Şimdi Ara

Falanca olay oldu bakan istifa etsinciler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir olay olunca xxx ülkede bakan istifa ediyor. Bizimkiler etmiyorcular;

Ekonominin bir söylenti ile ne kadar degistigini görüyorsunuz.

Demem o ki sacma sebeplerde bakan, başbakan istifa etmesi mantıklı degildir.

Keza şuan ülkenin kötü gidisinden memnun olan kesin forum da yazı yazmıyor. Evlerinde şaraplarını için kahkaha atıyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soma dan sonra bile istifa etmedi bakanlar bu ulkede

Hangi sebeple edebilir ki baskasi ?

• yel değirmenine savaş açan don kişot tadında bir yorum
  • Sacma sebepler dedigin verilen sehitler, calisirken sehit olanlar ve dis politika yuzunden bombalanan sehirlerimiz. Bunlarin sorumlusu kim? Ben miyim de istifa edecegim "beceremedim, hataliyim" diye?

Simdi ise sivil darbe oldu, o cok "ozgurlukcu" cumhurbaskaniniz "hoca"nizi aldi koltugundan dukkan onunden kedi kovar gibi. Bununla mi bir tutuyorsun? Bu darbenin de sorumlusu istifa etsin, yargilansin, bunu hepimiz istiyoruz, darbeden ayri olarak da yine verilen sehitler ve bombalanan sehirler icin, sinavlardaki yolsuzluklar vs icin de yine hem basbakanin hem de cumhurbaskaninin yargilanmasini istiyoruz. Bu, temizlenmemiz icin, dogru yola girmemiz icin gereklidir. Pasli, yamuk dislilerle carki dondurmeye calisiyoruz.

• Ne zannediyorsun sen bu milleti?

Sorumlu hiç bir bakan istifa ettimi arkadaş? adam başbakanı başkanlık için yeterli çalışmayı yapmadı diye görevden aldı sen gelmiş burada bundan bile pirim peşine düşmüşsün.

Saruman'ın Trolü
  • Suçlu olan bakan sürekli istifa etse, falanca olay olmayacak zaten. Buradaki amaç bu.
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Hata yapanım koltuğu gitse herkes işini adam gibi yapar. Gel de bunu anlat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocukların tecavüze uğradığı kanıtlandı ama bölgeden sorumlu tek kişi istifa etmedi içine tükürdüğümün ülkesinde.
  • Saçma sebepler ile dedim.

Misal Gezi parkı olayında birinin istifa etmesi değil aksine keskin kararlar verip irade göstermesi gerekir.

Ama bu olayda istifa et diye bağıranlara laf söylüyorum.

Yoksa onca şehitten sonra iç işleri bakanı
    Somadan sonra işçilerden sorumlu bakan
    Tecavüz olayının cezasız kalmasından sonra adalet bakanın istifa etmesi gayet normal.
  • Gezi Parkı Olayları halkın bir kesiminin Erdoğan hükümetine isyanıydı. Eğer o olaylar sırasında bir yetkili "yanlış yaptık" diyerek istifa etse bu hükümetin zeytin dalı uzatması anlamına gelebilirdi. Bunun yerine çadır yakarak olayları patlak verdirip, poliain müdahalesinin şiddetini artırmasına fırsat verdiler. Sonra da terör destekçilerinin fırsat bilip katıldığı bir durum haline geldi Gezi Parkı Olayları.

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var hocam.Gezi olaylarının 2. Gununde devlet apo Ile gorustu.Yine cia den ust duzey yetkililer apo görüşmesi oncesi akp Ile kapali bir gorusme yaptılar.Ardından ertesi gun Apo dan açıklama geldi,

MEYDANLARDA SİZ DE OLUN gibi bir açıklama idi bu.

Ardından o gune kadar penguen belgeselleri ivir zivirla mesgul olan basinin geziye ilgisi basladi.

Ertesi gun geziye gittiğimiz zaman her yer apocularla ve bayraklari Ile doluydu.

Tayyib in plani ve cia apo görüşmeleri cok iyi gitmişti. Birden bire apo posterleri Ile ayni ortamda buruk kendimizi.

Karşılıklı gerginlikler basladi.hainler disari 've kahrolsun pkk sloganları atiliyordu. Buyuk bir çoğunluk kiz arkadaşı 've ailesi ile hükümeti protesto amaci Ile oradaydı.Bir cok insan bir Olay çıkmasından sirf bu sebeple cekiniyordu.

Plan isledi ve hükümet karşıtları pkk ile ayni meydanda olmaktan rahatsız oldular ve aksama dogru yogun bir sekilde bir daha hic gelmemek uzere meydanları terk ettiler.Vapurlara dogru akin akin insan kalabalığı basladi.

Tas ile vurulan ikinci kuş ise tum basin aleminin birden bire görevlerini hatırlayıp, pkk ile kol kola gosterilen akp karsiti vatandaş imaji idi.

İcindeki vatan sevgisin pkk ile atesleyip geziyi dagitti,

Geziyi dağıtmak icin kullanigi bu hassasiyeti ve sevgiyi, seni pkk yandaslari ile yan yana getirtip, hic yokmus gibi bir imaj yaratti.

Ucuncusude 2 , 3 gundur ulke ici gelişmeleri BBC cnn international gibi kanallardan takip Eden Turk medyasi, inanilmaz bir sekilde efor sarfetmeye basladi birden.

O gunden sonra sunu anladim.

Hayatımda hic bu kadar ust uste yalana maruz kalmamistim, Tum ulke satilik medyadan ne öğreniyor ise onu bilebilirdi.

Millet bilgi, haber , iletişim yalan palavra zorbalık yolsuzluk suistimal 've daha bircok anlamda diktatörlük rejimi etkisi altinda idi.

Gercek bilgi bile halktan saklaniyordu.

O zaman dedim ki ulan cidden moku cok pis yemisiz.

Haa bu millete hakmidir?

Haktir. Sonuna kadar somursunler donlarina kadar soysunlar bu cahilleri.

Cehaletiyle gelecegi 've ülkeyi karartanlar cektikce bende cekmekten zevk alıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 5 Mayıs 2016; 13:16:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.