Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Dayinin olmesi iyi oldu degil mi degil mi diyip duruyordu darlanmistim iyice ins aryik flashbacklerde olmaz. Sira badede o da geberirse iyi olur

Bahar ölmüs dayi ölse cok mu :(

uzaktan taş gelmez

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

Dayinin yanindan ayrimadigi kitabin adini bilen varmi?

Son bölümde ölürken ezele göstediği kitabın adı?
    ŞAMPİYONLUK GELİYOR...
  • ya o değil de nasıl bölümdü bu ya.gözlerimden yaş geldi.kurtlar vadisi fanıydım ama ezeli izlediğimden beri nefret ettim vadiden.izleyemediğim eski bölümleri ezelin mutlaka izlemeliyim.o sahnede aklıma v for vendetta geldi dayıyı geri getirsinler kalbini çalıştırsınlar dayısız olmaz bu dizi.8 de ölmedi şimdi de gitmesin dayı

• Dayının bir şekilde gitmesi gerekiyordu. Asıl soru bundan sonra ne olacak? Herhalde yeni sezon olmaz. Oldu diyelim Ezel ile Kenan kapışır ama belli bir yerden sonra sıkmaya başlar, izleyicinin zevki kaçar. Zaten sezon içinde bu tip durumları sık sık yaşadık.

Finalde Ezel, Kenan'ı telef eder. Demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 5 Nisan 2011; 3:52:51 >

BAŞARIYI DEĞİL SEMTİMİZİ SEVDİK!
  • Dayi oldu laaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 5 Nisan 2011; 6:26:16 >

quote:

Dayinin yanindan ayrimadigi kitabin adini bilen varmi?

Son bölümde ölürken ezele göstediği kitabın adı?

Edip Cansever- Sonrası Kalır

Birşey dikkatimi çekti Ramiz dayının gençliğinde nasıl kumpasa gelip tutuklandığını daha göstermediler. Önümüzdeki bölüm orayla başlayabilir.

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Başınız sağolsun. Resmen gözlerim doldu. Bir Ramiz dayı efsanesi geldi geçti Türkiyeden ve bir çok söz bir çok kitap bir çok racon soktu literatüre
    Mekanı cennet olsun.

Birşey dikkatimi çekti Ramiz dayının gençliğinde nasıl kumpasa gelip tutuklandığını daha göstermediler. Önümüzdeki bölüm orayla başlayabilir.

ölmemiştir belki ya.daha kesin değil.ezel ambulansı sen yine de ara dedi ya ne olur ölmesin dayı yaa

Orijinalden alıntı: muratsen87

dayının şiirler konuşmalar filan mükemmeldi ya, kim ne derse desin kimse izlemezse izlemesin ülkenin en güzel dizisi oyunculuğuyla, replikleriyle herşeyiyle

kurtlar vadisi ile dün akşamki çatışma sahnelerini bile kıyaslasan türkiyedeki en iyi dizinin ezel olduğu ortaya çıkar, tabi düşünmeye üşenen insanlar "buneyaa karmakarışık takip edemiyorum" diye düşündüğü için kv'ler aşk bir hayaller fatmagüller daha çok izleniyor, çizgifilm izler gibi öylece ekrana bakmak istiyorlar

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Başınız sağolsun. Resmen gözlerim doldu. Bir Ramiz dayı efsanesi geldi geçti Türkiyeden ve bir çok söz bir çok kitap bir çok racon soktu literatüre
    Mekanı cennet olsun.

ölmemiştir belki ya.daha kesin değil.ezel ambulansı sen yine de ara dedi ya ne olur ölmesin dayı yaa

dedi çünkü sadece kolunda kurşun sanıyordu, banktayken gördü yeleksiz olduğunu.

harbiden prisonbreak finalindeki şeyleri hissetim dünki bölümde, diğer yapımcılar senaristler tecavüze tacize saplanıp kalacaklarına biraz ezeli izlesinler kendilerini geliştirsinler

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

dayının şiirler konuşmalar filan mükemmeldi ya, kim ne derse desin kimse izlemezse izlemesin ülkenin en güzel dizisi oyunculuğuyla, replikleriyle herşeyiyle

kurtlar vadisi ile dün akşamki çatışma sahnelerini bile kıyaslasan türkiyedeki en iyi dizinin ezel olduğu ortaya çıkar, tabi düşünmeye üşenen insanlar "buneyaa karmakarışık takip edemiyorum" diye düşündüğü için kv'ler aşk bir hayaller fatmagüller daha çok izleniyor, çizgifilm izler gibi öylece ekrana bakmak istiyorlar

fatmagül bana göre facia ama hep reytinglerde 1. ilk vadi güzeldi çakır,testere,karahanlı vs.ama şimdiki vadi resmen berbat.en güzel dizi bence şu anda ezel.

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

fatmagül bana göre facia ama hep reytinglerde 1. ilk vadi güzeldi çakır,testere,karahanlı vs.ama şimdiki vadi resmen berbat.en güzel dizi bence şu anda ezel.

Çatışma sahnesi ise çok iyiydi özellikle KV'nin o vasat çatışma sahnelerinden ilaç niteliği taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch Vader -- 5 Nisan 2011; 9:45:18 >

spoiler verenleri tek tek şikayet etmekle uğraşmaya şu an vaktim yok ama umarım birisi eder

• Son haftlarda diziden sıkılmış ilk sezonun hatrına seyreder olmuştum. İlk sezondan sonra daha iyi bağlanabilseydi çok güzel olurdu. Olay tamamen farklı bir boyuta geçti, kimin ne olduğu bir türlü anlaşılamadı. Anlaşılamadı içinde karmakarışık ve zevksiz bir dizi haline geldi. Artık dizide sona geldik sayılır.

61. bölümün final sahnesi bana Tarantino'yu hatırlattı. Kill Bill'de ki dövüş sahnesi. Adamın ağzından kanların fışkırması, slow motiondan hızlıya geçiş, arada siyah beyaza geçseydi al sana Kill Bill.

Kamera hareketleri iyiydi son bölümde, İstanbul'a olan aşkı iyi anlatmışlar. En sonda helikopterle tepeden çekimde ayrı bir hava katmıştı.

Dikkat ederseniz teknik konularda beğenimi yazdım, senaryo anlamında kayda değer birşey yok maalesef.

Orijinalden alıntı: Roohans

Son haftlarda diziden sıkılmış ilk sezonun hatrına seyreder olmuştum. İlk sezondan sonra daha iyi bağlanabilseydi çok güzel olurdu. Olay tamamen farklı bir boyuta geçti, kimin ne olduğu bir türlü anlaşılamadı. Anlaşılamadı içinde karmakarışık ve zevksiz bir dizi haline geldi. Artık dizide sona geldik sayılır.

61. bölümün final sahnesi bana Tarantino'yu hatırlattı. Kill Bill'de ki dövüş sahnesi. Adamın ağzından kanların fışkırması, slow motiondan hızlıya geçiş, arada siyah beyaza geçseydi al sana Kill Bill.

Kamera hareketleri iyiydi son bölümde, İstanbul'a olan aşkı iyi anlatmışlar. En sonda helikopterle tepeden çekimde ayrı bir hava katmıştı.

Dikkat ederseniz teknik konularda beğenimi yazdım, senaryo anlamında kayda değer birşey yok maalesef.

kamera ezelle ramizi arkadan çekip geriye uzaklaşırken çocuklarına selmaya bakarken arkası dönük insanları gösterseler diye bekledim ama yapmamışlar, güzel olurdu
  • Ya ben su ezelin hastasiyim, adam neredeyse onbin yildir kursun sikiyor, miroglu dahil paso gozunu kirpiyor ates ederken, goz kirpma olmasaydi cok daha iyi olurdu acaba adamlar mi dedi goz kirp daha gercekci olur diye...

Dayi ile ilgili olarak cidden gozum yasardi vay anasini...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.