Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • O değilde 1-71 arası bi boxset filan cıkarsa söleyin çekelim yazın izleriz

http://www.youtube.com/watch?v=H1QCOAqYGkk
    http://www.youtube.com/watch?v=-WeEJt_9w80

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Final sahnesinin gizemi Dayı'nın sözlerinde gizli. Gizli değil açık seçik hatta

Tren'de ezel ölür ve dayı şunları söyler:
    Her şeye rağmen her şey bittiğinde Ezel aşkın kazanacağını, adaletin yerini bulacağını zannediyordu. Ama mutlu sonlar hikayelere mahsus.

........spoiler......

Kilit yer burası bencede..Lakin (bence) dayının mutlu son dan kastı ezel ile eyşanın kavuşmasıdır.Yani ezelin eyşan ile ölmesi.. çünkü ezel ölseydi eyşana kavuşmuş olacaktı(ezelin mutlu sonu bu zaten eyşana kavuşmak bade ile olan sahneler vs.benim mutlu sonum eyşanla filn demesi hep onu kastediyor ölecek ve eyşanla mutlu sona kavuşacak vs vs).ve adalet yerini bulmuş olacaktı..sevenler sözde öbür tarafta kavuşmuş olacaklardı.. Dayı ezelin o yuzuğu bir takacağını zaten biliyordu ne için takacağına biliyordu şu sözleri hatırlayalım "..takmayacaksın..takmayacaksın...ama bir sonrakine başlamak için tek bir nedenin varsa bile.. tek bir nedenin..o zaman takacaksın parmağına.." Dayı ezelin eyşana nasıl aşık olduğunu nasıl bir zaafı olduğunu başından beri görmüş biliyor zaten..bir sonrakine başlamak için tek bir neden den kastı o zaten ezel için o neden eyşan..eyşana bişe olması..

son oyundan kasıt da dayının oyunu..dayının ezele yapmış olduğu son oyun. ezel ölüp eyşana kavuşacağını mutlu son olacağını zannediyordu ama ezel ölmedi.. Tren sahnesinde(Tren sahnesinin espriside cennet treni sözde ) dikktat edin kimsenin yüzü gülmüyor birtek bahar tebessüm ediyor çünkü diğerleri eyşanı sevmiyor zaten..

Son sahnede ise kapıyı açan zaten bariz bi şekilde ezeldi.. yapmış olduğu kafa kaşıma haraketinden anlıyoruz bunu zaten..kimileri boyunun kısa olmasından filn bahsetmiş sahneye dikkatli baktınızda ezelin ayakları gözükmüyor ezel merdivendende duruyor zaten bi basamak altta duruyor arkadan çekim yapılınca kısa gibi görünuyor..

Buda benim teorim..

Süper teori bunu tuttum işte.

Bence de gayet mantıklı bir teori.
    o'han!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pijjozzy

Arkadasım dızı setındeydı:)son sahnedeki ali arkadaşlar haberiniz olsun teorileriniizi ona göre üretiN

Arkadaş tam çözdük dedik geldin düğüm ettin yine

Arkadasım dızı setındeydı:)son sahnedeki ali arkadaşlar haberiniz olsun teorileriniizi ona göre üretiN

Ohanzi ne demek la o anlamadım

Orijinalden alıntı: IuFuKI

ezel gibi dizi bitti yerine gelecek dizilere bak ya Kurşun Bilal ve Reis isimleri yeter

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boston George

quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

ezel gibi dizi bitti yerine gelecek dizilere bak ya Kurşun Bilal ve Reis isimleri yeter

Orijinalden alıntı: Barbar

@@@0RK

Kibar konuşmayacaktın da ne diyecektin bana, küfür mü edecektin, hakaret mi edecektin?

Başlıkta ki özlü sözle dizinin sonunun hiç bir alakası olmadığını herkes kabul ediyor ama bir tek sen ikna olamıyorsan o senin sorunun. Üstelik o söz fragmanda da vardı. Dizinin sonuyla o sözün hiçbir alakası yok çünkü o sözün anlattığı birşey de yok. Zaten dizi yoruma açık bitti teoriler havalarda uçuşuyor. Neyin tartışmasını yapıyorsan benimle bence sona erdir. Çok rahatsız oluyorsan da basarsın sağ üstteki şikayet butonuna derdini yönetime anlatırsın bu kadar basit. Nokta.

Hayır, öyle olsa konuşmaz şikayet ederdim. 4 günden uzun bir ceza almadım bugüne kadar. Bana yakışmaz küfür etmek.

Sen anlatmaya çalıştığımı anlamadın. Dizinin ilk ve son 3-4 dakikasını çıkar yazdım, hala ucu açık bitti teoriler üretiyorlar diyorsun. Fragmanı izlemedim diyorum, fragmanda o söz var diyorsun daha ne diyim.

Burada; ne biçim bir insansın sen falan demiyorum, kişiliğine hakaret de etmiyorum. Sözü oraya sonradan izleyenler zevk alamasın diye kasıtlı yaptın da demiyorum. Ama izlerken insanın aklına bu söz girince olacakları az çok tahmin edebiliyor. Doğal olarak zevki de kaçıyor. Empati kurmayı denersen biraz, anlarsın
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Arkadaş tam çözdük dedik geldin düğüm ettin yine

Aliyse teori üretmeye gerek kaldımı abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    bu diziyi tek bir şey için izledim. Bu ne eyşan ne de ezel ya da ömer .
    sadece Ramiz Dayı için. Çok sevdim dayıyı .Bence bugüne kadar Türk TV dizi tarihinin en iyi karakteri.

+1903
    En sevdigim karakterler Dayı Tefo ve Kerpetendi.
  • Valla bu işten en karlı kerpeten çıktı :) sonuna fazla takılmamak gerek aslında dizinin ters köşeleri kurgusu oyunculukları güzeldi anı çok güzel yaşattılar her hafta merakla beklettiler bunlar yeter bence .

işte anlatım başlıyor:

ilk gördüğümüz zamanda ömer aldatılıyor ve eyşan-cengiz-ali üçlüsü ömeri mahvediyorlar.
    dayı ömer ile karşılaşıyor ve durumuna çok üzülüyor arkadaş oluyorlar.
    o evren orada sona eriyor.

bir diğer evrende ise dayı direk ezel diye bir fedaisi ile yaşıyor.
    ezel de eyşan cengiz ve ali tarafından aldatılmış.
    dayı onlardan intikam almasını istiyor ancak ezel intikamı almayı başaramıyor ve hapise düşüyor, cengizle beraber (ilk sezonda düşmüşlerdi)
    o evren orada sona eriyor.

bir diğer evren ise yine ömer üzerine kurulu.
    ömer hapishanede öldükten sonra ezel geliyor ve dayı fedaisi olan ezel'e ömerin intikamını almasını söylüyor

bir başka evrende ise dayının büyük düşmanı kenan birkan var.
    işte bu evrende ezel cengiz ali ve eyşan arkadaş. tek amaçları kenanı yok etmek. başarılı da oluyorlar.

bir başka evrende ise dayı ölüyor.
    ezel dayının intikamını almakla görevli bir eleman.
    başarılı da oluyor.
    başarılı olduğunda imgesel bir trene binip dayıyla buluşuyor ve böylelikle dayı başka bir evrende yeniden doğabiliyor.

harika!!!

• Gece rüyamda Kerpeten Ali'yi gördüm. Diyorum ' Abi nasılsın, neler yapıyorsun dizi bitti artık sende yoksun falan.' ' Gülüyor bu klasik gülüşyle, sonra diyorum ' Abi şu Ezel'in sonunu anlatta evdekilere, forumdakilere felan anlatayım, diyor ' Valla Anıl bizde bilmiyoruz ki sonunu son yoktu öyle çektik' dedi şaştım kaldım.

Orijinalden alıntı: Noix~

Gece rüyamda Kerpeten Ali'yi gördüm. Diyorum ' Abi nasılsın, neler yapıyorsun dizi bitti artık sende yoksun falan.' ' Gülüyor bu klasik gülüşyle, sonra diyorum ' Abi şu Ezel'in sonunu anlatta evdekilere, forumdakilere felan anlatayım, diyor ' Valla Anıl bizde bilmiyoruz ki sonunu son yoktu öyle çektik' dedi şaştım kaldım.

Gerçek hayatta bi çay bahçesinde oturup çay içerken aynı soruyu sorsan aynı cevabi verir kesinlikle

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Çok fena kafayı bozmuşsunuz Ezel ile..
    Adam finalini yaptı delikanlı gibi.. çekti gitti...

Darısı yıllardan beridir süren diğer dizilerin başına...
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Çok fena kafayı bozmuşsunuz Ezel ile..
    Adam finalini yaptı delikanlı gibi.. çekti gitti...

Darısı yıllardan beridir süren diğer dizilerin başına...

Aminnnnnnnnn

Kurtlar vadisinin yeni bölümlerini çocuğumunda izlemesinden korkuyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.