Şimdi Ara

Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fakirlerin üremesini nasıl durduracaksın kardeşim ? her fakir adamın şeyine bekçimi tutacaksın. devlet aileleri bilinçlendirecek ya da 3 çocuktan sonra kadının kordonlarını bağlayacak cocuk sahibi olmasına izin vermeyecek.

• Fırsatını bulsam 5 dakika bile durmadan bu ülkeden giderim diyenler gittikleri yerlerde savaş, salgın vb. bir durum ile karşılaşınca lütfen tekrar geri gelmesinler. Oralarda mücadele etsinler. Yok öyle sıkıyı görünce koşa koşa geri dönmek.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Dönmeyiz benim için ekonomi önemli.

• Fakirlerin ürümesi demek bu ülkede; Vergi, Ucuza çalıştıracak işçi, İstediğin sömürebileceğin insan, Zenginlere köle ve asker gücüdür. Çünkü zengin ve orta sınıfın çocukları askere gitmez bedelli yapar ve kira vb gelirleri olur. Bütün zor işleri fakir çocukları yapar...

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Bir bakanı vekili falan geçtim, hali vakti yerinde ailelerin çocuklarının bile askere gittiğine şahit olmadım.

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Hocam üremeye üresinde ülke şartları belli en ucuz ev 3 milyon arabalar 1 milyondan başlıyor ee fakir ailede doğduysan kazanacağın parada aşağı yukarı belli bunu bile bile niye çocuk yaparsın Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman şöyle yapalım. Fakirleri direk öldürelim. Dünyada sadece zenginler yaşasın. Bakalım neler oluyor?

Zenginsin diye herşey de hak sahibi olduğunuzu sanıyorsunuz. O zenginlik helal mi yoksa insanların hakkını yiye yiye mi üste üste koyuyorsunuz acaba.

Adam altına çok lüks arabayı çekip milyonları ödüyor pat diye. Altındaki işçiye gelince sömür Allah sömür. 2 kuruş zammı çok görüyor. Millet çoğalmaktan vazgeçerse birkaç nesil sonra genç nüfusun kalmaz.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

herkesi kendi gibi hayatta loser sanıyorlar ne yapalım artık fakir gariban çulsuz ve mutlu olmaya bakıcaklar.

en çokta chp gelicek beni zengin yapacak kafalarına gülüyorum zaten beklesinler yapar.Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı 

eğitim yok kariyer yok hehe yurtdışındada bunları yatıracaklar 2.80 sanıyorlar hayatlarındada pis ağır iş yapmayan önüne hazır yemek konmuş tipler, keto gibi çarpılacaklar oradada gidip zırlayan dolu.

anca youtubede londrada yaşayan itü marmara mezunu oradanda kapı gibi denklik almış başarılı zeki nitelikli bankacı yazılımcı borsacı doktor hayatı izlerler hayal aleminde yaşarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2025; 14:58:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

17 kere yazdığını editlemişsin, bu huyundan vazgeçmen lazım.

Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 1 Temmuz 2025; 15:31:19 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Aklima geldikçe ekleme yapıyorum yada hata duzeltme mobil de yazması zor oluyor ondan her editin uyari gitmesi sıkıcı cidden.

Yalnız o senin dediklerini yapmak için eğitimli ve varlıklı bi ailede doğman lazımki sana yol gösterip iyi okullara göndersin ha fakir ailede doğup iyi yerlere gelen vardır ama yüzde 1 belki

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

tanrıya şikayet dilekçesi yaz doğduğum ülkeden ve babamın fakir gariban olmasından hiç memnun değilim diye.

Yazacak hiçbişey bulamadın bunu yazdın noldu gerçekleri yazınca kaçıyon hemen

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

ikide bir olayı babasının fakirliğine dayandırıp,kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen miras yiyici birine ben ne yazabilirim acaba?

sen git o babanın ayaklarını yıka ,suyunuda iç o hakkını ödeyemezsin o adamın sen,adamlık çok para kazanmayla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Temmuz 2025; 0:39:48 >

Hayır ben konuyu oraya bağlamıyorum ama sen iyi eğitim alın falan yazıyorsun millete eğitim çocukluktan başlıyor iyi dershaneye özel okullara falan gitmen lazım onuda maddi durumu iyi ve eğitimli aileler yapabiliyor fakir aileden doğup iyi yerlere gelme şansın yüzde 1

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.