Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun update i çıkmış, yükledim Save dosyası gitti, aklınızda olsun..
  • http://www.youtube.com/watch?v=5Exy7ofPMeE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Vpr_6O5iyls&feature=fvwrel

Monolith ve Day 1'ın farkı bu işte... Keşke 1-2 sene daha bekleseydik de yine de yapımcısı değişmeseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: FCK®

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bir tek ben beğendim demek. Grafiklere çıkışmışsınız ancak ortalamanın üzerinde bir görüntü kalitesine sahip bence. Ayrıca optimizasyonunu da beğendim, 60 frame'in altına pek düşmedi oyun.

Grafiklerde sadece stuttering problemi vardı. 11.6 sürücüsünden sonra gözüme çarpmadı hiç.

Ekleme: IGN 80/100 vermiş.

http://uk.pc.ign.com/articles/117/1177738p1.html

ben de beğendim oyunu ama tabii zevkler ve renkler olayı...

Helikopterli bölümden sonra inanılmaz soğudum oyundan. Zaten oyun da zor geldi bana. Şu saçma sapan Blur mıdır derinlikmidir kapanmıyor karşıyı bulanık görüyorum. Gerçek hayatta insan öyle mi görür aşırı saçma geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

http://www.youtube.com/watch?v=5Exy7ofPMeE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Vpr_6O5iyls&feature=fvwrel

Monolith ve Day 1'ın farkı bu işte... Keşke 1-2 sene daha bekleseydik de yine de yapımcısı değişmeseydi

Aynen,arkadaşım.İlk 2 oyunda MONOLİTH gerçekten güzel bir iş çıkartmıştı.Keşke değişmeseydi.

• Oyunu bu sabah kurdum.4.bölümdü galiba biraz tırstım yaratıklarla savaşıcam diye kapattım sonra.
    Yarın sabah ne yapıcam bakalım
  • arkadaslar daha onceki sayfalara bakmadım ama oyunda, tam ekran yapamıyorum alt enter yaptım ,cozunurlugu degistirdim yine olmadı
  • Oyunu az önce bitirdim fena değildi ancak sonu 2. oyun kadar çarpıcı değildi. Ayrıca oyun boyunca hep point man ile oynadım fettel ilede oynanabildiğini farketmemişim :) Level atlamamızın yada puan toplamamızın hiçbir faydası olmuyor gibi geldi bana oyun boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Oyunu az önce bitirdim fena değildi ancak sonu 2. oyun kadar çarpıcı değildi. Ayrıca oyun boyunca hep point man ile oynadım fettel ilede oynanabildiğini farketmemişim :) Level atlamamızın yada puan toplamamızın hiçbir faydası olmuyor gibi geldi bana oyun boyunca.

Lvl genelde Multi'de işe yarıyor (Regen, Max Mermi)
  • FEAR 3 , FEAR 1 gibi değildi ama kendini de oynattı. Birkaç oyunun karması gibi olmuş.
    Bir de
    Yapımcılar artık şu yerden gökyüzüne çıkan ışık olayından vazgeçsinler artık ya. Nerdeyse bilim kurgu her oyunda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: FCK®

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bir tek ben beğendim demek. Grafiklere çıkışmışsınız ancak ortalamanın üzerinde bir görüntü kalitesine sahip bence. Ayrıca optimizasyonunu da beğendim, 60 frame'in altına pek düşmedi oyun.

Grafiklerde sadece stuttering problemi vardı. 11.6 sürücüsünden sonra gözüme çarpmadı hiç.

Ekleme: IGN 80/100 vermiş.

http://uk.pc.ign.com/articles/117/1177738p1.html

ben de beğendim oyunu ama tabii zevkler ve renkler olayı...

Helikopterli bölümden sonra inanılmaz soğudum oyundan. Zaten oyun da zor geldi bana. Şu saçma sapan Blur mıdır derinlikmidir kapanmıyor karşıyı bulanık görüyorum. Gerçek hayatta insan öyle mi görür aşırı saçma geldi bana.

Bulanıklaştırma özelliğini kapatma seçeneği varsa oyunlarda direkt kapatıyorum ben de, baş ağrısı yapıyor uzun süre baktığımda.

• Şu oyunun hikayesini özet geçecek birileri var mı ? :)
  • Arkadaşlar Fear 3 de kasma problemi var. Çıkan Patc hi yükledim yine de geçmedi. Nedir acaba çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD MAN

Arkadaşlar Fear 3 de kasma problemi var. Çıkan Patc hi yükledim yine de geçmedi. Nedir acaba çözümü ?

Kasma dediğin düşük FPS'ler mi, yoksa yüksek FPS'ye rağmen kesiklik hissi mi?

Ayrıca Sistem bileşenlerin nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Temmuz 2011; 18:03:28 >
  • quote:

Arkadaşlar Fear 3 de kasma problemi var. Çıkan Patc hi yükledim yine de geçmedi. Nedir acaba çözümü ?

Sistemin yetersiz değilse ve yinede kasıyorsa bilgisayarındaki sürücülerin güncellemelerini yap directx falan güncelle genelde sorun ortadan kalkıyor dostum
  • ATI HD 6970 Ekran kartı
    4 GB Ram
    I7 2600 İşlemci
    Driver larda güncel ama yine de oyunda bir yavaşlama mevcut. Yani anlayamadım gitti. Directx 11 kullanıyorum ama belkide en son sürümü nü indirmemişimdir. Son sürümünü nereden indirebilirim güncellemesini nereden yapabilirm acaba ?
  • FRAPS ya da MSI Afterburner kurup anlık FPS değerlerini kontrol eder misin? 60 FPS civarındayken de yavaşlık oluyorsa stuttering sorunudur. Son patch ve 11.6 sürücüsü ile sona ermiş olması gerekiyordu.
  • Yavaşlayan yerlerde 30 fps gördüm. Yavaşlamayan yerler 60 fps. Ki nadir rastlıyorum yavaşlamayan yerlere. Anlayamadım gitti sorunu...
  • Bu sorun nedir bilen yokmu acaba ? Bu sistem de normalmi 30 fps ye düşmesi ? Değilse de neden düşüyor acaba
  • quote:

Bu sorun nedir bilen yokmu acaba ? Bu sistem de normalmi 30 fps ye düşmesi ? Değilse de neden düşüyor acaba

ben P4 3.2 işlemci 2gbram ve GTS 250 ile 1920x1080 high ayarlarda oynuyom problem yok sende i7 var 4gb ram var hayret
    bu intelin i serisi işlemcilerinde bazılarında sorun var diyordu bi bilgisayarcı arkadaş acaba ondan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomicrosoft

quote:

Bu sorun nedir bilen yokmu acaba ? Bu sistem de normalmi 30 fps ye düşmesi ? Değilse de neden düşüyor acaba

ben P4 3.2 işlemci 2gbram ve GTS 250 ile 1920x1080 high ayarlarda oynuyom problem yok sende i7 var 4gb ram var hayret
    bu intelin i serisi işlemcilerinde bazılarında sorun var diyordu bi bilgisayarcı arkadaş acaba ondan mı?

p4 3,2 ile 1920x1080 high ayarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 9 Temmuz 2011; 9:57:11 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.