Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Bölümü dün gece izledim geç saatlerde. Bi kere şunda bi anlaşalım
    Dayı ölmez.

Ölecek olsa tekerlekli sandalye falan olmazdı 1. sezon finalinde.
    Ölmeyeceğinde anlaştıysak şuraya geçelim. 8 nasıl oluyor da öldüremiyor? Bu adam asker, bu adam psikopat, bu adam yılların intikamıyla yanıp tutuşuyor ve öldürmek istediği birini istese anında öldürebilir. Bıçağı kalp hizasına sapladı ama bunu bilerek mi yaptı öldürmek amacıyla mı yaptı yoksa öldürmek istemiyor muydu henüz bilmiyoruz.
    8'in Azad'la konuştuktan sonraki halini bilmiyoruz çünkü. İkna olmamıştır belki ama bir ihtimal içinde bir şeyler uyanmıştır belki.
    Eyşan anladığım kadarı ile Kenan'a oyun oynuyor şu anda. Geçen bölüm Cengiz'le konuştuktan sonra Ömer'e inanmamış gibi yaptı ama inanmış olabilir. Kenan'a 2 taraflı oynuyor olabilir.
    Bu bölümün en iyi oyuncusu olarak Kıvanç'ı seçiyorum. Bu adam bu kadar iyi bi oyuncu muydu yahu?
    Aşk-ı Memnu'da hiç izlemedim ama bobiler'de falan bazı sahneleriyle epey dalga geçilmişti Kıvanç'ın oyunculuğu hakkında. Ama Ezel'de hakkını veriyor bence oyunculuğunun.
    Bu arada Kenan'ın Ramiz'e neden düşman olduğunu hala net bir şekilde göstermediler. Dayak yemiş ama sonra intikamını almış sonuçta Ramiz. İlerde Selma ile alakalı şeyleri de gösterirler flashback olarak sanırım.
    Bir de şu var, Dayı çabuk teslim oluyor bu sezon. Kenan'ı çok güçlü gördüğünden midir yoksa 8'e bir şey olmasın diye midir bilmiyorum ama önceki sezondaki Dayı'dan eser yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bu sezonda Dayıyı iyice güçsüzleştirmişler. Koskoca Dayı, birsürü plan ve oyun yapan Dayı, şimdi aciz bir şekilde bıçaklanıyor ve kaderine boyun eğiyor.

Açıkçası Kenanla buluşmasında bir oyun yapar diye düşünmüştüm ama direk boyun eğdi.

İstasyonda Dayıyı bulduklarından niye yanlarına gitmediler diyede sormadan edemicem. Hemen git yanına ne diye karşıdan yürüyorsun.

Dikkat edilrse dayı ne pahasına olursa olsun torununa dokunmayacakları emrini verdi, kendi hasmından olan birisinin gerçeği görebileceğini düşünmüştü ama yanıldı. Sekiz dayı'nın torunu olmasadaydı onun ipini çekmek kolaydı, Tevfik veya Ali'ye emir verip işini bitirirdi amaç dayı'ın zayıflığından faydalanıp o şekilde saf dışı etmekti ve Kenan bunu en iyi şekilde kullandı. Ezel Ali'ye gerçek hayatda paran varsa güçlü olursun gibi bir laf etmişti, Kenan Ramiz'den bu konuda daha güçlü hatta emniyet müdürlerini satın alıcak kadar. Dayı bunda sonra daha temkinli olucaktır, haftaya yine güzel bir bölüm bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Eylül 2010; 13:14:40 >

dayı felçç

tefo şebnem sahnesi etkileyiciydi

ayrıca en çok güldügüm sahne

Cengiz laf yaparak oyalamaya çalışıcaktı 8'i. sekiz direk vurdu
    ''Senle ilgili tek birşey soylediler.konuşmasına izin verme dediler''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 28 Eylül 2010; 12:19:41 >

Bu sezonda Dayıyı iyice güçsüzleştirmişler. Koskoca Dayı, birsürü plan ve oyun yapan Dayı, şimdi aciz bir şekilde bıçaklanıyor ve kaderine boyun eğiyor.

Açıkçası Kenanla buluşmasında bir oyun yapar diye düşünmüştüm ama direk boyun eğdi.

İstasyonda Dayıyı bulduklarından niye yanlarına gitmediler diyede sormadan edemicem. Hemen git yanına ne diye karşıdan yürüyorsun.

Evet psikopat dayı, çelimsiz dayıya döndü adamı görünce bu sezon

• Adam bıçağı kalbine sapladı. Nasıl felç olacak anlamadım olayı ben. Hadi omuriliğe saplasa neyse En iyi bölümüydü bence. Daha iyisi olamazdı diye düşünüyorum...
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • quote:

Dayı'nın ölüm sahnesi saçmalardan seçmeler olmuş. Klasik Türk filmlerine dönmüş diyebiliriz.

Neyse ki Şebnem'e bir şey olmadı.

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Dikkat edilrse dayı ne pahasına olursa olsun torununa dokunmayacakları emrini verdi, kendi hasmından olan birisinin gerçeği görebileceğini düşünmüştü ama yanıldı. Sekiz dayı'nın torunu olmasadaydı onun ipini çekmek kolaydı, Tevfik veya Ali'ye emir verip işini bitirirdi amaç dayı'ın zayıflığından faydalanıp o şekilde saf dışı etmekti ve Kenan bunu en iyi şekilde kullandı. Ezel Ali'ye gerçek hayatda paran varsa güçlü olursun gibi bir laf etmişti, Kenan Ramiz'den bu konuda daha güçlü hatta emniyet müdürlerini satın alıcak kadar. Dayı bunda sonra daha temkinli olucaktır, haftaya yine güzel bir bölüm bizi bekliyor.

Orası öylede Dayı bu, bulur bir çare. Bulması gerekirdi.

Böyle hemen boyun eğmek koskoca Dayıya yakışmadı.

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Adam bıçağı kalbine sapladı. Nasıl felç olacak anlamadım olayı ben. Hadi omuriliğe saplasa neyse En iyi bölümüydü bence. Daha iyisi olamazdı diye düşünüyorum...

Aynen uzun uzun yürdüler bıçakladı sonra aa bıçaklandı diyip hoplayıp zıpladılar

• 8 şebnemin bıçaklandıgı yeri anlatırken cerrah gibiydi,demek ki biliyor nerenin öldürücü nerenin süründürücü oldugunu
    dayıyı bile bile öldürmedi 8,sakat bıraktı,kenanın peşine düşücek bence 8,zaten ölmesine 2 bölüm kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

çok ii bölümdü

dayı felçç

tefo şebnem sahnesi etkileyiciydi

ayrıca en çok güldügüm sahne

Cengiz laf yaparak oyalamaya çalışıcaktı 8'i. sekiz direk vurdu
    ''Senle ilgili tek birşey soylediler.konuşmasına izin verme dediler''

Sekiz ve Cengiz sahnesi çok iyiydi, koptum orada.

• Bana kalırsa asker olduğu için bıçağı ne şekilde kullanacağını nasıl sakat bırakıp nasıl öldüreceğini çok iyi biliyor Şebo'nun sahnesinde olduğu gibi. Azad'ın sözlerinden sonra yumuşayıp bilerek öldürmemiştir boşunamıydı o sahne yani.

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Bana kalırsa asker olduğu için bıçağı ne şekilde kullanacağını nasıl sakat bırakıp nasıl öldüreceğini çok iyi biliyor Şebo'nun sahnesinde olduğu gibi. Azad'ın sözlerinden sonra yumuşayıp bilerek öldürmemiştir boşunamıydı o sahne yani.

Saçma olur açıkçası.

Bıçak direk kalbine saplanıyor, bunu hesap edebilmesi yada tam yerine saplaması mantık dışı olur.

Şebnende durum farklı. Bıçak karnına geliyor ve 5 cm giriyor. Sadece kan kaybından ölür.

Ama Dayıya bıçağın tamamını saplıyor neredeyse, hemde kalbine.

Orijinalden alıntı: PHI

Bölümü dün gece izledim geç saatlerde. Bi kere şunda bi anlaşalım
    Dayı ölmez.

Ölecek olsa tekerlekli sandalye falan olmazdı 1. sezon finalinde.
    Ölmeyeceğinde anlaştıysak şuraya geçelim. 8 nasıl oluyor da öldüremiyor? Bu adam asker, bu adam psikopat, bu adam yılların intikamıyla yanıp tutuşuyor ve öldürmek istediği birini istese anında öldürebilir. Bıçağı kalp hizasına sapladı ama bunu bilerek mi yaptı öldürmek amacıyla mı yaptı yoksa öldürmek istemiyor muydu henüz bilmiyoruz.
    8'in Azad'la konuştuktan sonraki halini bilmiyoruz çünkü. İkna olmamıştır belki ama bir ihtimal içinde bir şeyler uyanmıştır belki.
    Eyşan anladığım kadarı ile Kenan'a oyun oynuyor şu anda. Geçen bölüm Cengiz'le konuştuktan sonra Ömer'e inanmamış gibi yaptı ama inanmış olabilir. Kenan'a 2 taraflı oynuyor olabilir.
    Bu bölümün en iyi oyuncusu olarak Kıvanç'ı seçiyorum. Bu adam bu kadar iyi bi oyuncu muydu yahu?
    Aşk-ı Memnu'da hiç izlemedim ama bobiler'de falan bazı sahneleriyle epey dalga geçilmişti Kıvanç'ın oyunculuğu hakkında. Ama Ezel'de hakkını veriyor bence oyunculuğunun.
    Bu arada Kenan'ın Ramiz'e neden düşman olduğunu hala net bir şekilde göstermediler. Dayak yemiş ama sonra intikamını almış sonuçta Ramiz. İlerde Selma ile alakalı şeyleri de gösterirler flashback olarak sanırım.
    Bir de şu var, Dayı çabuk teslim oluyor bu sezon. Kenan'ı çok güçlü gördüğünden midir yoksa 8'e bir şey olmasın diye midir bilmiyorum ama önceki sezondaki Dayı'dan eser yok gibi.

Evet çok net bir şekilde göstermediler fakat biliyoruz dayının kenana neptıgını en azından, yani ben biliyorumda sen biliyosun dimi =)

- Senin gibi 5 leşim var
    - Benim ilk olacak nasipse

Orijinalden alıntı: Sexuality

8 bence bilerek öldürmedi(Dayı yaşıcak her türlü), eğer gerçekten öldürmek isteyip öldüremediyse saçmalık zaten, ilerki bölümlerde ortaya çıkacaktır.
    ya işte hem öldürmedi dedesini hemde kenan birkana ihanet etmedi öldürmek için saplamış gibi davrandı

Orijinalden alıntı: kurtay

Dayı 2. sezon başlarken tekerlekli sandalyedeydi o ne ayaktı???

Biz ne konuşuyoruz bi saattir
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.