Türkler neden üremesin o vakit? kürtler ve araplar üremesin yazarak bu soros fonlu youtube oluşumlarının algılarını ayyuka çıkrabilirdiniz. sorun zate şu anda Türklerin ürememesi. Özellikle batıda Türk nüfusunun ürememesi. |
Fakir ailelerin üremesi durdurulmalı (2. sayfa)

-
-
Kanunlaşması zor lakin zaten çocuk yapma oranı yıllara göre düşüyor.
TÜİK'in verilerine göre 2001 yılında 2,38 olan doğurganlık hızı, yani bir kadının yaşamı boyunca dünyaya getirdiği ortalama çocuk sayısı, 2023 yılında 1,51’e düştü.
-
Fakir T-bacılar için plastik enjeksiyonda üretilmiş silikon, fakir badem bıyıklılar içinde horno DC, silicon hole ürünleri temudan sipariş edebilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üremenin önüne geçtiler zaten.. Ekonomi pahalılık kiralarla.. Yani bu gidişle Türk kalmıcak..
-
Konuyu açan elemanın cicddi psikolojik sıkıntıları var bence. Bir kaç aydır fakirlerin çocuk yapmasına kafayı çok fena takmış durumda. "Babam bana araba alamıyor" diye şikayet ediyor fakat adım gibi eminim babası buna araba alsa bu sefer pahalı arabası olanlara takacak kafayı.
-
Doğru hocam haklısın.Kürtler ve Suriyeliler kaygısız bir şekilde ürerken bizim Türkler üremeyi bırak çoğu evlenemiyor bile.Akp bir proje partisiydi amacına ulaşıyor.Türklüğü bitiriyorlar.
-
Öyle bir şey diyen olmadı fakir bi ailede doğsaydın sende bizim gibi düşünürdün tuzu kuru olana konuşmak kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedenden kalan apartmanları kiraya verip geçindiğinide söylesene bay tuzu kuru
Burda olay kişinin fakirliğiyle alakalı değil ben stajyer mali müşavirim, sen çalışarak kariyer yaparakda zengin olabilirsin ama zengin aileden doğan mezun olur olmaz torpille işe girer senin o işe sahip olmak için 15-20 sene kariyer yapman ezilmen gerekir .
aynen yatlar katlar hamamlar kaldı hepsiciğini çatır çatır yiyorum tanrının sevdiği kuluymuşum,sende şansına küs o zaman erkek kurusu olarak öl,yada dilekçe yaz Allaha belki bu gariban babişkolu haline acır 1945 alamanyasına ışınlar seni kısmet iyi forumlar.
-
yine konuyu avrupa amerikaya getirdin bravo sana
kaynak Das Kapital:))
bunlar bundan 50-100 yıl önceki ekonomilerde geçerli olduğu varsayılan fikirlerdi.
Artık proleter-burjuva sınıfı eskisi gibi değil hatta yok.
çok fakirken zengin olanlar var, senin çevrende de var, benim de var.
----
Zengin insanlara zengin insanlar lazım. Fakirin parası yok, Rolex'i, Mercedes'i zengin edenler fakir insanlar değil gör bunu.
ve 20 yıl sonra işçi sınıfı da kalmayacak, otonom ve 4.sanayi devrimi sağolsun.
-
sen işin gereği hep çok para kazananlarla meşgulsün ve böyle düşünmen normal. az sohbet et bakalım, kaç tanesinin mal varlığı dededen yada babadan kalmış.
hiç fakirkere iş kuran, zengin olan yok mu senin çevrende?
-
Yüzde 90 ı benim dediğim gibi çok çalışıp zengin olan vardır ama oda tamamen şans, para kazanmanın sadece çalışmayla alakası olmadığı kesin ama şansta lazım.
20 sene çok erken hocam yakın gelecekte işçi sınıfına bir şey olmaz
evine mobilyayı beyaz eşyayı robotlarmı çıkaracak, ince işleri fayans alçı v.s robotların bunları şu an yapması imkansız
ayrıca insanlar işsiz kalırsa patronlar ürettikleri ürünleri kime satıcak bu başka sorun yaşayıp göreceğiz
kesinlikle çok çok çalışmakla alakası yok, tabi çok çalışmak şart bu ayrı fakat dediğin gibi "şans" aslında niş işler.
tabi malum siyasi parti üyeliğiniz yoksa:)
-
işçi sınıfından kastım, fabrikalarda çalışan işçiler... robotlar devralmaya başladı bunu.
ama dediğin doğru, boyacılık, fayans işçiliği, duvar işçiliği, tamir işleri vb.. bunlar işçi değil bence, el emeği, zanaatkar.
-
Bu hayatta tanıdık:herşey demek
hayır hala toprak zenginleri var köydeki tarlalardan elde ettiği gelirle hiç çalışmamış en az 5 kişi tanıyorum 5-6 tane dairesini kiraya verip hiç çalışmayanda var
kaynak:
Kiracı oranı ise aynı dönemde yüzde 22,1’den yüzde 28’e yükseldi. Bu verilere göre Türkiye’de 2024 itibarıyla kira ödeyerek oturan kişi sayısı 24 milyonu geçti.
www.evrensel.net
Konut stoku arttı, kiracı sayısı 24 milyonu aştı - Evrenselhttps://www.evrensel.net/haber/554199/konut-stoku-artti-kiraci-sayisi-24-milyonu-asti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X