Şimdi Ara

Facebook'ta bir kızla konuşma başlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
73.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç konuşmadığımız bir kızla nasıl tanışabiliriz ? Ne diyerek başlamalıyız konuşmaya ? Sen kimsin diyemeyiz çünkü genellikle biz ekliyoruz Facebook'ta. Evet işi bilenler yardımcı olsun lütfen

• Sen bana hiç demişin ...
  • Hoyt !! Naber ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın biri bana naber hacı yazmıştı gayet mantıklıydı
  • İlk selam la başla nbr, napıyosun derken nerelisin? de memleketini söylediğinde ordan bi kişiyi tanıyorsan laf lafı açar nasıl mı? örn: orda benim ahmet arkadasım var tanıyormusun? tanımıyorsa , Güncel konulardan gir yada hobilerini sor yaparsın sen inanıyorum sana .
  • Saolun hocam güven geldi Şu an için lazım değil ama ilerde olabilir ne diceğim hazır olsun diye kararlaştırıyorum
  • liseliysen

xx ödev var mıydı ya? de ardından
    pardon yanlış kişiye yazım de falan filan işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook'da ilişki durumu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Bu konu üzerinde birkaç arkadaş araştırmalar yaptık ve saçma sapan birşeyden girmeye karar verdik.suan 4. Kez buluştuğum kizla ilk başta faceden şu cumleyle tanışmıştim : kutuplarda penguenler çok yanlız ve sayıları da gitgide azalıyor :)

• "Haha evet gerçekten :D Dün bende denedim onu okulda :D " Gibi cümleler yaz, sonra yazdıktan 10saniye sonra Pardon başkasına yazıyodum size gelmiş özür dilerim ben xxxfilan de
  • +Merhaba
    -Merhaba
    +Nasılsınız?
    -İyiyim Teşekkürler siz?
    +Bende iyiyim.Tanıyamadım?
    -Bende tanıyamadım.
    +istersen tanışabiliriz :)
    -Olur. :)
    +(Nerelisin felan artık sohbet son hızla başlar...)

+:sen -:kız

Eğer kızın herhangi bir problemi yoksa ve konuşmak istiyorsa yukarıdaki metin %95 oranında olumlu sonuçlar vermektedir.

DİPNOT:Faceden eklediniz ama hiçbir yerden tanımadığınız kişiler için yapacağınız konuşma metnidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 3 Aralık 2011; 19:39:44 >
  • Facebook onceden tanıstıgımız kısıler ıcın degılmıydı, yoksa ben mı yanlıs bılıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

+Merhaba
    -Merhaba
    +Nasılsınız?
    -İyiyim Teşekkürler siz?
    -Bende tanıyamadım.

Eğer kızın herhangi bir problemi yoksa ve konuşmak istiyorsa yukarıdaki metin %95 oranında olumlu sonuçlar vermektedir.

DİPNOT:Faceden eklediniz ama hiçbir yerden tanımadığınız kişiler için yapacağınız konuşma metnidir.

Facebook'ta bir kızla konuşma başlatma

• quote:

+Merhaba
    -Merhaba
    +Nasılsınız?
    -İyiyim Teşekkürler siz?
    -Bende tanıyamadım.

hocam bu güzelmiş cidden. ama kız hem sen eklemişsin hem de tanıyamadım diyorsun falan derse napıcaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

quote:

+Merhaba
    -Merhaba
    +Nasılsınız?
    -İyiyim Teşekkürler siz?
    -Bende tanıyamadım.

hocam bu güzelmiş cidden. ama kız hem sen eklemişsin hem de tanıyamadım diyorsun falan derse napıcaz ?

Hocam birşey olmaz aynısını denedim eklediğim 3 kızdada hepsi "bende" cevabını verdi.Daha sonra istersen tanışabiliriz diyincede mutlaka olumlu oluyor.Tanıyamadım demeyebilirsin ama mutlaka "istersen tanışabiliriz" lafını bir şekilde söylemeye çalış.%50 iş bitmiş gibi oluyor çünkü.

• Kıza açılmak istiyorsan kasmaya hiç gerek yok, kız arkadaş grubuyla dolaşırken tenha bir yerde yakala, "sana aşığım" de ve hemen uzaklaş.
  • Açılmak değil, belki ilerde. Ama hoşlanmadığım kişilerle de tanışmada sıkıntı yaşıyorum
  • up up başka önerisi olan var mı beyler ?
  • naber de
  • meleba dünyalı
  • güncel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.