Şimdi Ara

F Klavye iş olanakları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben liseyi açıktan okuyorum ve daha kpss sınavına girmedim.Şuan F klavye kursuna gidiyorum.Acaba ilerde alacağım F klavye sertifikası hangi iş olanağında işime yarar.Yani o sertifika ile bir iş bulmam mümkün mü?

• Maykrosoftta başlarsın direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Maykrosoftta başlarsın direk

• akla ilk gelen şey katiplik
  • faytonla damda dolaşırsın
  • devlet kurumlarında f klavye zorunluluğu kalkacak diye biliyordum ama
  • halkbankta stajyerim, f klavye kalktı artk devlette, bi işine yaramaz anlıyacagın, onun yerine photochop, c+ v.s gibi program kurslarına git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavye icin kursa mi gidilirmis. Al bi tane F klavye eve 2 haftada alisirsin 2 hafta sonra da hizli yazmaya baslarsin.
    Edit: Sertifika icin diyorsun anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 16 Kasım 2013; 16:12:01 >
  • ben de f klavyede bayağı iyiyim. 10 parmak kullanabiliyorum. ama bir işe yariyacagini sanmıyorum

• Zabıt katipliği sınavları açılacak. F klavye zorunlu diye biliyorum o meslekte. Bir araştır derim.
  • katiplik yapabilirsin veya arzuhalcilik yapabilirsin, adliyede bir sürü insan var dilekçe yazabilirsin avukatlar birtane dilekçeye 100 lira alıyor sen 50 ye yazsan 10 dk almıyor akşama kadar kaç kişi girip çıkıyor adliyeye kafanı kullan
  • peki çoğunluk katiplikten yana.lise mezunu daha olmadan ve kpssye girmeden katip olunmaz mı acaba?
  • Merhabalar, ben f klavye kursunahttps://aktuelakademi.com firmasından eğitim aldım. Çok kısa sürede eğitimimi tammaladım. Şimdi f klavye kullanılan özel bir şirkette görev yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.