Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Spolier butonuna basmayı unutmuşum yav yazarken, değiştiremiyorum da yöneticiler editlerseniz ya da silerseniz mesajı sevinirim.

Orijinalden alıntı: Sexuality

Spolier butonuna basmayı unutmuşum yav yazarken, değiştiremiyorum da yöneticiler editlerseniz ya da silerseniz mesajı sevinirim.

Telaşlanmana gerek yok. Konu zaten baştan aşağı spoiler dolu.
    Yöneticilerin müsamaha gösterdiği bir ortamda butonu kullanmayabilirsin bence.

Konuda yazılan dizi hakkındaki son mesajlarla ilgili;

1.sezon finali'nde dayı'nın tekerlekli sandalye'de olduğunu tamamen unutmuşum. Bence dayı ölmedi. Dediğiniz gibi torun Ramiz bıçağı nereye saplayacağını çok iyi biliyor. En fazla durum ciddiyetini kazansın diye bıçaklamıştır. Böylece Kenan Birkan tatmin olur. Sonra Ramiz, Kenan'ı hedef alabilir...

Eyşan'ın ilerleyen bölümler'deki akıbeti ne olacak merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Spolier butonuna basmayı unutmuşum yav yazarken, değiştiremiyorum da yöneticiler editlerseniz ya da silerseniz mesajı sevinirim.

Telaşlanmana gerek yok. Konu zaten baştan aşağı spoiler dolu.
    Yöneticilerin müsamaha gösterdiği bir ortamda butonu kullanmayabilirsin bence.

Konuda yazılan dizi hakkındaki son mesajlarla ilgili;

1.sezon finali'nde dayı'nın tekerlekli sandalye'de olduğunu tamamen unutmuşum. Bence dayı ölmedi. Dediğiniz gibi torun Ramiz bıçağı nereye saplayacağını çok iyi biliyor. En fazla durum ciddiyetini kazansın diye bıçaklamıştır. Böylece Kenan Birkan tatmin olur. Sonra Ramiz, Kenan'ı hedef alabilir...

Eyşan'ın ilerleyen bölümler'deki akıbeti ne olacak merak ediyorum.

Aynen bende merak ediyorum Bu Bölümde çok az gördük Eyşanı.
  • Bitiyorum bu diziye arkadaş. Baştan sonra tek nefeste izledim bölümü. 8 bilerek öldürmek istemedi. Ama içinde kalmasın diye gitti soktu yine. Sakat kalacak ama ordan bıçaklanan adam sakat kalması biraz tuhaf gibi? Flashbackler çok iyi hazırlanmış.

Ben onu orda öldürdüm çocuk, o şimdi anladı.

Konuşmasına izin verme dediler.

kolum kadar bıçağı böğrüne yiyen dayı ölmüştür, 6 ay sonra ki flashforward daki dayı paralel evrendeki dayıdır, hadi dağılın şimdi.

dayı isterse sabaha kadar konuşsun sekizle, hikayeler anlatsın faketmeyecekti. çünkü sekiz dayıyı 10 sene önceki (yamuluyorsam düzeltin) lokanta sahnesinde zaten öldürmüştü. dayı bunu yeni öğrendi. o kadar.

quote:

''dayı herkes öldürü sevdiğini''

• Aslında buraya kadar olan bütün hikaye Ömer'in Rüya görmesinden ibaret.

Dikkat ederseniz Ömer'in totemi olan tabak (reklamlarda çıkan) sürekli dönüyor. Hiç durmadı ilk bölümden beri. Ezel ölünce rüyadan uyanacak ve film yeniden başlayacak.

Bu senarist gerçekten mükemmel. Tebrik ediyorum

Orijinalden alıntı: 0RK

Aslında buraya kadar olan bütün hikaye Ömer'in Rüya görmesinden ibaret.

Dikkat ederseniz Ömer'in totemi olan tabak (reklamlarda çıkan) sürekli dönüyor. Hiç durmadı ilk bölümden beri. Ezel ölünce rüyadan uyanacak ve film yeniden başlayacak.

hocam pardon ama bunu nasıl uydurdun tebrikler

gerçek çıkarsa bi şikayet etsek spoilerın en babasını vermekten 1000 yıl uzaklaştırılırsın forumdan söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 28 Eylül 2010; 23:36:16 >

• quote:

dostum ne toteminden bahsediyorsun, sonradan internetten izlediğim için reklam falan görmüyorum, sürekli dönen tabak olayını da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

hocam pardon ama bunu nasıl uydurdun tebrikler

gerçek çıkarsa bi şikayet etsek spoilerın en babasını vermekten 1000 yıl uzaklaştırılırsın forumdan söyliyim

1000 yıl ne hocam, sınırsız yiyince 999 gün oluyor zaten en fazla

Ayrıca doğru çıkarsa burada göremezsiniz beni televizyona çıkarırlar kahin çocuk diye

dayı bıçaklandıktan sonra sözlük bu hale gelmiş

http://img228.imageshack.us/img228/3083/ezelu.jpg

--------------------------------------------------------------

bu da ekşiden,bu gerçekten komik

quote:

bkz:kıvanç tatlıtuğun oynadığı her dizide tren olması

bu arada süper bi noktaya değinilmiş

quote:

hakkında çok önemli bir duyuru yapmak istediğim dizidir.

sevgili dostlar değerli yoldaşlar,
    bir insanın tekerlekli sandalye kullanması için felçli olması, bacağının olmaması veyahut stephen hawking olması gerekli değil. hareket ettiğinde böğrünüz acıyorsa, ameliyattan çıktıysanız falan sizi "yürü lan bizans kargası" diye ayağa dikmiyorlar.

----------------------------------------------------------------

şimdi aklıma gelen bişey,geçen sezonun final sahnesi hakkında

acaba 6 ay sonra masada olacak kişi Kenan birkan yerine sekiz olabilir mi ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 29 Eylül 2010; 7:17:05 >

• quote:

ekşide gördüm

dayı bıçaklandıktan sonra sözlük bu hale gelmiş

http://img228.imageshack.us/img228/3083/ezelu.jpg

bu da ekşiden,bu gerçekten komik

quote:

bkz:kıvanç tatlıtuğun oynadığı her dizide tren olması

bu arada süper bi noktaya değinilmiş

quote:

hakkında çok önemli bir duyuru yapmak istediğim dizidir.

sevgili dostlar değerli yoldaşlar,
    bir insanın tekerlekli sandalye kullanması için felçli olması, bacağının olmaması veyahut stephen hawking olması gerekli değil. hareket ettiğinde böğrünüz acıyorsa, ameliyattan çıktıysanız falan sizi "yürü lan bizans kargası" diye ayağa dikmiyorlar.

----------------------------------------------------------------

şimdi aklıma gelen bişey,geçen sezonun final sahnesi hakkında

acaba 6 ay sonra masada olacak kişi Kenan birkan yerine sekiz olabilir mi ne dersiniz

olamaz çünkü 2 bölüm sonra çıkıyor diziden 8

izlemeyen çok şey kaçırır.

bu kalitede devam edecekse. 3 sezon ezel için yeterli gibi bence.

son sezonuda ezel-sekiz kapışması olarak yaparlar. al sana muhteşem üç sezon.
  • Sebnemın bıcaklandıgı sahnede 8 bordo berelı oldugundan bıcaklandıgı yerı ve ne zamanda olecegını bılıyordu. Dayıdıda kalbının bı kac santım yanından felc bırakacak sekılde bıcakladı bence ve bu sekıldede felclı olacak dayı ve bunuda bılerek yaptı hem dayısını oldurmemek hemde kenana ıhanet etmemek ıcın.. Ama 8 dızıden ayrılırken nasıl ayrılacak cok merak edıyorum. Cunku senarıst oyle bır ayrılacak kı unutulmayacak demıs bır yerde okumustum.

Orijinalden alıntı: dh_experience

ezel gibi dizi daha önce yapılmadı türkiyede.

izlemeyen çok şey kaçırır.

bu kalitede devam edecekse. 3 sezon ezel için yeterli gibi bence.

son sezonuda ezel-sekiz kapışması olarak yaparlar. al sana muhteşem üç sezon.

bu sezon bıtcegını duymustum dızının kenan onumuzdekı sezon ıcın baska dızıde baslıcak dıye haber okumustum ekolay.net te.. umarım 3 sezonda olur cunku gercekten boyle guzel bır dızı devam etmelı.. ıkı senarıstte mukemmel kurlular yapıyorlar (prıson break havasında) ondan surdurulmelı bı sezon daha en az..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.