Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multisini oynadım (Evet korsan olarak )

Şunu diyebilirim ki multisi çok zevkli, COD zombie mod'u sevdiyseniz contractions modu tam onun gibi, hatta bence daha da iyisi multisi kesinlikle tavsiyemdir, ama single'a gelince ne yazık ki o kadar beklendiğine cidden değmedi. Oyun klasik FPS'ye dönmüş.

GERİ DÖN MONOLITH!
  • bende 2 ye hayran olan bir oyuncu olarak söylüyorumki beğenmedim..
  • Arkadaslar ilk 2 oyunun hikayesini ufaktan ozetlerseniz sevinirim. Unuttum da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Oyun bitti son dev yaratığı geçmek çok zor gerçekten kafasına nişan alın ve ateşten kaçın ozaman geçme şansınız yükselir.Oyunu bitirdim ama 2 karakteri oynayamadım nedense snaırım multipalyer da geçerli bu ben single player da oynanıyor sanıyordum

Oyun tarihindeki en kolay boss belkide hocam boğazını açınca pembe yere sıkacaksın zaten sıkınca sendeliyor zarar vermiyor çok çok kolay ölüyor.

Kolay olmasına kolayda ben tam o noktada braktım oyunu shogun 2 dalmışım dedim bunda nerde kaldım baktım dev canavar var öldüremedim :D sonra analdı kafasındaki penbe yere ateş edince yok oluyormuş bende öldürdüm .:D Sadece oyunun orasına zorlandım geri kalan heşrey çok kolay bir şekilde geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaslar ilk 2 oyunun hikayesini ufaktan ozetlerseniz sevinirim. Unuttum da :)

Kız var işte bizi kovalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Arkadaslar ilk 2 oyunun hikayesini ufaktan ozetlerseniz sevinirim. Unuttum da :)

F.E.A.R 3 (ÇIKTI)
  • quote:

quote:

sonra bizi parçalıyor.
  • quote:

quote:

Ara sıra bödöf diye karşımıza çıkıyor...
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

O rly? Diyesim geldi :)
  • yarın alıcam , merak ettim
  • Biraz ağır olacak ama rezalet bir oyun olmuş.Harcadığım vakte acıdım.Bi kere oyunun grafikleri kötü fakat yine de kasıyor.Oynayış 2 ye göre çok vasat.Oyun çok zevksiz .Yapımcının değiştiği çok belli.Oyunun resmen içine etmişler.
    2 çok çok daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 30 Haziran 2011; 13:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Biraz ağır olacak ama rezalet bir oyun olmuş.Harcadığım vakte acıdım.Bi kere oyunun grafikleri kötü fakat yine de kasıyor.Oynayış 2 ye göre çok vasat.Oyun çok zevksiz .Yapımcının değiştiği çok belli.Oyunun resmen içine etmişler.
    2 çok çok daha iyiydi.

2'yi seven nadir insanlardansın sanırım o nasıl berbat ve sıkıcı bir oyundu öyle
  • Çok çok kötü bir oyun olmuş. Zerre zevk almadım ve bitirme gereği duymadan sildim.
  • FEAR 2 yi aratacak gibi ilk açtık görüntüler hiç iyi değil soğuk geldi oynamadan kaldırdık.
    İncelemeden almayın..
  • Bir tek ben beğendim demek. Grafiklere çıkışmışsınız ancak ortalamanın üzerinde bir görüntü kalitesine sahip bence. Ayrıca optimizasyonunu da beğendim, 60 frame'in altına pek düşmedi oyun.

Grafiklerde sadece stuttering problemi vardı. 11.6 sürücüsünden sonra gözüme çarpmadı hiç.

Ekleme: IGN 80/100 vermiş.

http://uk.pc.ign.com/articles/117/1177738p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Haziran 2011; 14:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bir tek ben beğendim demek.

Ekleme: IGN 80/100 vermiş.

Multiplayer modları kurtardı oyunu.

Bence 1'in yerini tutmasa da 2. oyun da bundan iyiydi... Grafikler düzeldikçe korkutma zorlaşıyor mu nedir
    edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLayToN -- 30 Haziran 2011; 14:19:16 >
  • ikinci oyuna göre ilk oyunun havasını vermeyi başarmış bence tabi ilk oyun kadar değil ama bende mi var sadece bilmiyorum oyunun grafikleri falan göz yoruyor sanki ayarlar yüksek ve akıcı olduğu halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ikinci oyuna göre ilk oyunun havasını vermeyi başarmış bence tabi ilk oyun kadar değil ama bende mi var sadece bilmiyorum oyunun grafikleri falan göz yoruyor sanki ayarlar yüksek ve akıcı olduğu halde.

Dediğim gibi oyunda genel bir stuttering problemi var. Yüksek FPS'lerde dahi kesik kesik bir oynanış oluyor, bu da göz yoruyor haliyle.
  • TR yaması çıkarmı acaba bu oyunun ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.