Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyuna nazaran zayıf kalmış bence. adama ateş diyorsunuz ama 1 deki o merminin ağırlığı bunda yok sanki adama boncuk tabancayla ateş ediyormuşum gibi diğer bir unsur okadar zerzavat yerleştirmişler ki kesintisiz koşmanız imkansız ya bi sandığa denk geliyorsunuz ya da başka bir nesneye. duvara yaslanmış bir şekilde çapraz ateş etmeniz lazım ama oda ne açık mesafe olmasına rağmen mermiler karşıya ulaşmıyor sinir bozucu bir durum. görüş açısı dar sanki tek gözle oynuyormuş hissi var. modellerin hareketleri vasat bildiğin robot olmuş. Kısacası ben hayal kırıklığı yaşadım. Bir de ben de 1920 çözünürlük yok o da sinirlerimi bozmaya yetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmtrky
    ilk oyuna nazaran zayıf kalmış bence. adama ateş diyorsunuz ama 1 deki o merminin ağırlığı bunda yok sanki adama boncuk tabancayla ateş ediyormuşum gibi diğer bir unsur okadar zerzavat yerleştirmişler ki kesintisiz koşmanız imkansız ya bi sandığa denk geliyorsunuz ya da başka bir nesneye. duvara yaslanmış bir şekilde çapraz ateş etmeniz lazım ama oda ne açık mesafe olmasına rağmen mermiler karşıya ulaşmıyor sinir bozucu bir durum. görüş açısı dar sanki tek gözle oynuyormuş hissi var. modellerin hareketleri vasat bildiğin robot olmuş. Kısacası ben hayal kırıklığı yaşadım. Bir de ben de 1920 çözünürlük yok o da sinirlerimi bozmaya yetti

birdan cikan sonuc...yapimci sirket farkediyormus oluyor.hislerime tercumman oldun hocam:D

• asıl .ıçı yiyen varsa fear 1 i ışıklar kapalı , kulaklık ses açık oynasında korku oyunu nedir anlarsınız .

şimdilik hala aynı , daha fazla devam edemicem beğenmedinmi beğenemiyo insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 26 Haziran 2011; 3:16:44 >
  • Oyun bitti.Sonu yine çok güzeldi.

Heralde sonu güzelden kötüye doğru sıralarsam bana göre bu 2>3>1.

1'in sonu kötü demiyorum ama diğerlerinin yanında sonu kancalı katil filmlerinin sonu gibi kalıyor.İlk başlarda çok sıkıcı geldi.Hiç korku yok,canavar yok,sadece zombiler var.Fakat Interval 06'dan sonra oyun şenlenmeye başladı.Hem canavarlar,hem adamlar,hem robotlar falan derken bir baktım Interval 08 gelmiş.Son bölüm olarak geçmişten kalan anıların silinmesi falan.Ward'un sürekli peşimize takılması ve sonunda onu öldürmemiz.Sonra kimin en iyi evlat olduğuna Alma'nın karar vermesi.Çocuğu doğurması ve ölmesi güzeldi.

Benim anlamadığım Point Man bebeği aldı ve kapıdan çıktı.

Yani acaba F.E.A.R. 4 mü gelecek? Ya da FE4R

• quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

asıl .ıçı yiyen varsa fear 1 i ışıklar kapalı , kulaklık ses açık oynasında korku oyunu nedir anlarsınız .

Asıl ".ıçın" yiyorsa Amnesia oyna korku oyunu nedir anlarsın
  • oyunu beğendim.

+grafikler herşey sonda doyurucu
    -korku havası sezemedim
    + ikinci oyundan daha iyi olmuş gibi
    + bug henüz göremedim
    +hikaye devamı için bile oynanır
  • oyun banada zor geldi. hilesiz bitirecem ama .. bu arada elimizi hangi bölümden itibaren silah olarak kullancazğpı hani videolarda vardı ya adamalrı havaya kaldırıp patlatabiliyoruz falan.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

oyun banada zor geldi. hilesiz bitirecem ama .. bu arada elimizi hangi bölümden itibaren silah olarak kullancazğpı hani videolarda vardı ya adamalrı havaya kaldırıp patlatabiliyoruz falan.???

Bölümü bitirdikten sonra aynı bölümü diğer karakteri seçerek (fettel) oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

asıl .ıçı yiyen varsa fear 1 i ışıklar kapalı , kulaklık ses açık oynasında korku oyunu nedir anlarsınız .

ya bırakın şu gerzek oyununu övmeyi yeter artık. Bide Fear gibi bir oyunun üstüne hiç çekilmiyor. Fear'da bombalarla roketatarlarla girdiğimiz düşmanlar yerine tam tersini yapıp köşe bucak kaçıyoruz. Valla benim horror anlayaşım bu değil mücadele etmediğimiz bir oyun açıkçası hiç sarmadı beni.

Fear3 ise bu sefer temelli sıçmış bence. Fear1 deki temel özelliklerin hepsini kaldırmışlar bok olmuş.

Bikere eski stil can barı niye kaldırıldı onu anlamadım. Cod mu oynuyoruz çekil köşeye dinlen sonra yardır.

Oyunun gündüz vakti açık havada geçen bölümleri var ki bu FEAR mantığına tamamen ters. Oyunun o ürpertici atmosferinin ağzına sıçmış.

Chapter2'de helikoptere yetişmeye çalıştığımız bir bölüm var kardeşim oyunun ortasında geldi ve " yine mw2 yimi bitiriyorsun" diye sordu. Yani ancak bukadar taklit olabilir.

Birde mavi renkli sürekli düşman üreten saçma boss gibi birşey var oyunun zevkini resmen sıfırlıyor. Hile açmamak için zor tuttum kendimi.

Robotlar çok dengesiz ve insanı bayıyor. Silahlar yeterli değil. Oyun bitiyor anca yeni silahları görüyoruz. Sürekli mermi sıkıntısı var e düşman belli yerlerde sonsuz olunca resmen yaka silktiriyor.

Multisini denemedim ama her seride oyun ileri değil sürekli geriye gidiyor. Resmen full aksiyon olmuş bu. E piyasada zaten birsürü aksiyon var biz seni Fear olduğun için seviyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: HANZULLAH

quote:

quote:

ya bırakın şu gerzek oyununu övmeyi yeter artık. Bide Fear gibi bir oyunun üstüne hiç çekilmiyor. Fear'da bombalarla roketatarlarla girdiğimiz düşmanlar yerine tam tersini yapıp köşe bucak kaçıyoruz. Valla benim horror anlayaşım bu değil mücadele etmediğimiz bir oyun açıkçası hiç sarmadı beni.

Fear3 ise bu sefer temelli sıçmış bence. Fear1 deki temel özelliklerin hepsini kaldırmışlar bok olmuş.

Bikere eski stil can barı niye kaldırıldı onu anlamadım. Cod mu oynuyoruz çekil köşeye dinlen sonra yardır.

Oyunun gündüz vakti açık havada geçen bölümleri var ki bu FEAR mantığına tamamen ters. Oyunun o ürpertici atmosferinin ağzına sıçmış.

Chapter2'de helikoptere yetişmeye çalıştığımız bir bölüm var kardeşim oyunun ortasında geldi ve " yine mw2 yimi bitiriyorsun" diye sordu. Yani ancak bukadar taklit olabilir.

Birde mavi renkli sürekli düşman üreten saçma boss gibi birşey var oyunun zevkini resmen sıfırlıyor. Hile açmamak için zor tuttum kendimi.

Robotlar çok dengesiz ve insanı bayıyor. Silahlar yeterli değil. Oyun bitiyor anca yeni silahları görüyoruz. Sürekli mermi sıkıntısı var e düşman belli yerlerde sonsuz olunca resmen yaka silktiriyor.

Multisini denemedim ama her seride oyun ileri değil sürekli geriye gidiyor. Resmen full aksiyon olmuş bu. E piyasada zaten birsürü aksiyon var biz seni Fear olduğun için seviyorduk.

Aynen dediklerine katılıyorum. Ama Amnesia ve Penumbra oyununa laf söyletmem

• Kişisel fikrimi söyledim zaten. Sevenleri vardır birşey demem ama sürekli götüm götüm kaçtığın bir oyun bayıyor insanı ama. Tamam başta güzel ama ben fearda roketatarla giriyorum alma'ya şimdi bunun üzerine amnesia daki kıçı kırık zombidenmi kaçayım ? Yani oyunun anlayışı bana ters içimi baydı açıkçası grafik olarakta kötü olunca 10. dkda sildim.
  • quote:

quote:

Asil senin .icin yiyosa fear 1 oyna ;)@hanzullah diyorum fear 3 olmamis diye millet inatla "korkmuyorum diyenler yalan soyluyorlar" diyolar . Yani oyun cok kotu diil , ancak fear a yakismamis hepsi bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 26 Haziran 2011; 6:02:52 >

• sevmeyen gitsin mario oynasın,

bırakın allah aşkına;korku,gerilim,aksiyon herşey var oyunda.

daha ne istiyorsunuz?

bukadarda doyumsuzluk olmaz ki canım
  • Anladim bsi demedik zaten , gorus belirtmekte insanlara batar olmus bu aralar . Oyunu begenmedim diyoruz "atiyo onlar aslinda korkunc" "begenmessen oynama" gibi karsilik veriliyor . Oyun bu oyun , Begendiyseniz oynayin yorumlara karsilik vermenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 26 Haziran 2011; 5:59:58 >
  • Co-Op zevkliymiş Fearless da bitirdik 5 saat kadar sürdü Sondaki puan hesabıda çok hoşuma gitti.

Şurada kendi çektiğim SS ler var Co-Op tan.

http://steamcommunity.com/id/mastafacka/screenshots/
  • benim oyunda AA/AF ayarı yok graphic settingste v-synch, texture, shadow ayarları var ??? dx11demi var AA/AF ayarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

Beyler bende Asus N53SN-SZ002Vvar. Özellikleri:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Ön Bellek: 6 MB
    RAM: 4 GB DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek

ama en yüksekte 10 fps alıyorum. çok saçma değil mi ?

Driver, Directx güncelse bir sorun var.

İkisini de yeni güncelledim. Yani masaüstümde bile sorun yokken bu sistemdeki laptopda nasıl kasar.
    Masaüstüm:

AMD Phenom 2 X4 955 3.2 GHz
    ATI HD4830 1Gb
    4Gb 1333 MHz Ram

Bunda her şey en yüksekte oynuyorum sorun yok. Aynı şey Metro 2033 için de geçerli. Masaüstünde her şey en yüksekte ama laptopda düşürmem gerekiyor.

Sorun ne olabilir beyler yardım lütfen

Beyler nedir sorun anlamadım gitti bi yardım lütfen!!!

• şahsen fear 1 beni amnesia dan daha çok korkutmuştu ama yinede herkesin kişisel görüşü tabi...
  • quote:

quote:

quote:

Asil senin .icin yiyosa fear 1 oyna ;)@hanzullah diyorum fear 3 olmamis diye millet inatla "korkmuyorum diyenler yalan soyluyorlar" diyolar . Yani oyun cok kotu diil , ancak fear a yakismamis hepsi bu .

Oynadım zaten fakat Amnesia çok daha korkutucu gelmişti bana.Bu arada F3AR'da can barı olmaması oynayışı kolaylaştırmış o olayı sevmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Bişey diyecem arkadaşlar grafikler nasıl. Bana resimleri pek güzel gelmedi. İndirmediğim için soruyorum sizlere.

Açıkçası oynamadım ama,bir oyunu grafiklerine göre değerlendirmek çok saçma,önemli olan zevki.Benim dediğimi kabul ettiysen,oyun gayet beğenilmiş,indir.

Tamam dediğin gibi pek grafiğe bakmıyorumda. O resimler çok değişik geldi bana ondan dedim. Eski oyunlar gibi. İndirmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.