Bildirim
modem seçimi yardım acil

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bi soru daha ekleyeyim ASUS DSL-N12E ile tp-link wa901nd uyumlu çalışır mı universal reapater modunda -
Önerim rt 205 modemını kullanmaya devam etmen çok sağlam bir modem eeğr bağalntıda sorun cıkarmıyor ıse kulalnmaya devam etmen yaklaşık 5 seneyı geçmiştir kulanalı oldukca iyi bir modem
yakında fibere geçicelecğini düşünerek fiber desteklı modemi de düşünmek gerekir yok ılla alacağım dıyorsada ASUS DSL-N12E düşünmenizi öneririm
dedğim gibi rt 205 ıle sıkıntınız yok ıse kullanamay devam etmenız ben hala kulalnıyorum iyi forumlar -
Kabsama alanını arttırmak istiyorsan bunu kullan evin elektirik tesisatını kullanarak sinyali dağıtır
http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=410
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri
- meb erişim engeli kaldırma
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- wifi 8
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X