< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Aralık 2017; 12:37:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Aralık 2017; 12:37:51 > |
Adam hizmet yapmış beğenmeyen konuşmasın ya her şeye atlamayın, sağol hocam ihtiyacım vardı güzel oldu
|
Teşekkürler, virüs programı kullanmayan arkadaşlar bilgisayardan ne anlıyorsun acaba merak ettim. Virüslü bir flashdisk denk geldiğinde ne yapıyorsun veya internette hiç haberin olmadan siteye tıkladığında inen şeyleri nasıl tespit edip durduruyorsun.
Açıklarsan sevinirim bende boşa kurmayayım. Yok oraya buraya girme diyeceksen o zaman bilgisayar kullanmanın ne anlamı kaldı.. |
napıyorsunuz bu virus programlarini bu kadar? Gece gunduz torrent, crack, exe dosyalari mi indiriyorsunuz ne yapiyorsunuz.. en son 2003te virus programi kullanmistim.. birazcik bilgisayardan anliyorsaniz bence gereksiz.. bilgisayari yavaslatmaktan baska bir ise yaramiyorlar...
|
adamın bilgisayarı belki virüs kaynıyordur ama haberi yoktur
tipik yurdum insanı işte ,bana bir şey olmaz mantığı yani :) kahraman bilgisayar kullanıcısı ,antivirüssüz virüslere karşı :) antivirüsler bile tam koruyucu olmuyor diye korkuyoruz ,adamlardaki cesarete bak ? ya daha 2 gün önce nortona 80 tl. verdim (5 bilgisayara kadar) tüh gerçi ücretsiz programlara pek güvenemiyorum ama bedava sirke baldan tatlıdır :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 4 Aralık 2017; 23:11:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Aralık 2017; 13:53:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|