Şimdi Ara

Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

He he çok benzedi. Aynı. Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

Hala batı falan diyorsun. Çünkü dediğim gibi Türkiye hakkında gerçekleri sen de biliyorsun ama hayal dünyandan çıkacak cesaretin yok.Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

• Her insani değer içeren problemi çözdünüzde bir milletin şeyinin keyfi mi kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

1+1 e kızı kümese sokup üretirsin artik Berlin de evinin horozu olursun o paraya anca, kaçak bekar gençlere yazmislar onuFakir ailelerin üremesi durdurulmalı altindada aciklamasi var zaten gönderdiğin kaynağı bile yarım yamalak okumuşsun.

hatta bu konuda az bile yazdım böyle yeni yapılmış 3+1 100m2+ dayalı döşeli modern lüks evler 4.000 euro ya kadar dayanıyor ben sana yıllanmış şarap döküntü fiyatı verdimFakir ailelerin üremesi durdurulmalı  almanyada binalar eskidir genelde çünkü yenileme 0 a yakındır, tadilatta dönüşümde aşırı pahalıdır anca statülü hayatta başarılı insanları büyük şehirlerinde güzel evlerde yaşar yok öyle canım 3 kuruşa 5 köfte,losersan şansına küsüp kaderine razı olucan,her acımasız kapitalist ülkede ana kurallar 3 aşağı 5 yukarı aynıFakir ailelerin üremesi durdurulmalı yok öyle uyduruk cennet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2025; 11:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış.

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt

O kafadaki biride evlenip üremesin zaten onu düşünecek değiliz.

• Artık fakir ailelerin 4 çocuk yapmanın yolu açıldı . Aylık 11500 lira almaya başladılar

Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Oralarda tanıdıklarımız olmasa inanacaz sana Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Kendi koyduğun kaynak bile beni doğruluyor hala yazıyon pes pandemi öncesinde dır senin o kiralar anca simdi değil,o paraya kümes tutarsin Berlin Frankfurt ta 1+1 yada ortak apart anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2025; 15:12:41 >

Almanya sosyal bi devlet geçim sıkıntısı çeksen bile yardım eder sana temizlik görevlisi kuzenim bile ev sahibi oldu türkiyede memur bile ev alamıyor hayal dünyasında yaşıyon Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt

Doğrudur olmuştur ama saptirmayin burada olmuştur Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı  git sende gavurun dışkısını pisliğini temizle sende ol silah zoruylami tutuyorlar sizi bu cehennemde acaba?

Buradakilerin pasaport ve vize işlemlerini sen mi yapıyorsun? Hayır, bunlar olmayınca silah zoruyla tutuyorlar biliyorsun. Benim sorularıma cevap veremiyorsun, bari buna bir cevap ver.Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

senin gibi masa başında plazalarda iş hayaliyle yanıp tutuşan biri gidip almanların artığınımı temizliyecek güldürme beni yahu.

sana iş versinler hatta oturma iznide versinler sen yine gitmezsin.

amelemiyim işçimiyim ben üst akıl üni mezunu insanım dersin oturursun oturduğun yerde,gidecek olasan 15 senede giderdin zaten kaptancım.

benim teyze kızı teksasda otelde senelerce dışkılı çarşaf yıkadı gıda mühendisi haliyle sanada kısmet olur inş batı ekonomisiFakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

o insanlar ev alıyor burada doğru ama oradada böcek gibi eziliyorlar öyle beleşe değil o sırtından ter gelicek ter.Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2025; 16:40:32 >

Bak yine cevap vermek yerine kendi hayalinden yazmaya başladın. Herkesi kendin gibi evden bile çıkmayan biri zannediyorsun. Ailen sana bakmasa aç kalacak bir tipsin sonuçta.Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

Sen ne mezunusun ODTÜ İTÜ marmara yuksek lisans doktora? Klasik CHP li tayfası ülkenin en pas pas puanlı yerlerini bitirip halkın üst akli sanırlar kendilerini he he Audi ye ceo yapacaklar seni oradaFakir ailelerin üremesi durdurulmalı ,sıkışınca anca şahsıma saldirirsiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2025; 17:0:47 >
  • Fakir ailede doğdun diye fakir kalmak zorunda değilsiniz eyvallah da, Türkiye gerçekleri diye bir olgu var beyler. ABD ya da Avrupa'da yaşamıyorsanız, sizi bekleyen gelecek aileniniz size sunduklarının ortalaması kadardır. Bunun dışına çıkabilen çok az.

Yurtdışı yüksek lisans. Üstelik senin gibi devamlı farklı meslek sahibi olduğumu falan da söylemiyorum. Mesela şu anda sen ne iş yaptığına karar verdin en son?

Ülkede asgari ücret alan yok diyorsun, herkesin 2-3 arabası ve evi var diyorsun ama bunlardan bahsetmekten korkuyorsun. Devamlı "seni ceo yapacaklar" şeklinde saçma argümanlarla cevap vermeye çalışıyorsun burada da olduğu gibi. Yani sıkışan hep sen oluyorsun.

bende iyi eğitimli biri değilim,bende diyorum hayat hiç bir yerde kolay değil tutupda almanyada elamamin mokunu temizlemek, ayak işlerini ameleliğini yapmak beni açmaz canım 40 yaşından sonra.

senide açmayacağından eminim o yüzden boş yapma diyorum sana gideceğin filan yok yani,büyük çoğunuz ne olucağınızı gayet iyi biliyorsunuz orada.

gözünü karartıp her türlü pis , ağır işte çalışan var oralarda, onlarıda cesaretinden dolayı tebrik ediyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2025; 17:36:54 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Gelişmekte olan ülkelerden birkaçına gittim.
    Aile seviyesi sistemin halkına sunduğu limitdir. Kast sisteminde yukarı basamak yoktur. Sadece low cost yaşamını devlet finansa eder. Nefes alman bile yönetime yüktür.
    Halkın tükettiği gıdalar enflasyona sebep olur ama turism den gelen yabancının dövizle tükettiği gıdaların miktarı enflasyona sebep olmaz.

adaletin ve toplumsal kalkınmanın olduğu ülkelere göç etmeni de engellerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Uzak doğuda döner kesip para kazanmak , türkiyede para kazanmakdan daha zor.

Türkiyede para kazanamayan , başka ülkede de para kazanamaz. Gördüğüm deneyimler bu şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bak hala cevap vermek yerine kendi kafandaki şeyleri yazıyorsun. Herkesi kendin gibi evden çıkamayan insanlar olarak görme diye sana milyon defa söyledim. Sorulardan kaçıp sonra sadece şahsıma saldırırsınız yazıp kendini avutmaya çalışma.

Şu anda ailen sana baktığı için ayak işleri sana zor gelir tabi. Bedavadan yaşayıp, 7/24 millete laf atıp kendini avutmak, hayali bir dünya yaratmak daha kolay tabi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.