Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0'lık Bursaspor mağlubiyeti sonrası mağlubiyeti hak etmediklerini, rakibin golüne kadar çok etkili olduklarını söyledi.
Terim 90 dakikayı, "Gole kadar pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Ama kendi ayağımızda topu rakibe verip gol yedik. O pozisyonda top Melo'da. Sonra sağa Sabri'nin tarafına gidiyor... Bursa'nın ilk yarıda başka gol pozisyonunu hatırlamıyorum ama bizim 3-4 ciddi pozisyonumuz vardı. Öne geçmek lazımdı. Öne geçsek daha kolaylaşırdı. Golü yiyince daha zorlaştı" sözleriyle anlattı.
"BAŞKA MAÇ MI SEYRETTİK"
Terim, ''Galatasaray pozisyon üretmekte zorlandı. Bunu neye bağlıyorsunuz-'' sorusunu ise ''Başka maçları mı seyrediyoruz. Bursaspor ile oynuyorsunuz ve rakibi kendi sahasına hapsediyorsunuz. Elmander'in Sercan'ın kaçırdığı pozisyonlar var. Golü bulursanız rahat olursunuz. İkinci yarıya da çok iyi başladık ama alakası yokken yediğimiz gol bizi demoralize etti. Golden sonra da iyi oynadık'' diye yanıtladı.
"Açıkçası hiç beklemediğimiz bir şeydi. Oyun da bize böyle bir şeyi hiç göstermedi. Sonuçta kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz de gereken dersleri çıkaracağız."
"RAKİP BİZİ HEYECANLADIRMADI"
"Bazen böyle hiç aklınızda olmayan mağlubiyetler alabilirsiniz. Televizyondan nasıl görülüyor bilmiyorum ama rakibin bizi heyecanlandıracak, karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu yoktu."
"Golden sonra Bursaspor'un kontratak pozisyonları bulması lazım. Esas oyun gole kadardı. Yakaladıklarınızı değerlendireceksiniz ki daha çok pozisyon bulabilesiniz. Bu beceri işi. Bugün becerikli değildik. Galatasaray 5-6 pozisyona giriyorsa atmalı. Zaten yenemezseniz 2 puan kaybediyorsunuz. Böyle 3 puan kaybettik. Türkiye liginin en çok gol atan takımına bu durum yakışmadı ama futbolda bu tür şeyler oluyor. Yeni zaferler için işimize bakacağız, daha çok çalışacağız."
"TRANSFER KONUSUNDAN SIKILDIM"
Fatih Terim, Baros'un sakatlığı ve daha önce dile getirdiği transfer konusundaki soruya; "Transfer konusunu konuşmaktan sıkıldım. Başkanımız da daha önce, 'hoca söyler biz transferi yaparız' demişti. Söyledik, yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor, yapacak bir şey yok. Yenilgimizin transferle ilgili yok.''
"KÜFÜR BU ATMOSFERE YAKIŞMADI"
Galatasaray Teknik Direktörü basın toplantısında tribünleri dolduran bayan taraftarların sorulması üzerine ise, ''Atmosfer güzeldi ama küfürleri yakıştıramadım'' değerlendirmesinde bulundu.
Terim, hakem Fırat Aydınus'ın yorumuyla ilgili soruyu ise, ''Bir şey söylemeyeyim. Sezon başından beri bir şey demiyorum. Çünkü benim sebep aramak gibi bir niyetim hiç olmadı. Hiçbir zaman bahane üretmedim, bahaneyi de kabul etmedim. Başarımı buna borçluyum'' diye cevapladı.
Abovvv
Unal Aysal a giydirmis biraz Fatih Hoca.
quote:
Orijinalden alıntı: sayram1905
Başkanımız da daha önce, 'hoca söyler biz transferi yaparız' demişti. Söyledik, yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor
her türlü mesaj var ...Fatih Terim daha ne desin
nasıl olmuyor ya bastırırsın parayı olur hiç mi ikna kabiliyeti yok kim gidiyor görüşmeye ya.cebindeki akrebi çıkarıcan biraz transfer yaparken.
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Abovvv
Unal Aysal a giydirmis biraz Fatih Hoca.
hakediyor transfer şart
terim sonuna kadar haklı yönetim sezon başında güzel transfer yaptı buna kesinlikle bir sözüm yok ,ama terimin istedigi oyuncuları alıcaksın başkan takmış şike konusuna arkadaşım sen bırak şikeyi felan hoca hangi oyuncuyu istiyorsa onu al fb gitti bastı parayı sow u aldı bizde hala transfer yapıcaz terim ne dese haklı ....şu ana kadar yigitten başka transfer yapılmamışsa bu yönetimin beceriksizligidir...
Adam haklı.Bunu Fatih hocayı fazla sevmeyen birisi olarak söylüyorum.
Takımda kanat diye birşey yok.Yaratıcı adam yok istiyor.Ünal Aysal hep isim veriyor sonuç sıfır.
Açık ve net
YENİ ADNAN POLAT'IMIZ TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Gecen seneye nazaran gayet guzel bir kadromuz var. Bu kadar lanet bir seneden sonra bir anda toparlanamayiz kolay degil belki ama bi problem var belli.
Kac isim atti ortaya hicbiri yok son zamanlarda.
yönetim degişiyor ama zihniyet aynı
Ünal başkan gözümden düşüyor giderek .
Kusura bakmayın ama 13 milyon verip shaqiri yi alamayan yönetim daha cok eleştiriyi hak ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Kusura bakmayın ama 13 milyon verip shaqiri yi alamayan yönetim daha cok eleştiriyi hak ediyor
Ben artık Ünal Aysal'ın yerdeki 5 kuruşları görünce cebine attığından şüpeleniyorum.
Ulan 5.5 milyar dolar paran var.
10 milyon dolarını klübe versen batıcan sanki...
Adam bir tek hatun konusundan cimri davranmıyor
Shaqiri'yi kaçırdığımız için kafamızı duvarlara vuracağız ya neyse
Fatih Terim resmen Aysal a giydirmiş. Sonuna kadar haklı. Basına tv lere çıkıp istersek REyes i anında getiririm ama hocamız istemiyor diye palavraları sıkıyordu 1 ay evveline kadar. Adam istedi Shaqiri dedi arkasından alternatif 2 isim daha verdi. Bı bok yiyemediniz alamadınız. Aysal dan da bir cacık olmaz. Bir tutturmuş 58. Madde başka bir icraatı yok. Bol ve boş laf üretiyor. Gaziantep ve Sivas deplasmanları da sıfır puan çıkar. Önüne gelenin düdüklediği puan aldığı Bursa karşısında gol üretemeyen bu takımla çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Ben artık Ünal Aysal'ın yerdeki 5 kuruşları görünce cebine attığından şüpeleniyorum.
58.madde istediğimiz gibi oldu değişmedi her hangi bir seyde düşmemiz garanti
Buyuk ihtimalle play Off dan önce düşürecekler
Neye dayanarak yaptılar bilmiyorum ama bizimkiler 10 milyon bonservisle adam aldılar 2 gün sonra ligde mac oynayacağımız garanti degilken
Ünal Aysalin yaptıgı olmadı ayıp etti
quote:
quote:
quote:
Neye dayanarak yaptılar bilmiyorum ama bizimkiler 10 milyon bonservisle adam aldılar 2 gün sonra ligde mac oynayacağımız garanti degilken
Adam fakirlikten gelmiş sonradan görme olduğunu belli ediyor.
Yazık la bu adamın çocukları felan asgari ücrete çalışıyordur.
Sanki adamdan Messi'yi istedik...
quote:
quote:
quote:
quote:
Adam fakirlikten gelmiş sonradan görme olduğunu belli ediyor.
Yazık la bu adamın çocukları felan asgari ücrete çalışıyordur.
Sanki adamdan Messi'yi istedik...
Şampiyon olamassak terim gider sezon sonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme