Şimdi Ara

Face'te kim profiline bakmış olayları gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle uygulamalar var da bunların kesin doğruluğu var mı arkadaşlar?

• Evet hatta, kim profiline bakarken ne yapmış? Kim profiline bakıp ne düşündü? Profiline kaç kere bakıldı? Bakılıpta ne yapıldı? Bakılmadıysa neden bakılmadı? Bakıldımı bakılmadımı? Bakıldıklarımızdanmısınız, bakılmadıklarımızdanmısınız? Bunların hepsini görebileceğin bi grup var
    İntel Q9550 Core 2 Quad 2.83 Ghz 1333 Mhz###Gigabyte EP45-UD3LR 1366###A-Data Ram DDR2 1066 4 GB Overclock Kit###VTX HD4890 (256BIT) 1GB GDDR5 Dual###Seagate 1TB 7200 Rpm 32MB SATA2 + 120 GB Kingston SSD###Thermaltake VG75021W2E Sopranors 101 500W Psu###Samsung 22X Ide Siyah DVD RW###Logitech S220###Sony HD Ready 32" LCD Tv###Playstation3 60 GB Pal###iPhone 4 16 Gb(5.1.1)

PSN: FBYacan3
  • Yok öyle bişey.olmadığı kesinleşti yetkili ağızdan

Orijinalden alıntı: yacan3

Evet hatta, kim profiline bakarken ne yapmış? Kim profiline bakıp ne düşündü? Profiline kaç kere bakıldı? Bakılıpta ne yapıldı? Bakılmadıysa neden bakılmadı? Bakıldımı bakılmadımı? Bakıldıklarımızdanmısınız, bakılmadıklarımızdanmısınız? Bunların hepsini görebileceğin bi grup var

• benim bildiğim gercek deyil hiç denemedim salak yerine düşmemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekans -- 23 Eylül 2009; 17:47:15 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.