Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna 2 gündür girmiyorum hiç niyetim yok yani ama dur bakalım
  • arkadaşlar bizim adamla kardeşi düşman mı 3. chapterdeyim konuşmalardan öyle bir hava sezdim öyle mi?
  • oyunu bitirdim açıkçası fear 2 ben çok beğenmiştim ancak 2 kadar olamadı bu oyun benim görüşüm hiç korku unsuru bile yok nerdeyse full çatışma bir tek 3. bölüm vardı sanırım zombili tv li falan onun dışında full aksiyondu benim puanım 7 birde anlamadığım bişey oyunu bitiren varsa cevaplasın lütfen

Sonunda alma ve fettel öldü mü? ve kötü sondada fettel süreklü annemiz şöyle böyle diyodu öldürdü neden? ve eğer alma öldiyse sizce fear 4 gelecek midir? birde bi kadın vardı jin mi ne ona ne oldu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifacı23 -- 2 Temmuz 2011; 15:39:58 >
  • oyuna normal bir fps olarak bakarsak idare eder diyebiliriz, bunun dışında FEAR'daki atmosferi FEAR2 de daha azaltmışlardı, bunda ise tamamen bitirmişler. şuursuzca ilerliyoruz oyunda nasıl iştir anlamadım. yeni bir FEAR bekleyenler benim gibi hayal kırıklığına uğramışlardır, FEAR2'yi oynayanlar veya ilk kez bu oyunla tanışanlar ise şu fps'siz günlerde beğeneceklerdir.

bu ölü arkadaşlardan e ile topladığımız şey ne işe yarayacak anlayamadım, bir de fettel ile oynayabiliyor muyuz yoksa bu şekilde devam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

oyunu bitirdim açıkçası fear 2 ben çok beğenmiştim ancak 2 kadar olamadı bu oyun benim görüşüm hiç korku unsuru bile yok nerdeyse full çatışma bir tek 3. bölüm vardı sanırım zombili tv li falan onun dışında full aksiyondu benim puanım 7 birde anlamadığım bişey oyunu bitiren varsa cevaplasın lütfen

Sonunda alma ve fettel öldü mü? ve kötü sondada fettel süreklü annemiz şöyle böyle diyodu öldürdü neden? ve eğer alma öldiyse sizce fear 4 gelecek midir? birde bi kadın vardı jin mi ne ona ne oldu??

İki sonda da Alma ölüyor, Fettel oyun boyunca annesini övüp, oyun sonunda yiyor, böyle saçma bir şeyi ben de anlamadım, daha da saçması Alma onları durduramıyor(Creep'i öldürmemize rağmen) Eğer F.E.A.R. serisi bu oyunu saf dışı bırakmazsa F.E.A.R. 4 gelmeyecektir. Jin yaşıyor (Point Man'i Pod'a bindirip kaçmasını sağlamıştı, oyun sonunda da telsiz bağlantısıyla konuşuyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

bu ölü arkadaşlardan e ile topladığımız şey ne işe yarayacak anlayamadım, bir de fettel ile oynayabiliyor muyuz yoksa bu şekilde devam mı?

Psychic Link.. Sadece Puan amaçlı birşey, Co-Op'ta ister paylaşıp ister kendine alabiliyorsun(Rekabet yada Dayanışma)

İle derken Co-Op mu yoksa single Player mı? single player'da Replay Mission yaparak Fettel ile oynayabilirsin. Co-Op için ya korsan(Pm atana anlatıyorum ) yada steamden oynaman gerek.
  • Oyun bende mevcut ama korkudan kuramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Oyun bende mevcut ama korkudan kuramıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

oynamaya korktugm oyunlardn

F.3.A.R'dan korktuysan sana önerebileceğim tek oyun;

F.E.A.R 3 (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

Psychic Link.. Sadece Puan amaçlı birşey, Co-Op'ta ister paylaşıp ister kendine alabiliyorsun(Rekabet yada Dayanışma)

İle derken Co-Op mu yoksa single Player mı? single player'da Replay Mission yaparak Fettel ile oynayabilirsin. Co-Op için ya korsan(Pm atana anlatıyorum ) yada steamden oynaman gerek.

hmm eyv teşekkürler, bir işe yaramayacak yani

• fettel oynamak daha zevkli. size uzaktan saydıran elemanı hekleyip etraftaklilere toplu katliam yapmak ve adamların üzerine tüp atıp patlatmak baya iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

fettel oynamak daha zevkli. size uzaktan saydıran elemanı hekleyip etraftaklilere toplu katliam yapmak ve adamların üzerine tüp atıp patlatmak baya iyi oluyor

Ne yalan söyleyeyim hiçbiri bana slowmotion'da pompalıyla adamın kafasını patlatmak kadar zevk vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

fettel oynamak daha zevkli. size uzaktan saydıran elemanı hekleyip etraftaklilere toplu katliam yapmak ve adamların üzerine tüp atıp patlatmak baya iyi oluyor

Ne yalan söyleyeyim hiçbiri bana slowmotion'da pompalıyla adamın kafasını patlatmak kadar zevk vermiyor

onun da ayrı zevki var tabi

• bu sene adam gibi korktuğum tek oyun amnesia dark descent başka yok fear 4 ü bari bunların eline versinler ahh nerede o ilk fear oyunu o gerilimli oyun....
  • Yapımcılar Modern warfare2 'nin rio bölümünü çok sevmiş heralde aynısını Fear3'e koymuşlar. Chapter 3 ün sonunda helikoptere yetişmeye çalıştığımız bölüm direk MW2'den arak hatta helikoptere atlama sahnesi bile aynı , bok gibi oyun olmuş ulan aksiyon istesem 20392439 tane oyun var zaten piyasada biraz gerilelim tırsalım diye Fear3 açıyoruz oda rezil taklit bence Fear serisinin en kötü oyunudur bu monolith in elinden çıktıktan sonra seri hep kötüye gitti en kötüsüde bu oyundur.
  • İlk fear, bence gelmiş geçmiş en iyi fps'dir. Yapay zeka, atmosfer, gerilim, vuruş hissi 10 üzerinden 10 dur.. Son çıkan oyunların çoğu bir öncekini aratıyor maalesef. Crysis 2 de Fear 3 de ciddi hayalkırıklığı oldu çoğumuz için. Ama yoklukta gider ilkesiyle oynamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 3 Temmuz 2011; 2:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Supreme-

Yapımcılar Modern warfare2 'nin rio bölümünü çok sevmiş heralde aynısını Fear3'e koymuşlar. Chapter 3 ün sonunda helikoptere yetişmeye çalıştığımız bölüm direk MW2'den arak hatta helikoptere atlama sahnesi bile aynı , bok gibi oyun olmuş ulan aksiyon istesem 20392439 tane oyun var zaten piyasada biraz gerilelim tırsalım diye Fear3 açıyoruz oda rezil taklit bence Fear serisinin en kötü oyunudur bu monolith in elinden çıktıktan sonra seri hep kötüye gitti en kötüsüde bu oyundur.

Çok CoD oynadığın belli Fear sanmışsın oynadığın diğer FPS leri.Monolith'in elinden çıktıktan sonra seri hep kötüye gitmiş Monolith'in yapmadığı Fear oyunu yok, Fear 2'ye kadar yaptılar alayını. Ayrıca Fear 3 üzerinde de çalıştılar bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: -Supreme-

Yapımcılar Modern warfare2 'nin rio bölümünü çok sevmiş heralde aynısını Fear3'e koymuşlar. Chapter 3 ün sonunda helikoptere yetişmeye çalıştığımız bölüm direk MW2'den arak hatta helikoptere atlama sahnesi bile aynı , bok gibi oyun olmuş ulan aksiyon istesem 20392439 tane oyun var zaten piyasada biraz gerilelim tırsalım diye Fear3 açıyoruz oda rezil taklit bence Fear serisinin en kötü oyunudur bu monolith in elinden çıktıktan sonra seri hep kötüye gitti en kötüsüde bu oyundur.

Çok CoD oynadığın belli Fear sanmışsın oynadığın diğer FPS leri.Monolith'in elinden çıktıktan sonra seri hep kötüye gitmiş Monolith'in yapmadığı Fear oyunu yok, Fear 2'ye kadar yaptılar alayını. Ayrıca Fear 3 üzerinde de çalıştılar bilginiz olsun.

Bildiğim kadarıyla Fear 1 ve extraction point ek paketleri tamamen monolith yapımıydı. Ayrıca çok cod oynamam aksine cod serilerini hiç sevmem. Tanımıyorsun etmiyorsun benim hakkımda saçma sapan tahminlerde bulunma bi zahmet. Cümleyi nerenle okudun onuda anlamadım ben diğer fps leri Fear'a benzetmedim Fear'ı diğer fps lere benzettim.

• Taklit kısmına ben de katılıyorum kısmen. Bir çok sahnesini farklı oyunlarda oynadım, adam şuradan gelecek, şöyleyken şöyle olacak dedim ve aynen de öyle oldu. Bazı COD sahneleri ve Dead Space 2'nin büyük bölümü ile benzerlik taşıyor. Hatta son boss sahnesi bile birebir aynı neredeyse. Hikaye artık bitmeli, gayet zorlama devam etti ve sonu da son gibiydi. Tam bittiği yerden başlayarak "4" diye devam ederlerse, sonu bir türlü gelmek bilmeyen televizyon dizilerine benzer. Düşük ve orta sınıf bilgisayar donanımı sahiplerini baz alarak oyun yapan şirketlerin sonunu hiç iyi görmüyorum. Bir an önce atılım yapıp artık kendilerini aşmaları gerekiyor. CryEngine 3 DX11 ile biraz daha ivme kazansa da artık bu şekilde ek paketlerle falan uğraşmadan, biraz geç fakat tadından yenmeyecek oyunlar yapmaları gerekiyor. Düşük kalitede ve eksikleriyle hızlı bir şekilde yapılan oyunlar çok çabuk tüketiliyor ve multiplayer kültürü git gide yozlaşıyor. Şu anda FPS alanında doğru dürüst, herkesin büyük zevkle oynadığı, LAN partilerini devam ettirecek, online kullanıcıları da monitör başına bağlayacak bir oyun neredeyse bulunmuyor. Battlefield 3' den bayağı ümitliyim ve fragmanları oldukça beğendim. FrostBite 2 motoru ile yapılan oyunda DX11 desteği kutulu DVD' de herhangi bir ek paket ile uğraşmadan elimize ulaşacağı söyleniyor. Bad Company 2' de gördüğümüz grafik ve gerçekçi silah seslerinin BF3' de sekteye uğrayacağını düşünmüyorum. Umarım yanılmam ve hayal kırıklığına uğramam. COD Modern Warfare 3' ün fragmanları henüz oturmadı. Tiyatral havada sunulan görüntülerden grafikleri görememedim pek. Haziran'da yayınlanan bir kaç oyun içi görüntüleri izledim. Umalım ki FEAR serisi de DX11 ile bomba gibi bir dönüş yapsın ve bu ne korku salınımıdır diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 3 Temmuz 2011; 4:05:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Ayrıca Fear 3 üzerinde de çalıştılar bilginiz olsun.

F.E.A.R. 3'te Monolith ile Day 1'ın ortak iş yaptıklarını ben de duymuştum ama oyunu görünce inanamadım. Monolith en iyi eserini göz göre göre, kendi kontrolü altında rezil ettirmez bence. Yine üzüldüm şimdi, niye hepsini Monolith yapmadı ya, Blood 3 daha önemli değil bence F.E.A.R.'dan
  • ya oyunda kayarak ateş etme varmı ben bulamadım da
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.