Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Orijinalden alıntı: nomicrosoft

quote:

Orijinalden alıntı: DEAD MAN

Bu sorun nedir bilen yokmu acaba ? Bu sistem de normalmi 30 fps ye düşmesi ? Değilse de neden düşüyor acaba

ben P4 3.2 işlemci 2gbram ve GTS 250 ile 1920x1080 high ayarlarda oynuyom problem yok sende i7 var 4gb ram var hayret
    bu intelin i serisi işlemcilerinde bazılarında sorun var diyordu bi bilgisayarcı arkadaş acaba ondan mı?

p4 3,2 ile 1920x1080 high ayarlar

Sabah sabah gözlerimin açılmasına sebep oldu benim de.

• Bu oyun beni tırsıtıyor ...:p
  • İlk defa fear serisini oynuyorum ama bu seride aksiyon hat safa, korku da okuduğum yorumlara bakarsak diğer serilere göre fazla olmasada yine iliklerinize işliyor..
    Beğendim Oyunu

7.ci bölüm sonu bayaa zorladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 9 Temmuz 2011; 23:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

İlk defa fear serisini oynuyorum ama bu seride aksiyon hat safa, korku da okuduğum yorumlara bakarsak diğer serilere göre fazla olmasada yine iliklerinize işliyor..
    Beğendim Oyunu

Oyun tarihindeki en kolay boss hocam o sadece doğru yere birkaç kurşun sıkacaksın abimiz afallayıp zarar veremiyor gidiyor,böyle böyle bikaç sefer daha yapınca ölüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

İlk defa fear serisini oynuyorum ama bu seride aksiyon hat safa, korku da okuduğum yorumlara bakarsak diğer serilere göre fazla olmasada yine iliklerinize işliyor..
    Beğendim Oyunu

Oyun tarihindeki en kolay boss hocam o sadece doğru yere birkaç kurşun sıkacaksın abimiz afallayıp zarar veremiyor gidiyor,böyle böyle bikaç sefer daha yapınca ölüyor.

Yok canım oyun tarihindeki en kolay boss filan, en zor seviyede Co-Op oynadık 2-3 defa öldük sonra geçtik.

• Katılıyorum, oyun tarihindeki en kolay boss olayı biraz abartı olmuş.
    Single'da 3 Co-Op'da 1 kere öldüm
  • İnterval 3'ten sonra oyun korkutucu olmaya başladı.Ben çok korkan biri olduğum için zorla oynuyorum.Baya tırsıyorum.
  • Oyunu bitirdim. Mükemmel olmuş. Tavsiye ederim.
  • Oyunu bitirdim korku ve aksiyonsever olarak ise keyif aldım ama son bölümü biri anlatır mı son sahneyi anlayamadım ?
    ayrıca diğer serilerinden hangisini tavsiye edersiniz ?
  • bütün serileri oynamış biri olarak oyunun birkaç bölüm videosunu izledim ve şuan ilk bölümleri oynuyorum ne korkma var ne macera ne tırsma çok kötü gidiyor grafikelrde öyle fear 1 nerde bu nerde çok kötü çok bakalım daha kötü olmaz inşallah.
  • daha kötü olmasa bile çok daha iyi de olmayacak, ben dayanamadım sildim.
    çok farklı ve değişik bir "Fear" olmuş gerçekten, oynanış beni tamamen sıktı.

ama bunca beğenen de olduğuna göre zevk meselesi demek ki neticede...
  • Eleştirirken çok kötü , olmamış , berbat diye eleştirmeyin.Eleştirirken F.E.A.R 1 kadar güzel olamamış gibi yorumlar yapın.Oyun gayet güzel.Herkes kötü diyor anlamadım nasıl oyun zevkleriniz var.Grafikleri iyi değil diyorsunuz Crysis 2 , COD , BFC2 ile karşılaştırırsanız tabiki grafikleri iyi değil.Ayrıca F.E.A.R serisini oynamadım.Ama gördüğüm kadarıyla F.E.A.R serisinde grafik isteyen yok.
    Oyun gayet güzel.3. bölümden sonra artan gerilimli sahneler oyunu zevkli hale getirmiş.Multiplayer modları zaten hiçbir oyunda göremeyeceğiniz modlara sahip.Bence bu oyunu kötü yönde eleştirmeye hakkınız yok.Orta seviye ile iyi arasında kalmış bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Temmuz 2011; 18:07:13 >
  • Arkadaslar ya ınterval 5 de sanırım bı robot var yukardan dusuo bulundugumuz mekanın tam ortasına...bır turlu oldurmeyı basaramadım.zorluk sevıyesını en dusuge aldım degısen bırsey yok.mubarek robot benım adamdan daha atik..heryere zıplıo bunun nasıl bır taktıgı var.bu arada ortada bulunan seyın etrafında 4 donuoz ben önde o arkada yine yok.son bir kere deniycem simdi oyunu sildirecek bana su robot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colomboxxx -- 10 Temmuz 2011; 19:07:16 >
  • evet son 8. denemem de gectim
  • Oyuna ilk yorumlarım çok iyi değildi fakat oynadıkça kendine bağlamaya başladı.
  • Multisi müthiş, beğenilmeyen taraf singleplayer
  • quote:

ATI HD 6970 Ekran kartı
    4 GB Ram
    I7 2600 İşlemci
    Driver larda güncel ama yine de oyunda bir yavaşlama mevcut. Yani anlayamadım gitti. Directx 11 kullanıyorum ama belkide en son sürümü nü indirmemişimdir. Son sürümünü nereden indirebilirim güncellemesini nereden yapabilirm acaba ?

Amd Phenom X4 955 3.2
    Msi 6850 Cyclone Power
    4 gb ram
    bendede bir yavaşlama mevcut fps değerlerimiz hemen hemen aynı.Ama benim 25 fpsye düştüğü bile oluyor.Normalde 60 fps.Senin ekran kartın çok daha iyi tabi ama benimde ekran kartımın 1440*900 çözünürlükte açması gerekiyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Orijinalden alıntı: nomicrosoft

quote:

Bu sorun nedir bilen yokmu acaba ? Bu sistem de normalmi 30 fps ye düşmesi ? Değilse de neden düşüyor acaba

ben P4 3.2 işlemci 2gbram ve GTS 250 ile 1920x1080 high ayarlarda oynuyom problem yok sende i7 var 4gb ram var hayret
    bu intelin i serisi işlemcilerinde bazılarında sorun var diyordu bi bilgisayarcı arkadaş acaba ondan mı?

p4 3,2 ile 1920x1080 high ayarlar

Sabah sabah gözlerimin açılmasına sebep oldu benim de.

ben imzamdaki sistemle 7- 8fps ile oynuyorum yukardaki ayarda aşırı akıcı

• Tüm FEAR serilerini beğenerek oynamış biri olarak F.3.4.R 3 oldukça beğendim.Oyunanışa getirdiği birkaç yenilik ile bence takdir edilir seviyeye çıkarmış oyunu.Yetenek puanına göre karakterin gelişmesi rpg öğesi katmış sanki oyuna bunun sağladığı etkide oyuncuğu ön plana çıkarması olmuş.Şahsi puanım oyunun güzel bol aksiyonlu oluşu artı optimizasyonun çok iyi olması sebebiyle 10\9 veriyorum.1 puan kestim nedeni beklediğim kadar korku öğesi olmaması!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Tüm FEAR serilerini beğenerek oynamış biri olarak F.3.4.R 3 oldukça beğendim.Oyunanışa getirdiği birkaç yenilik ile bence takdir edilir seviyeye çıkarmış oyunu.Yetenek puanına göre karakterin gelişmesi rpg öğesi katmış sanki oyuna bunun sağladığı etkide oyuncuğu ön plana çıkarması olmuş.Şahsi puanım oyunun güzel bol aksiyonlu oluşu artı optimizasyonun çok iyi olması sebebiyle 10\9 veriyorum.1 puan kestim nedeni beklediğim kadar korku öğesi olmaması!

Adı Fear olan bir korku oyununda korku ögesi olmadığı için 1 puan sadece haOyun güzel fakat klasik fps olmuş Fear oyunu olmamış.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.