Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • "eyşan gibi sevgilin olacağına bihter gıbı yengen olsun"

Çevremde bir diziye bu kadar ilgiyi Çakırlı zamanlarda Vadide görmüştüm. Oyunculuk ve senaryo (zaman zaman falso verse de olacak o kadar) tek kelime ile süper. İlk zamanlar annenin gösterdiği performans, sonradan alinin dumurluk durumları ve son bölümde Tefo karakteri. Tek Eyşan ve Bahar göz batıyor.

Salih Kalyon ve Tuncay Kurtizde senelerdir arka planda kalmalarının cezasını Ezel ile cıkartıyorlar.(Bu da bizim ülkemizin ironikliği). Kenan İmirzalioğlu ise rolünün adamı her zamanki gibi. Türkiye için bir gömlek üstün.

Aslında diziler 13 bölüm ile imzalanır başlangıcta malum ya tutmazsa diye. Şimdi tadından yenmeyen ayrı ayrı birer sinema filmi olacak 13 bölüm var geçmişte. Bu noktadan sonra inşallah senaryo saçmalamaya başlamaz.Oyun içinde oyun yapacağız diye yeter artık derdirtmezler.

İzlemeye devam...

hahaha

Orijinalden alıntı: Legend10

Arkadaşlar bu Tefo adam öldürmekten içeri girmemiş mi? Nasıl oluyor da çok kısa sürede tahliye olabiliyor? Dayı'nın mahareti sonucu mu birşey oldu? Ya da kaçırdığım bir kısım mı var?

2001 yılında girmiş 2006'da çıkmış sanırım. 5 yıl yemiş demek ki :))

Pazartesi gelsin artık.

----GevreK----
    Kahramanmaraş
  • Hiç kimse bahsetmedi ama Ali İstanbul'a şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye bişeyler söylüyodu

Bide köpeklikten kurtulduk dedi,acaba Cengizi bırakır mı sizce

Haa bu arada arkadaşlar bence kız kardeşini vurma sahnesinin en önemli özelliği Tefo'nun Ali'yi öldürmekten çekinmesinden daha ziyade insan öldürmeye çekindiğini anlatmak içindi.

• _____________________________
    Alem Bakar Neo Akar
    Zotac rtx 5090 amp extreme @3270mhz //Mi 14t 512gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Hiç kimse bahsetmedi ama Ali İstanbul'a şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye bişeyler söylüyodu

Bide köpeklikten kurtulduk dedi,acaba Cengizi bırakır mı sizce

Haa bu arada arkadaşlar bence kız kardeşini vurma sahnesinin en önemli özelliği Tefo'nun Ali'yi öldürmekten çekinmesinden daha ziyade insan öldürmeye çekindiğini anlatmak içindi.

3 Cephe süper olur..

Cengiz-serdar

Ali-tefo

Ezel-ramiz

• Bu bölüm herkese süper gelmiş ama sonunu bildiğim bişey bana pek süpriz gelmedi..Sonunu bildiğim derken,şundan bahsediyorum.Serdar,Ramiz,Ali,Eyşan,Bahar,Cengiz,Ezel ve Ezel in ailesi..Bunlar, atom bombası bile patlasa asla ölmeyecek olan karakterler..Benim anlamadığım yalandan yere Ali İle Ramiz in kapışması ve bu bölümün sonunda Ali nin başına silah dayanması yada Serdar İle Cengiz in önceki bölümün sonunda karşı karşıya gelip,Cengiz e silah doğrultulurken bölümün bitirilmesi..Yaralanabilirler,yoğun bakımdada yatabilirler ama asla ölemezler.Ama seneryado sürekli ters köşe yapmak için hep sanki her bölümde birisi kıstırılıp,ölebilme ihtimali üzerinde duruyorlar.Belli bi yerden sonra Ali-Ramiz kapışması bayar.Çünkü istedikleri kadar kapışsınlar ne Ali ye nede Ramiz e bişey olmıcak.Ayrıca Tefo nun hapisten 5 yılda çıkmasıda ayrı bir ilginçlik.

Ömer Eyşan'a itiraf ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 8 Ocak 2010; 0:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Ömer Eyşan'a itiraf ediyor.

Olmaz öyle şey. Rüya, hayal falandır.

Tamam bitmiştir dizi kimse izlemicek bundan sonra görmiyim bak,protesto ediyoruz

• Fragman pek bi beklenti oluşturmadı bu sefer bende.
    Ama eminim yine hareketli bir bölüm geliyordur.
  • iyide arkadaslar orda benim eysan diyor ben ömer demiyorki yine kesin bi örnekleme yapar orda =) gecen haftada babasına baba demisti ama yalandan =) ömer oldgunu sölemez bu bölüm bu arada bu baharı neden göstermedi fragmanda hic :'(
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.