Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thend

bu arada farkeden varmı başka? askerlerin kafasına sıkınca,dibinden pompalıyla bile olsa ölmüyorlar en az 2 kere vurucan

Nasıl ya hs attım o kadar kafaları koptu.Hatta ağır çekimde hs atınca daha zevkli oluyor.

Birde ben oyunu oynadığım gibi sildim ama sistemi upgrade edince bir kez daha indiricem herşeyi fulleyip bitirmek için.Hem o zamana kadar shuttering içinde patch çıkar.

• oyunda grafik bozulması yaşayan yokmu?oyunun kurulu hali 4.14 gb tuttu birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İlk oyun gibisi gelmedi hala. 3. oyun da ilk oyun kadar kaliteli olmamış ama 2. oyunla aynı seviyede bence. Yine oynanabilir zevkli bir oyun ama ilk oyunun çıktığı dönemi hiç unutmam FPS oyunlarında çıtayı bayağı yükseltmiş bir oyundu ilk oyun. Gerilim olarak da seri arasında en iyisi hala ilk oyun.

Birinci oyun hala piyasada diğer oyunlarla yarışabilecek seviyede.Shotgun kullanırken aldığım zevki hiçbir oyun vermedi bana F.E.A.R gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buckiex -- 26 Haziran 2011; 22:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

bu arada farkeden varmı başka? askerlerin kafasına sıkınca,dibinden pompalıyla bile olsa ölmüyorlar en az 2 kere vurucan

Nasıl ya hs attım o kadar kafaları koptu.Hatta ağır çekimde hs atınca daha zevkli oluyor.

Birde ben oyunu oynadığım gibi sildim ama sistemi upgrade edince bir kez daha indiricem herşeyi fulleyip bitirmek için.Hem o zamana kadar shuttering içinde patch çıkar.

oynamamışsın diyebilirim işin şakası bir yana cidden bol bol karşılaştım bununla en az 3 kere sıkıyorum kafaları ölsünler diye popmpalıda en 2 kere

Edit: oyunu bitirdim sonunda fakat sonunda fettel in naptığına bak anasına

fettel

ayrıca o bebek FE4R gelecek bekleyin diyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 26 Haziran 2011; 22:30:24 >

• oyunu kurdum, yakında oynayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

oynamamışsın diyebilirim işin şakası bir yana cidden bol bol karşılaştım bununla en az 3 kere sıkıyorum kafaları ölsünler diye popmpalıda en 2 kere

Edit: oyunu bitirdim sonunda fakat sonunda fettel in naptığına bak anasına

fettel

ayrıca o bebek FE4R gelecek bekleyin diyor resmen

bende 10 dk önce bitirdimde fettel niye öle bişey yaptı anlamadım.Fettel bizden yana değil mi yani ?

• Oyunun 2 sonu var.

Siz kötü son ile bitirmişsiniz.Oyun boyunca aslında hem Pointman hemde Fettel birbirlerini amaçları için kullanıyor.Kötü son Fettel'in iyi son Pointman'in.Kötü son olunca Fettel güç uğruna annesini filan öldürüyor o tarz şeyler.İyi son ile bitirenlerde Pointman'in yaptığını görür.

Bu arada Fearless da defalarca Headshot attık eminmisin headshot olmadığına Sana denk gelmiş sanırım çünkü eminim ben parçalanmalarına şahit oldum.
  • grafik sorununa cevap vericek biri yokmu?
  • @sentez denerim bi ara amnesia yı .
  • 8 deyim oyun dahada güzelleşti çok iyi ilerledi valla.
  • O pompalıyla ölmeme sorununu bende yaşadım konsolda olmasam ss alacaktım.Adamın kafaya yakın mesafeden pompalıyla vurdum yüzü kan içinde kaldı kafatası göründü ama adam rahat bir şekilde oyununa devam ettiBu arada bir arkadaş spoiler vermiş ayıp oluyor
  • oyun co-op oynanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

oyun co-op oynanıyormu ?

Oynanıyor
  • Interval 4 teyim o kadar güzelki oyun bitmesin diye oynayamıyorum :( f3ardan sonra birdaha CoD tarzı bir oyunu midemin kaldırmayacağını düşünüyorum
  • Öncelikle şunu söyleyeyim oyunu bitirdim, 2 farklı bitişi de gördüm.

Senaryo olarak sona kadar harika gitti
    Ancak finalde tam anlamıyla bütün o muhteşem serinin içine etti.
    Koskaca Alma Wade ne oldu da sırf hamile diye oğullarına söz geçiremiyor anlamadım, halbuki oyun boyunca baya güçlü gözüküyordu. Bir de şunu anlamadım creep'i (Harlan Wade) öldürünce Alma'nın daha da güçlenmesi gerekmez miydi?

Her şekilde Alma ölüyor, F.E.A.R. serisinin devam etmesi hoş olurdu, 3'te sonlandırdılar

Ayrıca oyun bence Fps'ye dönmüş, F.E.A.R. ve F.E.A.R. 2 ile kıyaslarsak korkmadım bile diyebilirim.
    Eğer içinizdeki F.E.A.R. sevgisini yaralamak istemiyorsanız bu oyunu oynamayın.

edit: Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLayToN -- 27 Haziran 2011; 16:49:45 >

• ARKADAŞLAR LÜTFEN OYUNU BİTİRENLER OYUNUN SONU İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİNİ SPOİLER İÇİNE ALSINLAR OYUNU HERKES BİTİRMEDİ VE BU OYUNDA KONU ÖNEMLİ OYUNUN SONUNU ÖĞRENMEK SONUNU SÖYLEYEN KİŞİYE FENA HALDE SİNİRLENMEYE SEBEP OLUYOR VE OYUNUN BÜTÜN ZEVKİNİ ÖLDÜRÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 27 Haziran 2011; 9:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İlk oyun gibisi gelmedi hala. 3. oyun da ilk oyun kadar kaliteli olmamış ama 2. oyunla aynı seviyede bence. Yine oynanabilir zevkli bir oyun ama ilk oyunun çıktığı dönemi hiç unutmam FPS oyunlarında çıtayı bayağı yükseltmiş bir oyundu ilk oyun. Gerilim olarak da seri arasında en iyisi hala ilk oyun.

Birinci oyun hala piyasada diğer oyunlarla yarışabilecek seviyede.Shotgun kullanırken aldığım zevki hiçbir oyun vermedi bana F.E.A.R gibi.

Harbiden bir F.E.A.R. bir de halflife (özellikle alt.fire) bu iki oyunda da shotgun dışında bir şey kullanasım gelmiyor, vahşimiyim neyim
    O kadar benimsedim ki shotgun olayın her oyunda direk elim ona gidiyor artık.Mass Effect 2 ye bile direkt Vanguardla başladım bu yüzden.

• F.E.A.R dan sonra F.E.A.R 2 de de korku yok ki bu oyun aynı 2. oyun gibi olmuş
  • 1 kere bile korku olmadı ne iş ya cod gibi oynadım resmen..
  • oyun çok kolay yazanlar olmuş bana hiçte kolay gelmedi. 20 kere tekrar oynadığım yerler oldu. Özellikle klon asker üreten yaratıkların olduğu yerler.

Oyunda seslendirme çok iyi oynayacaklara tavsiyem sağlam bir kulaklıkla veya yüksek sesle oynayın. Sesler oyuna farklı bir boyut kazandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.