019 un 42 ci hatfasini takmis.

Yani tam 5 aylik lastigi takmis.
    Sizce bu adami sikayet etsem tuketici hakem heyetine bana yeniden 2020 cikisli lastik takar mi?

• Takmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmazlar.

• Takmazlar.

• Bi defa yazdım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 15 Şubat 2020; 20:20:25 >
  • Simdi benim hatam varmi gicik oldum ya

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Ben lastik değişimi yaptırırken lastikleri kendim seçtim, değişim yapılırken başında bekledim. İşini düzgün yapanı tenzih ederek konusuyorum ama Malesef esnafımız böyle..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanıyorum 3yıldır iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.