Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Ezeli satan kim acaba..Yani Ezel in Ömer olduğunu Kenan a söyleyen.Serdar dicem ama imkanı yok.Çünkü Serdar ın o adamla hiç teması olmadı..O zaman geriye bi tek şebnem kalıyor..6 ay sonraki sahneyi hatırlarsak onun olma ihtimali büyük..

Şimdi sekizi öldürdü diye Ezele bozuk atıyor.

Orijinalden alıntı: Roohans

Yaw dayı önceki bölümde Ezele, Sekizden uzak dur dedi. Korkuyorum sana birşey olmasından dedi.

Şimdi sekizi öldürdü diye Ezele bozuk atıyor.

adam karaktersiz hocam,kenan bunu anlatmak için boşuna bi yerlerini yırtmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 11 Ekim 2010; 11:05:09 >

• Dayıyı böyle aciz, güçsüz göstereceklerse Dayıyı öldürsünler bence.

Zamanında etrafında 50 adam olan Dayı şimdi yapayalnız durumda. Etrafındaki esnaflar hep Dayının adamıydı şimdi kimse yok.

Kenanın gücünü göstermek için Dayıyı pasifleştirmek güzel olmadı.

• http://www.youtube.com/watch?v=7e59oxMv3mU&feature=player_embedded

Kesinlikle dinleyin şarkıyı müthiş şarkı

Dayıyı böyle aciz, güçsüz göstereceklerse Dayıyı öldürsünler bence.

Zamanında etrafında 50 adam olan Dayı şimdi yapayalnız durumda. Etrafındaki esnaflar hep Dayının adamıydı şimdi kimse yok.

Dayı güçsüz değil Dayının gücü bir yere kadar. Seninde dediğin gibi Dayının çevresi belli derecede önemli yerlere uzanıyor geri kalan adamları ve onu seven esnaftır falan ama Kenan Birkan'nın çevresi tamamiyle başka işadamları, bürokratlar, emniyetin üst makamları.

Bir yerde eskilerden kalma bir Kabadayı bir yerde ise dünyanın acımasız sistemine tam entegre olmuş bir işadamı. İkisi çok farklı kulvarda ama tam anlamıyla gücün olduğu kulvar Kenan Birkan'nın yürüdüğü olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch Vader -- 11 Ekim 2010; 18:10:09 >

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yeni bölüm çok fena geliyor.

E tabi ben oynuyorum olacak o kadar. Reytingler ikiye katlanacak bu hafta.

Toplasan 30 saniye görünürsek iyidir.

Hadi bakalım

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yeni bölüm çok fena geliyor.

E tabi ben oynuyorum olacak o kadar. Reytingler ikiye katlanacak bu hafta.

Toplasan 30 saniye görünürsek iyidir.

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Neden bilmiyorum ama hiç izleyesim yok bugün Ezel'i.
    Yarına indirip izlemeyi düşünüyorum.

Zaten küçükken Şirinler'i izlerken Gargamel'i, Tom ve Jerry'i izlerken Tom'u, Sylvester ve Tweety'yi izlerken Sylvester'ı tutardım.

Orijinalden alıntı: PHI

Neden bilmiyorum ama hiç izleyesim yok bugün Ezel'i.

Hocam, en yakın sağlık kuruluşuna gitmenizi tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Ali_80

Kesinlikle dinleyin şarkıyı müthiş şarkı

İlk bölümde bu dikkatimi çekmişti. Toygar Işıklı'nın film müziklerine hastayımdır hep zaten. Ama bu en iyisi bence Ezel'dekilerin.

Hele 47. saniyedeki yer beni benden alıyor.

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Dayıyı böyle aciz, güçsüz göstereceklerse Dayıyı öldürsünler bence.

Dayı güçsüz değil Dayının gücü bir yere kadar. Seninde dediğin gibi Dayının çevresi belli derecede önemli yerlere uzanıyor geri kalan adamları ve onu seven esnaftır falan ama Kenan Birkan'nın çevresi tamamiyle başka işadamları, bürokratlar, emniyetin üst makamları.

Bir yerde eskilerden kalma bir Kabadayı bir yerde ise dünyanın acımasız sistemine tam entegre olmuş bir işadamı. İkisi çok farklı kulvarda ama tam anlamıyla gücün olduğu kulvar Kenan Birkan'nın yürüdüğü olan.

Belli bir yere kadar filan değil. Resmen güçsüzleştirmişler adamı. Bir bölümde Ali Ömer'in girdiği cezaevine gidiyordu bir isim arıyorlardı. O isim de Ramiz Karaeski işte. Cezaevi müdürüne gidiyorlardı sohbet mohbet, arşivden bir defter getiriyordu sanırım adam. İsmi tam söyleyecek, bakıyor Ramiz Karaeski yazıyor adam apar topar götürüyor defteri gidiyor sonra.
    Rainbow Six Siege | Battlefield V | PUBG
  • bu bölüm kaçıncı bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

bu bölüm kaçıncı bölüm

38.bölüm

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Neden bilmiyorum ama hiç izleyesim yok bugün Ezel'i.

Hocam, en yakın sağlık kuruluşuna gitmenizi tavsiye ederim.

Yok artık.
    Zaten önceki sezon genelde ertesi gün indirip izliyordum, daha güzel oluyor, reklamsız.
    PSN & XBOX LIVE: Ali80Tr
    Rainbow Six Siege | Battlefield V | PUBG
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.