< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yav kardeşim başka kız bulamadın mı ?
senin önüne bir kız çıktı diye körkütük aşık olmuşsun bırak bu kızı,terkeder seni. 23 yaşında kız 46 yaşında adamdan hamile kalmış sen nasıl kabul ediyorsun bu kızı? |
Okurken bağırsağım bozuldu içim bi kötü oldu gerçek olmamasını diliyorum.
Oğlum bak arkana bakmadan kaç iletişimi kes o kadından uzak dur bu sevgi kıskanma falan değil bu cahillik, hayatını perişan etmeye daha yakın olamazsın. |
Hayatını karartmak istiyorsan buyur istediğini yap. Ama düşün bir daha ne istediğini bile bilmeyen bir kadın var ortada durum çok ciddi tabi bunu görememen normal. Bir insan ne istediğini bilirse ne kendisini mağdur eder ne de başkasını.
|
Nasıl bir midedir Allahım bu sen koru yarabbi. Kınamıyorum Allahım büyük konuşmak istemiyorum sen affeyle Allahım.
Uç noktadan konuşuyorum ki söylediklerim tesir edebilsin. Nesin sen ? Kadının seni kullandığını ve işi bitince kenara attığını nasıl göremiyorsun? Önce kendini sorgula. Aşk falan böylesiyle olmaz önüne bak hayatını karartma yol yakınken hatandan dön. |
Bune saçma ilişki, kusura bakma seni bu dertten kurtulma için söylüyorum kizda ve sende genişlik var biraz herhalde hala adamla gorusuyor ve ustelik adamla beraber kalacaklar, sen sorun etmiyorsan bunlari sen bilirsin ediyorsanda karar verdir ona, hadi onu gectim yeni cocuklari olacak o adam her turlu o kadinla surekli gorusecek.Zorlami evlendirildi,kisa zamanda ne olduda ayrildilar.Kafan cok ağrır.
|
zebani hikayesi mi diye sondan okudum ama.. zebani hikayesinden bile daha saçma bir hayat yaşıyorsun
bu kadar mı yokluktasınız? hayatınızın içine sallana sallana edecek kadar? |
csb
bi kaç gün sonra zebani olacak şekilde editler |
beyler adam fikir almaya buraya gelmiş belli ki şu an yol göstercek kimse yok ona biraz daha yumuşak davranın
hocam vallahi okurken hikaye olsun diye içimden geçirdim, hadi aşık olmuşsunuz gözünüz kör olmuş belli de bu kadın hamile be hocam ? kaldı ki o adam kim nedir necidir bilmiyorsunuz, hadi bilseniz bile nasıl sindiriyorsunuz ? ayrıca evlenip boşanmış evlenmeden önce de çocuk yapmış nedir abi 23 yaşında ? nasıl bir hikaye bu anlamakta da zorlandım açıkçası hocam bak belli ki kör olmuşsun sen, burda yaşça büyük insanlar senin kötülüğünü istemez.eğer sen bu kadınla irtibatını kesemezsen ilerde seni haberlerde görürüz, çözüm çok basit bütün irtibatını kes kızla, numaranı degistir, evi sal ve kurtul. yani yazdıklarınızda hiçbir mantıklı şey yok, hadi her şeyi geçtim ailenize nasıl açıklayacaksınız bunu ? irtibatını kes de kızla sonra istersen aylarca ağla kafanı duvarla vur, ama kesmezsen ilerde kafanı vuracak duvarın bile olmıcak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 24 Mart 2020; 19:17:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 24 Mart 2020; 3:5:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 24 Mart 2020; 5:26:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|