Şimdi Ara

Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada köle etiketi adı altından millet çıldırıyor. Kadın profili görmesin hemen kendinden geçiyorlar. Bir tane fake kız profili bulup profil resmi yaptım. Sadece saçı ve dudakları gözüküyor. Ne fizik ne başka bir şey :) o saç bile yetiyor sanırım.

1 saatte telefon kafayı yedi. Ne zaman bu halde geldik bilemedim. Bir erkek olarak düşünüyorum.

Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..Fake Kız Profili İle 1 Saatlik c2 :) Ülkemiz Erkekleri Ne Halde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Mayıs 2019; 18:43:45 >

• erqeqliq bitmis yassıklar ossun
  • Nasılsın tatlım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 5 Mayıs 2019; 18:0:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte tam bu konu hakkında saatlerce konusacak adam arıyorm. neden oluyor bu vs

derinlemesine ama boş şekilde değil.forumda tartışılmıyor bu konular ama özelden diskorttan ilgilenen varsa yazabilir konusalım detaylı pisekolojik
  • Bu ciddi bir sorun bence. Köle nedir? Bu nasıl bir fantezi anlamış değilim. Sohbet içeriklerini okuyunca aklım şaşıyor. Forum kuralları gereği paylaşmadım. Nasıl bir düşünce yapıları var anlamış değilim. Bence tedavi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

işte tam bu konu hakkında saatlerce konusacak adam arıyorm. neden oluyor bu vs

derinlemesine ama boş şekilde değil.forumda tartışılmıyor bu konular ama özelden diskorttan ilgilenen varsa yazabilir konusalım detaylı pisekolojik
    Dünyada tek bir insan kalsa dahi ahlaktan söz edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Dünyada tek bir insan kalsa dahi ahlaktan söz edilebilir mi?

Alıntıları Göster
    tek kişi kalması durumunda hayır, 2 kişi varsa evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler gelmeyin bu oyunlara...

Taşınabilir miyiz bağyan?
  • Uff hatuna bak bu siz misiniz hanfendi beni köleniz edin

• Zaten bu tarz platformlar bu tarz insanların yoğunlukta olduğu yerler. Buradan hareketle genelleme yapmak yanlış. Aynı konseptte bir yabancı siteye girin Avrupa'da ya da ABD de aynısını görürüz.

• Utandım. Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 5 Mayıs 2019; 18:34:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senelerdir bu halde bunlar. Mirc32 zamanlarını bilirmisiniz ayse23F, bluediamond26f gibi nicklerle sohbet kanalında olan bayanlara yada genelde senin gibi milleti kekleyen erkeklere yüzlerce mesaj atılıyodu. Orda ne saç vardı ne dudak. Sadece nicki kız nicki olsun yeterdi.

• Hepsi muhafazakâr aile çocuğudur net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 5 Mayıs 2019; 21:50:40 >
  • Sahibe hesabı aç bir de öyle dene.
    Durumun çok daha vahim olduğunu göreceksin.

Hele bir sahibenin profiline denk gelmiştim, erkeklerin testislerini falan eziyordu erkekler bunun ayağına kapanıyordu falan çok iğrençti.
    Erkekliğimden utandım.
  • Kurgu hazır

• OWWWWW YEEAAAAAAAAAAAAAA
  • Hayvan herifler ya .d

• Büyük ihtimalle bunların çoğu sağda solda millete taciz de ediyordur. Böyle oluyor bu sapkınlar.

Hale bak.
  • Senden hic beklemezdik yourmove hocam. Sen namazli abdestli adamsin adamlarin malzemenin senin telefona mesaj olarak gelmesi cok yadirgadim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.