Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f(x)

1 kere bile korku olmadı ne iş ya cod gibi oynadım resmen..

siz heralde internet kafede felan mı oynuyorsunuz anlamıyorum ki. Sakin bir ortamda sesi açıp oynarsanız insanı etkiliyor. Bu oyun tamamen korkutma amaçlı bir oyun hiç bir zaman değildi. Stephen King in romanlarını düşünün aynı hava bu oyundada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

1 kere bile korku olmadı ne iş ya cod gibi oynadım resmen..

siz heralde internet kafede felan mı oynuyorsunuz anlamıyorum ki. Sakin bir ortamda sesi açıp oynarsanız insanı etkiliyor. Bu oyun tamamen korkutma amaçlı bir oyun hiç bir zaman değildi. Stephen King in romanlarını düşünün aynı hava bu oyundada var.

Oyunu orijinal olarak aldım.Korku oyunu istiyordum kapağı da korku oyunlarını andırdı ben de aldım. Sessiz ve ışık kapalı olarak oynadım. Ne bileyim o kadar heyecanı yoktu.

• oyuna yeni başladım fakat vasat geldi..ilk cıktıgında slow motion modu bayagı enteresandı fakat hıcbır sekılde yenılık getirmemişler gibi..bir esprisi kalmamıs..grafikler vasat klasik optimizasyon sorunları hali hazırda var..ne korku ne atmosfer farke yaratacak nitelikte herhangı bırsey yok..bu kadar ugrasıyorlar nasıl böyle bırsey cıkartıyorlar ortaya anlam veremıyorum.. fearless zorluk modunda oynuyorum ,tek gözüme carpan şey düşmanların biraz zorladığı.ama kendimi oyuna vermediğim,veremediğim de bir gerçek..
  • oyunu tam ekran olarak oynayamıyorum.oyun penceresi ve başlar cubugu altta hep acık kalıyor var mı çözümünü bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

oyunu tam ekran olarak oynayamıyorum.oyun penceresi ve başlar cubugu altta hep acık kalıyor var mı çözümünü bilen

alt+enter

yanlış hatırlamıyorsam
  • ben bu oyuna ısınamadım, F.E.A.R.2 daha iyidi sanki.

üçüncü bölüme başladım ama hiç devam edesim gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O pompalıyla ölmeme sorununu bende yaşadım konsolda olmasam ss alacaktım.Adamın kafaya yakın mesafeden pompalıyla vurdum yüzü kan içinde kaldı kafatası göründü ama adam rahat bir şekilde oyununa devam ettiBu arada bir arkadaş spoiler vermiş ayıp oluyor

sadece o değil, adamın ensesine bir şarjör boşaltıyorsun adam halen arkasını dönüp ateş ediyor, silah çeşitliliği çok az, korku hissinden çok aksiyon oyunu oynuyorsun. Ha oyunu bitirdim, birde kardeşi ile bitireceğim ama nerede fear 1 nerede bu.

Edit: Tunngle ile co-op yada multi yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 27 Haziran 2011; 15:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O pompalıyla ölmeme sorununu bende yaşadım konsolda olmasam ss alacaktım.Adamın kafaya yakın mesafeden pompalıyla vurdum yüzü kan içinde kaldı kafatası göründü ama adam rahat bir şekilde oyununa devam ettiBu arada bir arkadaş spoiler vermiş ayıp oluyor

sadece o değil, adamın ensesine bir şarjör boşaltıyorsun adam halen arkasını dönüp ateş ediyor, silah çeşitliliği çok az, korku hissinden çok aksiyon oyunu oynuyorsun. Ha oyunu bitirdim, birde kardeşi ile bitireceğim ama nerede fear 1 nerede bu.

Edit: Tunngle ile co-op yada multi yapan var mı?

@Saşha; yalnız değilim sentezin yazdığı gibi adamın yüzü gözü kan içinde kalmasına rağmen sanki vurmamışım gibi devam ediyor bilmiyorum belkide oyun sorunlu neyse öyle ya da böyle bitirdim ayrıca iyi sonla bitirdim zaten
    point man ile, fettel i youtube da arayıp buldum koydum buraya fettel; point man la bitirdiğim yerde hem bize hain diyor hem de kendisinin yaptığına bak

• quote:

oyunu tam ekran olarak oynayamıyorum.oyun penceresi ve başlar cubugu altta hep acık kalıyor var mı çözümünü bilen

ayarlardan yapabiliyorsun. window tarzı bir seçenek var off yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miharbi00

quote:

ayarlardan yapabiliyorsun. window tarzı bir seçenek var off yap.

bendede aynı sorun hdmi ile bağlantı yapınca oluyor oyun 1920x1080 ama gene kenarlarda boşluk kalıyor diğer oyunlarda sorun yok bende dvidan bağladım sende deneyebilirsin...
  • Oyunu ancak 5 dakika oynayadım. Çok sıkıcı geldi bana. 2 oyunun verdiği heyecan, korku alakası bile yok.
  • arkadaşlar bırakın onu bunu da oyun korkutuyor mu yerimizde durabiliyor muyuz oyunu oynarken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüklerin_efendisi

arkadaşlar bırakın onu bunu da oyun korkutuyor mu yerimizde durabiliyor muyuz oyunu oynarken?

Gece ışıkları kapatınca biraz ürkebilirsin sadece çok birşey yok.Rahat rahat aç oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüklerin_efendisi

arkadaşlar bırakın onu bunu da oyun korkutuyor mu yerimizde durabiliyor muyuz oyunu oynarken?

Zırt pırt karışına bir şeyin çıkıp kaybolmasından korkuyorsan korkarsın o kadar zaten korku adına başka bir şey yok.
  • oyun ilk iki oyun kadar korkutucu ve gerilimli değil, ama ben beğendim eğlenceliymiş..
    steamde oynian arkadaş varsa id'yi ekleyebilir, fucking run ve contractions modlarını oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

Beyler bende Asus N53SN-SZ002Vvar. Özellikleri:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Ön Bellek: 6 MB
    RAM: 4 GB DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek

ama en yüksekte 10 fps alıyorum. çok saçma değil mi ?

Driver, Directx güncelse bir sorun var.

İkisini de yeni güncelledim. Yani masaüstümde bile sorun yokken bu sistemdeki laptopda nasıl kasar.
    Masaüstüm:

AMD Phenom 2 X4 955 3.2 GHz
    ATI HD4830 1Gb
    4Gb 1333 MHz Ram

Bunda her şey en yüksekte oynuyorum sorun yok. Aynı şey Metro 2033 için de geçerli. Masaüstünde her şey en yüksekte ama laptopda düşürmem gerekiyor.

Sorun ne olabilir beyler yardım lütfen

Beyler nedir sorun anlamadım gitti bi yardım lütfen!!!

Bir bakın beyler yok mu bilen ya bir cevap verin

• Arkadaşlar yeni kurdum FEAR 3'ü fakat serinin senaryosunu bilmediğim için oynamaya başlamadım. Senaryoyu kavramam için serinin hangi oyunlarını oynamalıyım ?
  • mobil islemci yada mobil ekran kartindan masaustundeki kadar bir oerformans beklemek aptallik olur..klasman farkli.eger sahip oldugunuz laptopa es yada daha ustun bir sistemde calistigini dusunuyorsaniz ozaman ne oluyor bu salak alet neden calismiyor demeniz mantikli..

yapilacak en guzel is eger takilmalardan sikayetci iseniz temiz bir recovery yapin yada elle tekrar yukleyin.sadece driverlarini yukleyerek ardindan oyunu kurup deneyin.boyle yapmamizin sebebi kuracaginiz baska program uggulama vs nin laptopu yavaslatip yavaslatmadigina bakmak..kolay gelsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

Beyler bende Asus N53SN-SZ002Vvar. Özellikleri:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Ön Bellek: 6 MB
    RAM: 4 GB DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek

ama en yüksekte 10 fps alıyorum. çok saçma değil mi ?

Driver, Directx güncelse bir sorun var.

İkisini de yeni güncelledim. Yani masaüstümde bile sorun yokken bu sistemdeki laptopda nasıl kasar.
    Masaüstüm:

AMD Phenom 2 X4 955 3.2 GHz
    ATI HD4830 1Gb
    4Gb 1333 MHz Ram

Bunda her şey en yüksekte oynuyorum sorun yok. Aynı şey Metro 2033 için de geçerli. Masaüstünde her şey en yüksekte ama laptopda düşürmem gerekiyor.

Sorun ne olabilir beyler yardım lütfen

Beyler nedir sorun anlamadım gitti bi yardım lütfen!!!

Bir bakın beyler yok mu bilen ya bir cevap verin

en yüksekte 30 fps alıyorum core i5 ve hd 5650 ile.... ya driver sorunu ya da sıcaklık çok yüksek galiba...

• hiç ısınmıyor bile of anlamadım gitti ya :S
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.