Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
32.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu oyunun bu kadar geri satırlara düşmesi beni üzdü her ne kadar geçmiş bir oyun olsada , oyunu yeni bitirdim , her gece bir bölüm olarak 5,6 günde bitti , oyun hakkındaki fikirlerim


    başlarda mekanlar etkileyiciydi , ortalara doğru kendini tekrar eden bölümler sıktı en pis bölüm store du , sonlara doğru oyun mekanların etkileyiciliğiyle ( havaalanı mesela ) ışık efektleri ile yine oynattı ama 6. bölümden sonra bitsin artık diyesin geldi , en gıcık olduğum karakterlerin başında mavi enerji kılığında gezen duvarlardan geçen boyumuzdan büyük ne haltsa askerlerdi ,en kolay seçenekte öldürmek için epey uğraştırdı , ikincisi ise tabii ki öldüğünde alev parçacıklarına dönen yaratıklardı , son olarak da üstlerinde bomba taşıyan üzerinize gelen nalet olası karakterler , store bölümünü hiç sevmedim oyunun korku yaratan sahneleri yoktu ama gerilim bazen had safaya vardı . bu arada bana yüksek çözünürlükte oyunu gayet akıcı oynatan gt 630 m nvidia kartına teşekkürü borç bilirim :D oyunu kesinlikle kaldırabileceği bir kartta oynayın yoksa işkence oluyor .oyun kesinlikle kısa değil , anıları yokettiğimiz son bölüm güzeldi kısa bir nostalji yaşadık . son video sahneleri güzel olmuş . genele bakarsak bence bazı sahneleriyle bugüne kadar yapılmış en iyi oyunlar arasında biraz daha ışık efektleri kullanılsaydı güzel olurdu . multi sini oynamadım
    . artık sonraki bölümü bekliyoruz şimdiden yayınlanmış fake mi anlayamadığım bir videosu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 21 Kasım 2012; 2:25:37 >




  • Umarım bu oyundaki aksiyon ve 2.oyundaki korku unsurlarının birlikte olduğu yeni bir FEAR oyunu çıkar
  • Biraz nostaji yapmak istedim pek eski olmasada ancak oyunu bir türlü tam ekran yapamadım update 1 yükledim kürek yaptım ancak olmuyor 1920*1080 çözünürlüge getirsemde yan taraflar hep boş kalıyor ve vsync açtıgımda oyun kasıyor resmen 45-50 fps alıyorum 60 a sabitlenmiyor vsync kapalıyken ekran kartımı yoruyor 81 derecelere kadar çıkartıyor yardım bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UmtqnR

    Biraz nostaji yapmak istedim pek eski olmasada ancak oyunu bir türlü tam ekran yapamadım update 1 yükledim kürek yaptım ancak olmuyor 1920*1080 çözünürlüge getirsemde yan taraflar hep boş kalıyor ve vsync açtıgımda oyun kasıyor resmen 45-50 fps alıyorum 60 a sabitlenmiyor vsync kapalıyken ekran kartımı yoruyor 81 derecelere kadar çıkartıyor yardım bekliyorum.

    Merhabalar, bu sorunlar sanırım giderilemez.. (ciddi bir patch var ise araştırıp yükleyebilirsiniz, belki yardımı olur alttaki yazımı yine de okuyun bir..)
    Vsync ve fps sorununza gelirsek; Vsync kapalı oynayın o halde.. Bunun sebebi ekran kartınız 60 fps ve üzerine çok zor ulaşıyor diye..
    Şöyle düşünün 30, 40, 50, 60 fps gibi miktarları çok görüyorsanız; Vsync açıldığı zaman otomatik olarak 30 ve 60 fps ye sabitlemeye çalışır.. (Fps bu ikisi arasında gider hangisine yakınlık gösteriyor ise..)
    O kasma hissini ancak bu şekilde açıklayabilirim.. Vsync kapatıp oynayın.. Anlamadığınız nokta var ise sorabilirsiniz..

    Tam ekran içinse Alt+Enter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 9 Mayıs 2014; 21:59:12 >




  • James Horner kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, vsync kapatıp oynayınca oyunun akıcılıgı konusunda bir sıkıntım yok ancak bf4 ultrada ekran kartım bu kadar ısınmıyor 81 dereceye kadar çıktı ısı

    Tam ekran konusunda ise dediginiz yöntem windows modundaysa işe yarıyor onu biliyorum fakat oyuna tamamen giriyorum zaten windows modede kalmıyor yani fakat oyun içinde kenarlarda üste ve altta dahil siyah boşluklar var 16:9 falan oluyor ya o şekil söyleyim size çözünürlük 1920*1080 de yapsam o siyah kısımlarda bi degişiklik olmuyor ne yazık ki
  • UmtqnR kullanıcısına yanıt
    Oyunu korsan yüklediyseniz bazı kişiler bu şekilde sunabiliyorlar, sizin durum da bu olabilir..
    81 derece sıcak ve aşırı sıcak arasında bir yer.. Lakin sıcaklık sabit kalıyor ise pek dert etmeyin.. Kendinize ekran kartı için bir fan profili ayarlayın bence..
    Ekran kartları zor durumlarda kalsalar dahi aşırı derecede fanları çalışmaz.. Fan hızını yükseltebilirsiniz..
  • James Horner kullanıcısına yanıt
    Peki hocam yardımınız için teşekkürler update ile sorunu gideren arkadaşlar olmuş ancak bende düzelmedi bakalım belki bi çözüm bulurum.
  • Vay be kaç yıl geçmiş .. Yapayzekasi muazzam seviyede.. Diger oyunlar yaninda bık bık kalir :)

  • Bende nostalji olsun diye geçenlerde aldım steam'den koleksiyon paketini. 2 ve 3.oyunları salla gitsin ama ilk oyun çağın çok ötesinde her anlamda. Monolith gibi kaliteli işler çıkaran, sürpriz firmalar çıkmıyor artık. Ne varsa eskilerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Vallahi dedigin dogru yakında serinin 1.cisine başlayacagim )

  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.