Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fero01

ya oyunda kayarak ateş etme varmı ben bulamadım da

maalesef, engeller üzerinden zıplarken ateş edilebiliyor ama kayarak ateş etme yok, olsa iyi olurmuş aslında
  • Kimileri gördüğüm en iyi fpslerden biri diyor kimileri de yerden yere vuruyor. Korku yok eski oyunlarına nazaran anladık ama Oynayım mı oynamayım mı karar veremedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Kimileri gördüğüm en iyi fpslerden biri diyor kimileri de yerden yere vuruyor. Korku yok eski oyunlarına nazaran anladık ama Oynayım mı oynamayım mı karar veremedim bir türlü

Oradan FEAR adını çıkart çok süper bir fps FEAR de adına yerden yere vur.Ben oyunu bitirdim oyunun FEAR'la alakası yok ama çok güzeldi adı başka birşey olsa eleştiren sayısı çok daha az olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Kimileri gördüğüm en iyi fpslerden biri diyor kimileri de yerden yere vuruyor. Korku yok eski oyunlarına nazaran anladık ama Oynayım mı oynamayım mı karar veremedim bir türlü

Oradan FEAR adını çıkart çok süper bir fps FEAR de adına yerden yere vur.Ben oyunu bitirdim oyunun FEAR'la alakası yok ama çok güzeldi adı başka birşey olsa eleştiren sayısı çok daha az olurdu.

aynen, F.E.A.R. adını çıkart, oyun harika bir fps.

• arkadaşlar ben pc de oynuyorum oyunu sequence 4 de kullandığımız makineden inmem gerekiyor fakat neye bastıysam çıkaramadım adamı silahın içinden. nasıl çıkacak bi yardımcı olun. tam sarmış oynuyorum tıkandım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

arkadaşlar ben pc de oynuyorum oyunu sequence 4 de kullandığımız makineden inmem gerekiyor fakat neye bastıysam çıkaramadım adamı silahın içinden. nasıl çıkacak bi yardımcı olun. tam sarmış oynuyorum tıkandım kaldım.

Konsalda bindiğin tuşa basılı tuttun mu iniyor bir dene sende
  • evet, bindiğim tuş olan "e" ye basılı tutunca indi. teşekkür ediyoruz, heyecana dewam
  • Jin Sun Kwon da iyi olmuş Lost dizisindeki Koreli çiftin adları ve soyadları..
  • Bu Fetteli sadece misyonun sonunda o misyonu yeniden oynanmak istersek mi seçebiliyoruz?Eğer böyleyse kötü olmuş.Ben 3. misyonu bitirip oyunu kapattım daha sonra tekrar oyuna girmek istediğimde misyon seçme yerinin değiştirilemediğini gördüm.Bunun başka bir yolu var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar oyun 1920*1080 çözünürlüğü bende açtırmıyor. çözümünü bilen var mı?
  • Açıkcası ben oyunu beğendim. Tabi şunuda belirtmem lazım f.e.a.r 1 in çıtasının altında ama şu an piyasadaki yeni oyunları kıyas aldığımızda f.e.a.r 3 için bu kadar kötü yorumların yapılması bence haksızlık. Son yıllarda çıkan fpsler içinde hikaye ve oyun zevki bakımınından 5 tane f.e.a.r 3 ten üstün fps oyunu sayın . Eğer ki sayamıyorsanız bu yorumlar biraz abartı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 3 Temmuz 2011; 20:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Açıkcası ben oyunu beğendim. Tabi şunuda belirtmem lazım f.e.a.r 1 in çıtasının altında ama şu an piyasadaki yeni oyunları kıyas aldığımızda f.e.a.r 3 için bu kadar kötü yorumların yapılması bence haksızlık. Son yıllarda çıkan fpsler içinde hikaye ve oyun zevki bakımınından 5 tane f.e.a.r 3 ten üstün fps oyunu sayın . Eğer ki sayamıyorsanız bu yorumlar biraz abartı değil mi?

Fear ismi dışında bence de güzel bir oyun ama son yıllarda çıkan baya iyi FPS'ler var açıkçası...

2009'dan bu yana baktım da, MW2, Killzone 2-3, Crysis 2, Halo 3 ODST- Reach, Bad Company 2, Black Ops, Bioshock 2, Metro 2033, sayarsak Portal 2, RPG öğelerini biraz görmezden gelirsek Stalker COP, hatta Borderlands, Bulletstorm ve Singularity'nin bile Fear 3'den aşağı kalır bir yanı yok.

Ama Fear'ın kendine has bir tarzı var, bence burada ki eleştirilerin kaynağı o; mesela 3. bölüm direk MW2 yani, böyle şeylere gerek yok! Fear üstüne durulan bir oyun olsa, GOTY olabilecek potansiyele sahip bana kalırsa, bunu değerlendirememeleri ve çok sıradan bir oyun gibi ortaya çıkarmaları eleştiriliyor zannımca... Çünkü ilk oyun üstünden neredeyse 7 yıl geçmesine rağmen hafızalarda bu kadar yer etmeyi başarmış ise, bence Fear'ın hakkı verilmiyor demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

ya oyunda kayarak ateş etme varmı ben bulamadım da

Hızlı koşarken mausun ortasına tıla kayıyor ama ateş ediyormu denemedim hiç oyun çok kısa malesef
  • Oyundan korkmak istiyorsanız gece,tek başınıza biraz yüksek seste oynayın derim.Ama genelde aksiyon dolu olmuş yeni oyun.Grafiklerdede ilerlemeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Fear ismi dışında bence de güzel bir oyun ama son yıllarda çıkan baya iyi FPS'ler var açıkçası...

2009'dan bu yana baktım da, MW2, Killzone 2-3, Crysis 2, Halo 3 ODST- Reach, Bad Company 2, Black Ops, Bioshock 2, Metro 2033, sayarsak Portal 2, RPG öğelerini biraz görmezden gelirsek Stalker COP, hatta Borderlands, Bulletstorm ve Singularity'nin bile Fear 3'den aşağı kalır bir yanı yok.

Ama Fear'ın kendine has bir tarzı var, bence burada ki eleştirilerin kaynağı o; mesela 3. bölüm direk MW2 yani, böyle şeylere gerek yok! Fear üstüne durulan bir oyun olsa, GOTY olabilecek potansiyele sahip bana kalırsa, bunu değerlendirememeleri ve çok sıradan bir oyun gibi ortaya çıkarmaları eleştiriliyor zannımca... Çünkü ilk oyun üstünden neredeyse 7 yıl geçmesine rağmen hafızalarda bu kadar yer etmeyi başarmış ise, bence Fear'ın hakkı verilmiyor demektir.

İşte özet... +1

• Oyun bana Condemned'i çağrıştırdı. Korkutmuyor ama hafiften geriyor. Genel olarak güzel bir FPS oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 4 Temmuz 2011; 12:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Oyun bana Condemed'i çağrıştırdı. Korkutmuyor ama hafiften geriyor. Genel olarak güzel bir FPS oyunu.

+1 Katılmaktayım.
  • Deniyecez bakalım
  • fear 3 hakkında yorumları ele aldığım taktirde korku unsurunun neredeyse hiç olmadığını söylüyor herkes.

fear 3 den korkanları gece karanlıkta tek başınıza kulaklıkla amnesia oynamaya davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bir tek ben beğendim demek. Grafiklere çıkışmışsınız ancak ortalamanın üzerinde bir görüntü kalitesine sahip bence. Ayrıca optimizasyonunu da beğendim, 60 frame'in altına pek düşmedi oyun.

Grafiklerde sadece stuttering problemi vardı. 11.6 sürücüsünden sonra gözüme çarpmadı hiç.

Ekleme: IGN 80/100 vermiş.

http://uk.pc.ign.com/articles/117/1177738p1.html

ben de beğendim oyunu ama tabii zevkler ve renkler olayı...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.