Şimdi Ara

F‑Secure SAFE Internet Security Ücretsiz 5 cihaz,1 yıl (Normalde £79.99)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
3.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virgin Media müşterileri için yapılmış bir kampanya.
    Fakat bağlantı herhangi bir müşteri ayrıntısı olmadan çalışıyor.
    Kampanya adresi:https://campaigns.f-secure.com/safe/virgin-mobile/en_GB/

AV-TEST Sonuçları:
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/october-2017/f-secure-safe-17-174055/

F-Secure hakkında şunları söyleyebilirim;
    Finlandiya merkezli köklü ve güvenilir bir şirket. Bitdefender ve kendi motorlarını kullanıyorlar. False Positive(Yanlış Alarm) oranı biraz yüksek. En son 1,5 yıl önce denemiştim, performans düşüşü yaşatmamıştı. Şuan PC'de deneme şansım yok başka bir güvenlik çözümü kullanıyorum. Mobil'e yükledim. Gayet güzel, ekstra güvenlik önlemleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Aralık 2017; 12:37:51 >

• Teşekkürler, virüs programı kullanmayan arkadaşlar bilgisayardan ne anlıyorsun acaba merak ettim. Virüslü bir flashdisk denk geldiğinde ne yapıyorsun veya internette hiç haberin olmadan siteye tıkladığında inen şeyleri nasıl tespit edip durduruyorsun.
    Açıklarsan sevinirim bende boşa kurmayayım.
    Yok oraya buraya girme diyeceksen o zaman bilgisayar kullanmanın ne anlamı kaldı..
    adamın bilgisayarı belki virüs kaynıyordur ama haberi yoktur
    tipik yurdum insanı işte ,bana bir şey olmaz mantığı yani :)
    kahraman bilgisayar kullanıcısı ,antivirüssüz virüslere karşı :)
    antivirüsler bile tam koruyucu olmuyor diye korkuyoruz ,adamlardaki cesarete bak ?

ya daha 2 gün önce nortona 80 tl. verdim (5 bilgisayara kadar) tüh
    gerçi ücretsiz programlara pek güvenemiyorum ama bedava sirke baldan tatlıdır :)
  • Tesekkurler hesap acinca 5 cihaz icin 1 yillik lisans verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede kullanmışlığım var.Bu iyi oldu bir yıl verdi. Ancak Zemana AntiMalware'yi birlikte kuramıyorsunuz sistemden kaldırdı. Avg kullanıyordum, bu biraz kasdı gibi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 4 Aralık 2017; 23:11:45 >
  • Teşekkürler. . Uzun zamandır ucuz veya bedava antivirüs programı arıyordum ilaç gibi geldi

• Teşekkürler

• Teşekkürler

• napıyorsunuz bu virus programlarini bu kadar? Gece gunduz torrent, crack, exe dosyalari mi indiriyorsunuz ne yapiyorsunuz.. en son 2003te virus programi kullanmistim.. birazcik bilgisayardan anliyorsaniz bence gereksiz.. bilgisayari yavaslatmaktan baska bir ise yaramiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yıllardan beri kullanmam zaten girdiğimiz siteler belli durmadan program kurup crack peşinde koşmuyorum.Windows defender açık yetiyor
  • Adam hizmet yapmış beğenmeyen konuşmasın ya her şeye atlamayın, sağol hocam ihtiyacım vardı güzel oldu

• 1996 yılında f-prot kullanıyordum p133 bilgisayarımda... 20 sene geçmiş vay be

• Rica ederim. Dedigim gibi F-Secure guclu koruma saglayan bir guvenlik yazilimi.

• Mobil yükledim
    1 ay verdi
    Edit:Düzeldi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Aralık 2017; 13:53:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, virüs programı kullanmayan arkadaşlar bilgisayardan ne anlıyorsun acaba merak ettim. Virüslü bir flashdisk denk geldiğinde ne yapıyorsun veya internette hiç haberin olmadan siteye tıkladığında inen şeyleri nasıl tespit edip durduruyorsun.
    Açıklarsan sevinirim bende boşa kurmayayım.
    Yok oraya buraya girme diyeceksen o zaman bilgisayar kullanmanın ne anlamı kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Mobil yükledim
    1 ay verdi
    Edit:Düzeldi teşekkürler

Hocam ilk mesaja eklediğim 2. ekran görüntüsünde aygıt ekle'ye tıklayıp, daha sonra mail veya sms yolundan birini seçip size gönderilen link üzerinden açılacak Google Play üzerinden yükleme gerçekleştirilecek.
  • pcde virus taraması nerden yapılıyor arkadaşlar
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru ürünü kurduğunuz'dan emin misiniz? Eklediğim ekran görüntüsünde sol üstte ki kırmızıyla belirttiğim F-Secure KEY'e tıklamış olabilir siniz. O Parola yöneticisi yani ayrı bir ürün. Yeşil ile belirttiğim SAFE kısmından Aygıt ekle ile devam edebilirsiniz. Program kurulduğunda zaten arayüzünde direk tarama seçeneği çıkması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Hocam doğru ürünü kurduğunuz'dan emin misiniz? Eklediğim ekran görüntüsünde sol üstte ki kırmızıyla belirttiğim F-Secure KEY'e tıklamış olabilir siniz. O Parola yöneticisi yani ayrı bir ürün. Yeşil ile belirttiğim SAFE kısmından Aygıt ekle ile devam edebilirsiniz. Program kurulduğunda zaten arayüzünde direk tarama seçeneği çıkması gerekiyor.

aynen öle olmus hocam teşekkürler :)

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayara tek ben otursam kafi fakat babam , yeğenlerim , komşu çocukları vs olunca mecbur kalıyorum.
  • Teşekkürler. İhtiyaç vardı.

• Allah razı olsun değerli karşim.
    Hiç kasmıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.