Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oy oy oy!!! Süperdi Ezel - Dayı kapışması...
    ---

ezel: ben de güvendim ya sana!
    dayı: şimdi değil yeğen... bitsin bu iş, sonra...
    ezel: sonrası mı var?! ölümüne güvendim ölümüne! canını ver desen verirdim, o kadar güvendim. bana nasıl yalan söylersin dayı?! nasıl oyun oynarsın!.. bir şey desene! sabahtan beri senin gelip bir şey demeni bekliyorum... bir şey desene!
    dayı: yok. sen devam et...
    ezel: ya bırak!... kandırdılar ulan beni!... her şeyimi aldılar. sen? sen! sana anlattım sen biliyorsun sen nasıl yaparsın dayı?! sen nasıl yaparsın!.. bir şey desene!
    dayı: yok bir şey. sen devam et, var daha... biriktirmişsin.
    ezel: biriktirdim tabi! niye birikirdim biliyor musun? sana sorsam, sen de 'ben yaptım' desen 'evet, öyle oldu' desen ne yaparım ben o zaman ya? ne yaparım ben o zaman?.. biriktirdim tabi... gerçeği duymayayım diye biriktirdim.
    dayı: yok. biriktirme.
    ezel: ben de mi piyonum? 'oğlunum' diyeceğim, oğullarına ne yaptığın belli. ben de mi piyonum? sen de mi kullandın beni? söyle bir şey de. bir şey de. yalan de. yalan de, doğru değil de. bir şey de!
    dayı: nankörsün!
    ezel: ne?!
    dayı: nankörsün.
    ezel: ben mi nankörüm?!
    dayı: sen! sen... ben seni yalandan mı iyi ettim yeğen? bildiklerimi yalandan mı öğrettim sana? yalandan mı kurtardım seni çakalların elinden? yalandan mı koşturdum peşinden senin? yalandan mı kaldım olduğun yerde? hepsi yalan ha?.. hepsi yalan... aynada bir bak kendine bakalım. ezel... ben seni yoktan var ettim! bak aynada kendine... yoksa sen de mi yalansın?
    ezel: bilmiyorum dayı, bilmiyorum... belki de öyleyim.
    dayı: ezel dur!.. doğruysam da, yalansam da gerçek şu: azad'ın ihtiyacı var sana...
    ezel: senin?.. senin ne ihtiyacın var bana?!
    dayı: ezel! ezel dur!
    ezel: niye kızıyorsun dayı?.. kendim gelmezsem, kandırır getirirsin nasılsa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Dostum cidden imzan güzelmiş, her an çalabilirim

Çalabilirsin hocam ben de bir konu da mesaj olarak görmüştüm.Ordan aldım

Eyvallah, çaldım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Dostum cidden imzan güzelmiş, her an çalabilirim

Çalabilirsin hocam ben de bir konu da mesaj olarak görmüştüm.Ordan (ç)aldım

• ..son iki bölüm hiç heyecanlandırmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bu spoiler senin için PHI

Bu ne beee.

Yeni izledim 21. bölümü.
    Güzel bölümdü yine.

Ezel dayı'nın oğlu falan demişsiniz de. İhtimal vermiyorum ben öyle bir şeye. Manevi oğlu gibidir ama biyolojik babası olmaz. Öyle yaparlarsa çok zorlarlar sanki.
    Bu bölümde Azad ile Ramiz'in oyunculuk tavan yaptı.
    Hele Azad'ın o ağlarken konuşamadığı sahne yok mu. Hayran kaldım resmen. Oynamıyor bu kız, yaşıyor resmen. O nasıl bir yetenek yarabbim.

Sedar'a gelince.
    Yine yırttı herif. Seviyorum bu karakteri. "Babacığına böyle mi davranıyorsun Eyşan"

Ali'nin işler yine ters gitti.
    Ana konu ekseninde pek bir şey olmadı gibi aslında ama alttan alta işleniyor ana konu. Ezel'in intikamı ilerliyor bi şekilde.
    Gerçi Dayı da izin verdi Ezel'e gitmesi için ama. Bakıcaz ilerki bölümlerde.

Bu arada. O Azad'ı izleyen elemanın sadece ayaklarını gösterdikleri sıra aha işte dedim sonunda Fringe'deki Gözcü'müz buraya da el attı.
  • Yerli diziler arasında türünün en güzeli bence, konusuda çok iyi.
  • Sabahın köründe son üç bölümü izledim... Senaryoda ki saçmalıkları umursamaz isen gerçekten güzel bölümlerdi...

Saçmalıklara bir kaç örnek...

1: Ramiz Dayı gibi bir adamın kızını koruyamaması inanılır gibi değil, saçma...
    2: Kandıralı denen tipi tipin şimdiye kadar dayı tarafından öldürülmemesinin tek sebebin o mektup olması o mektup ta kızından bahsetmesi "sanki bir tek o biliyor" ve o mektubu bizim tayfaya vermesi, hepsinden öte etrafında bir sürü adam varken atı için bülbül gibi şakıması, neyse o sahnenin saçmalıklarından daha fazla bahsetmek istemiyorum, sinir bozucuydu...
    3: Ezel'in kamerayı bulması, Azad'ın yanında o kamera ne arıyor anlamadım, hadi anladım diğelim kayıt taki olaylar resmen saçmalığın daniskası olmasını geçtim, Tefo ne diye hem çekim yapıyor hem kovalıyor yönetmen olmak gibi bir niyetimi var, hele telefonla Azad'a ne yapması gerektiğini uzaktan anlatırken durum evlere şenlikti...
    4: Azad'ın kredi kartına el konma bahanesi ile yukarı gönderilmesi "Mübarek kafe değil bankamatik sanki, limit olmayınca kredi kartına el koyan tek kafe orası heralde", gönderildiği üst katın farklı bir mekana ait olduğunun aşikar oluşu...
    5: Azad'a aşık oluşum
  • ßu arada çoğunuz biliyorsunuzdurda söleyim dedim :P Murat Yıldırım Azad'ın eşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

ßu arada çoğunuz biliyorsunuzdurda söleyim dedim :P Murat Yıldırım Azad'ın eşi

Doğrudur.

Kanal D'de bir zamanlar Karadeniz dizisi yayınlanıyordu. İsmi Fırtınaymış. Orada kaynaştılar, dizi bitiminde evlendiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 18 Mart 2010; 13:15:13 >
  • quote:

quote:

Doğrudur.

Kanal D'de bir zamanlar Karadeniz dizisi yayınlanıyordu. İsmini şu an hatırlayamadım ancak S.... ile başlıyordu. Orada kaynaştılar, dizi bitiminde evlendiler

o dizinin ismi Fırtına olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 18 Mart 2010; 12:00:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Doğrudur.

Kanal D'de bir zamanlar Karadeniz dizisi yayınlanıyordu. İsmini şu an hatırlayamadım ancak S.... ile başlıyordu. Orada kaynaştılar, dizi bitiminde evlendiler

Hah fırtına idi. Yanlış hatırlamışım, düzelttim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur.

Hah fırtına idi. Yanlış hatırlamışım, düzelttim.

Galiba Salih Kalyon da oynuyordu o dizide değil mi(şimdi Ezel'deki Babacık Serdar) ?

Ben de arada bakıyordum Fırtına'ya, yine de yanlış hatırlıyor olabilirim...
  • Yok doğru hatırladın :) Burçin Terzioğlunun babası rolünde oynamıştı.
  • 21. bölümüde yeni bitirdim..Dizide senaryo olarak biraz saçmalık var.Dayının düşmanları dayıyı öldüremiyor ama kızını öldürebilecek duruma gelebiliyorlar..Ayrıca Tuncel Kurtiz e sertlik dışında diğer roller pek iyi gitmiyor.İşte ağlaması,espirili konuşması vb. şeyler hiç iyi gitmemiş..Zaten Ezel de dayıya bak yiğen taklidi yapınca orada koptum..Şener Şen muhabbeti nereden çıktı..Dayının hakiki düşmanını Şener Şen mi oynıyacakmış..Ama genel olarak bölümler iyiydi.Sadece Ezel in konusundan uzaklaştılar..
  • 22.Bölüm Fragmanı

• "akşama kadar vaktin var, Ramiz'i hallet"
    bakalım ne kadar sadık kalacak ezel, özellikle son yaşananlardan sonra.
    ha birde dayıyı artık bağırtmasınlar, yakıştıramıyorum dayıya sakin olmayan tavırları, onda her zama bir sukunet olsun isiyorum ama son üç bölümdür ya ağlıyor ya da bağırıp çağırıyor.

Bekleyip görelim, sadece 99 saat 45 dakika kaldı.

• Mert ölüyor mu
  • Olamaz Azad ölemez, ne olur çıkmasın diziden ya

Umarım sadece yine oyundan ibarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

Sabahın köründe son üç bölümü izledim... Senaryoda ki saçmalıkları umursamaz isen gerçekten güzel bölümlerdi...

Saçmalıklara bir kaç örnek...

1: Ramiz Dayı gibi bir adamın kızını koruyamaması inanılır gibi değil, saçma...
    2: Kandıralı denen tipi tipin şimdiye kadar dayı tarafından öldürülmemesinin tek sebebin o mektup olması o mektup ta kızından bahsetmesi "sanki bir tek o biliyor" ve o mektubu bizim tayfaya vermesi, hepsinden öte etrafında bir sürü adam varken atı için bülbül gibi şakıması, neyse o sahnenin saçmalıklarından daha fazla bahsetmek istemiyorum, sinir bozucuydu...
    3: Ezel'in kamerayı bulması, Azad'ın yanında o kamera ne arıyor anlamadım, hadi anladım diğelim kayıt taki olaylar resmen saçmalığın daniskası olmasını geçtim, Tefo ne diye hem çekim yapıyor hem kovalıyor yönetmen olmak gibi bir niyetimi var, hele telefonla Azad'a ne yapması gerektiğini uzaktan anlatırken durum evlere şenlikti...
    4: Azad'ın kredi kartına el konma bahanesi ile yukarı gönderilmesi "Mübarek kafe değil bankamatik sanki, limit olmayınca kredi kartına el koyan tek kafe orası heralde", gönderildiği üst katın farklı bir mekana ait olduğunun aşikar oluşu...
    5: Azad'a aşık oluşum

Sıraya girelim lütfen.
  • Caner kaynak yapma bi çekil...
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.