Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

quote:

04.01.2010 tarihli bölümde ali'nin ezdiğini sandığı hamam böceği, ramiz dayı'nın çürümüş mutfak dolabından çıkarıp adam ettiği hamam böceği olabilir. önümüzdeki bölümde çıkar kokusu.

• Ulan dizi lostu geçti. Bir bölümde bir adama bu kadar oyun oynanmazki... Tamam bu sefer vuracak diyorum buda oyun çıkıyor. Oyunculuk yine harikaydı. Dayı, Serdar, Ali ve Cengiz süperler. Küfür konusunda uyurarı işe yaramış. Ali çektirip gitti bu sefer. Show TV iyice tozuttu. OPUSME yaz 3999 gönder Ezel ile Eyşan'ın muhteşem öpüşme videosu cebinize gelsin. Ayrıca daha öpüşme sahnesi yokken altta bu geçiyordu. 1000 kişinin içinde öpüşüyorlar bir kişide bakıp hass.. demiyor.
  • Bu bölüm de her zamanki gibi iyiydi fakat hikaye biraz dağıldı sanki.
  • ezel eyşana yakınlaştıı aha dedim eleman kaptırdı kendini bi kardeşi bi ablası dizi yaprak dökümüne döndüü derkenn oyun olduğu ortaya çıktııı

ama cidden ilerde gerçek çıkarsa şaşırmam :)

oyun olarak ultra katakulli vardı bu bölümde helal olsun DAİİİİ ye :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Bu bölüm de her zamanki gibi iyiydi fakat hikaye biraz dağıldı sanki.

+1907

Orijinalden alıntı: Cane®

Ulan dizi lostu geçti. Bir bölümde bir adama bu kadar oyun oynanmazki... Tamam bu sefer vuracak diyorum buda oyun çıkıyor. Oyunculuk yine harikaydı. Dayı, Serdar, Ali ve Cengiz süperler. Küfür konusunda uyurarı işe yaramış. Ali çektirip gitti bu sefer. Show TV iyice tozuttu. OPUSME yaz 3999 gönder Ezel ile Eyşan'ın muhteşem öpüşme videosu cebinize gelsin. Ayrıca daha öpüşme sahnesi yokken altta bu geçiyordu. 1000 kişinin içinde öpüşüyorlar bir kişide bakıp hass.. demiyor.

İşte buna +1905
    ,
    Psn:Trex_Tr

Galata Saray
  • Ülkemizin belkide senaryo açısından bakarsak Amerikan dizileri kıyaslanabilecek bir yapısı var. O kadar güzel hazırlıyorlar ki "şimdi tamam" dediğiniz anda hopp sol köşeye yatırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Hala ben şeye takıldım,bu eyşan dizideki en çirkin kadın..Nasıl olurda bu kızı seçerler anlamış değilim ama şebnem öylemi?Melek melek mübarek.

bahar hepsinden tatlı

Her bölümden sonra "bugüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi" diyorum resmen. Dizi gittikçe her bölümde daha bi güzelleşiyor.
    Bu bölüm hem senaryo hem oyunculuk şahaneydi süperdi.
    Ali döktürdü, dayı döktürdü, cengiz döktürdü, serdar döktürdü.
    Oynamıyor yaşıyor adamlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 5 Ocak 2010; 15:46:24 >

mahsun çıldırıyordur şimdi :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Ali'nin replikleri çok iyiydi bu bölümde bir de.

Ne börek yiyeceğiz şimdi?

Bir de yukarıda Tefo'yu unutmuşum.
    Bu bölüm en iyi oynayanlardan biriydi.
    Kardeşini vurmaya giderkenki yürüyüşü ve kardeşini vururkenki hali falan. Off.

Ayrıca bir de Dayı ile röportaj var

Bu da yıllar yıllar öncesinden Tuncel Kurtiz. Yine iyi konuşuyor ama
    ozorottiyoutube
    Yılmaz Güney -Tuncel Kurtiz -UMUT
    http://www.youtube.com/watch?v=QR1Br-yPoRQ&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 5 Ocak 2010; 16:24:10 >

Orijinalden alıntı: PHI

Ne nasıl oluyor da nasıl oluyor yahu? Oyun içinde 28 tane oyun oynuyor herifler.
    Ulan Tefo bi o tarafta bi bu tarafta oyun hamuru gibisin var ya. Nooluyoruz kardeşim?

Her bölümden sonra "bugüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi" diyorum resmen. Dizi gittikçe her bölümde daha bi güzelleşiyor.

Kesinlikle katılıyorum..Televizyonda anahaber hariç izlediğim tek program kendileri (:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Ne nasıl oluyor da nasıl oluyor yahu? Oyun içinde 28 tane oyun oynuyor herifler.
    Ulan Tefo bi o tarafta bi bu tarafta oyun hamuru gibisin var ya. Nooluyoruz kardeşim?

Kesinlikle katılıyorum..Televizyonda anahaber hariç izlediğim tek program kendileri (:

Ben yine de TV'de izlemiyorum. Sabah eklemiştim listeye geldiğimde inmiş zaten. İzledim az önce. Reklamsız mis gibi

Artık dayanamıyorum zırt pırt reklamlarına.
  • izleyen arkadaşlar birşey atladınız ince bir ayrıntı vardı.... Şebnem elden gidiyor.. niye mi? tefo ile şebnem aşk yaşıycaklar ve tefo şebneme aaşık bakın buraya yazıyorum eh!.... kesin olucak nickimi değiştiricem olmazsa o kadar yani.. kesin.. bir sahne vardı saglık ocagında elini tutma sahnesi keske o sahneyi burda bir arkadaş past le se iyi olur.. o sahneyi bir arkadaş yakalasın lütfen.. bakışları var şebnem elini tutuyor tefonun tefo dalıyor gidiyor.. off offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 5 Ocak 2010; 17:19:29 >

Orijinalden alıntı: serkanertekin

izleyen arkadaşlar birşey atladınız ince bir ayrıntı vardı.... Şebnem elden gidiyor.. niye mi? tefo ile şebnem aşk yaşıycaklar ve tefo şebneme aaşık bakın buraya yazıyorum eh!.... kesin olucak nickimi değiştiricem olmazsa o kadar yani.. kesin.. bir sahne vardı saglık ocagında elini tutma sahnesi keske o sahneyi burda bir arkadaş past le se iyi olur.. o sahneyi bir arkadaş yakalasın lütfen.. bakışları var şebnem elini tutuyor tefonun tefo dalıyor gidiyor.. off offf

Nayır,nolamaz,tefo akıllı çocuktur yapmaz öyle bir kötülük bize.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.