Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Çok fena kafayı bozmuşsunuz Ezel ile..
    Adam finalini yaptı delikanlı gibi.. çekti gitti...

Darısı yıllardan beridir süren diğer dizilerin başına...

Aminnnnnnnnn

Kurtlar vadisinin yeni bölümlerini çocuğumun da izlemesinden korkuyorum.

Torun diyecektin herhalde

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Aminnnnnnnnn

Güzeldi bu

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Aminnnnnnnnn

Orijinalden alıntı: Pijjozzy

Arkadasım dızı setındeydı:)son sahnedeki ali arkadaşlar haberiniz olsun teorileriniizi ona göre üretiN

Can'ı yetiştiren ali zaten kapıdaki adamla ne alakası var yahu..

• Eğer Ali ise şurdan çıkartılabilir ki , Can şahısı görünce yüzünde tanıdık birini görmüşçesine bir gülücük oluştuğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Ali bugüne kadar büytücek oldugundan babası olarak görülmesi de olağan . Çocuğun hikayeyi bildiği soyadından belli . İlk başlarda ali demiştim gömleğinin düğmelerini iliklemeden giymesinden dolayı . Saç kaşıma işi falan da var ama Cengiz olması cogu kişinin de dediği gibi muhtemel değil fakat dayının sözlerinde kastedilen baba öz babaysa ezel değilse cengiz de olabilir . Böyle bir karmaşanın içindeyiz.
  • hayatımda izlerken ağlamamı tutmak için, nefesimi tuttuğum ve sallanmaya başladığım tek dizi finaliydi.. ali'nin "bırakmam lan" konuşmalarından, ezel'in zehri içtiği ana kadar. keşke yalnız olsamda ağlasam

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

hayatımda izlerken ağlamamı tutmak için, nefesimi tuttuğum ve sallanmaya başladığım tek dizi finaliydi.. ali'nin "bırakmam lan" konuşmalarından, ezel'in zehri içtiği ana kadar. keşke yalnız olsamda ağlasam

Sende o arada Eyşan'a yapışacan değil mi yemezler
    HARPTEN KAÇAN ALÇAKTIR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcmk

quote:

hayatımda izlerken ağlamamı tutmak için, nefesimi tuttuğum ve sallanmaya başladığım tek dizi finaliydi.. ali'nin "bırakmam lan" konuşmalarından, ezel'in zehri içtiği ana kadar. keşke yalnız olsamda ağlasam

ben sadece meltem (Çocuklar duymasın) için bi dizi izlerim..diğer dizileri, kaliteli olduğu için izlerim ne eyşanı

• Ali'nin olaylara verdiği tepkiler süper
    Hayyy ....na koyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 24 Haziran 2011; 14:05:01 >

Orijinalden alıntı: rainbow05

Ali'nin olaylara verdiği tepkiler süper
    Hayyy ....na koyım

Kime gidiyomuşuz abi ? Bu gidişle sana gidiyoruz abim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 24 Haziran 2011; 19:23:08 >

Orijinalden alıntı: maviturk

O değilde bitturk bütün bölümlerin dvdrip versiyonunu yayınladı 59 gb koydum bakalım kaç günde inicek

hocam link varmı bizde sebeplensek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 24 Haziran 2011; 22:53:56 >
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcmk

quote:

ben sadece meltem (Çocuklar duymasın) için bi dizi izlerim..diğer dizileri, kaliteli olduğu için izlerim ne eyşanı

aynen ya bende hastayım pınar altuğ'a.yıllandıkça güzelleşiyor

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolblazer

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

O değilde bitturk bütün bölümlerin dvdrip versiyonunu yayınladı 59 gb koydum bakalım kaç günde inicek

hocam link varmı bizde sebeplensek

Hocam üyelik kapalı üye olman gerekiyor. Bide zaten ratiom az banlanırım inenen kadar

Kısmet

ölümünee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 25 Haziran 2011; 11:26:22 >

1)Atladığınız noktayı hatırlatıyım. Dayı Ezele yüzüğü verirken sıkı sıkı tembihliyor ve bir hayatı bırakıp yeni bir hayata yeni bir başlangıca gideceğin zaman takıcaksın diyor (baya geçti üstünden tam replik aklımda değil) buraya dikkat!! Ezel yüzüğü Eyşanın ölmesiyle takıyor ve bu hayatını sonlandırıp Eyşanla yeni bir hayat kurmak istiyor fakat dayının son oyunuyla karşılaşıyor ve baygınlığı geçince anlıyorki yeni hayatının ölerek değil Dayının Cana yazdığı hikayeyi anlayıp babasını yani Ömeri yani kendisini bulmasını bekleyerek geçirmesini planlıyor. Yani dayı mutlu sonlar yok derken kitapta, ömerle eyşanın gene kavuşamadığını babasının yaşadığını ve onu beklediğini sölemek istiyor.

2)"Mutlu sonlar masallarda olur" Peki mutlu son nedir ? 2 sevgilini kavuşmasıdır sanırım. Bir sevgili yaşayıp öbürü ölüyse mutlu sonmudur ? tabiki değildir. 2 side ölüp mecazen cennette sonsuza dek beraber olmaları mutlu sonmudur ? Tabiki buruk bir mutlu sondur. Demekki Ömerdi kapıyı açan

3)Kafa kaşımayı çoğu arkadaş söylemiş 1. sezonu iyi izleyenler bilirki bu ömerin hareketiydi. O mahçup o utangaç ömerin sıkışınca ne diyeceğini bilemeyince kafasını kaşıma hareketi. Tabi muamma bir son hazırlamak için sezon içersinde bir çok kişi bu hareketi yaptı. Hatta Ramiz Karaeski gençlik flashbacklerinde bile dayıdan bu hareketi gördüğümüz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ
    Geç oldu ama çoğu spoieri okumadım Aralarından benzerler çıkabilir. 3 başlıkda ispatlar aşağıdadır

1)Atladığınız noktayı hatırlatıyım. Dayı Ezele yüzüğü verirken sıkı sıkı tembihliyor ve bir hayatı bırakıp yeni bir hayata yeni bir başlangıca gideceğin zaman takıcaksın diyor (baya geçti üstünden tam replik aklımda değil) buraya dikkat!! Ezel yüzüğü Eyşanın ölmesiyle takıyor ve bu hayatını sonlandırıp Eyşanla yeni bir hayat kurmak istiyor fakat dayının son oyunuyla karşılaşıyor ve baygınlığı geçince anlıyorki yeni hayatının ölerek değil Dayının Cana yazdığı hikayeyi anlayıp babasını yani Ömeri yani kendisini bulmasını bekleyerek geçirmesini planlıyor. Yani dayı mutlu sonlar yok derken kitapta, ömerle eyşanın gene kavuşamadığını babasının yaşadığını ve onu beklediğini sölemek istiyor.

2)"Mutlu sonlar masallarda olur" Peki mutlu son nedir ? 2 sevgilini kavuşmasıdır sanırım. Bir sevgili yaşayıp öbürü ölüyse mutlu sonmudur ? tabiki değildir. 2 side ölüp mecazen cennette sonsuza dek beraber olmaları mutlu sonmudur ? Tabiki buruk bir mutlu sondur. Demekki Ömerdi kapıyı açan

3)Kafa kaşımayı çoğu arkadaş söylemiş 1. sezonu iyi izleyenler bilirki bu ömerin hareketiydi. O mahçup o utangaç ömerin sıkışınca ne diyeceğini bilemeyince kafasını kaşıma hareketi. Tabi muamma bir son hazırlamak için sezon içersinde bir çok kişi bu hareketi yaptı. Hatta Ramiz Karaeski gençlik flashbacklerinde bile dayıdan bu hareketi gördüğümüz oldu.

Peki dayi canin deniz fenerine geldigi kidminda niye bundan sonra dediklerim artik yasanmadi dedi? Ayni zamanda uluc Bayraktarin aciklamasida va ezel.gen.tr de bu kisim olumden sonra canla omerin kavusma kismi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.