Şimdi Ara

Eyvah! Yine mi finaller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarıya bakıyorumda hava çok güzel.Şu son bir kaç gündür de epeyce ısındı.Gezmek,eğlenmek çok hoş.Ama önümüzde bu baş belaları var.Şimdi evde oturda ders çalış :(( Dün inkılap tarihi ile başladı çarşamba bilgisayar perşembe istatistik vs. Şimdi gelde bilgisayarı bırakta şu notlara bakmak istiyorum ama nerde.Gene kalıcaz bu matematikten.Finalleri olan arkadaşlara da başarılar.

• dur yaw nerden hatırlattın. şimdi pişmanlık duyacam bilgisayar başında oturduğuma
  • Boşver ya. bilgisyara takılmana bak.sizin sınıftan çancı bi arkadaştan iyi prim aldım.
  • yaw nolucak ki finalden 2 final geçtim hiç çalışmadan 3 tane kaldı onlarada çalışmıycam hani sizede çalışmayın demiyorum ama dersi iyi dinleyip takip ettiyseniz bi önceki gece şöyle bakmanız yeterde artar bile...
  • hayatta en nefret ettiğim şeydir şu final dönemi, neden diyebilirsiniz anlatayım;

matematik2 alıyorum ikinci sefere ilki DD ydi bende yükselteyim dedim. gerçi yükselttim ama. neyse ilk sınav, ikinci sınav ve quizler tam (99 gibi). ne gelmesi gerekir sizce >>> AAAAAAA. dimi ama ben BB getirmeyi başardım. bu zamana kadar girdiğim tüm finallerde notlarım ya bir harf yada iki harf düşürmeyi başardım. tabi bu durumda bana nefret etmek düşer. neyse artık bitiriyoruz bölümü master olursa da allah kerim.

herkese finallerinde çok çok başarılar dilerim, kolay gele.
  • üf ya benimkiler daha başlamadı, başlasa da bitse!
  • basladı walla herkese kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biteli 1 ay oldu desem ne dersiniz acaba? Yaz okulu basl?yor yar?n ama benim oyle sorunlar?m yok tabi.
  • 4 tane kaldı offf ne bitmez çile ya okuyupta napıcaksam
  • bitti bile ama haftaya yaz okulu var
  • 6 tane var be hoca şöyle bir bakıyorum da bu kalan altı dersten kesin geçerim diyeceğim bir ders yok vizeler 14-48 arası gel de işin içinden çık hadi bakayım hayırlısı.ya şu mat1-2 yi de geçsem okul bitecek doğrusu.ne zor ders yaw.üstten ders alıyom onları geciyom bu matları gecemiyorum yaw.
  • Ahhhh kanayan bi yara bendeki.Yarin ilk sinavim var.acaba bittigini gorebilecem mi? Insallah herkese yapabilecegi sorular olan bi soru kagidi gelir!!
  • yarin sinav var, ben bu saat oldu buradayim.
    allah kolaylik verisin hepimize.
    bende yatiyim artik,
    biraz sonra kalkip ders calisicam.
    :(
  • bugun başlıyor finaller Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar :)
  • allah tan bizim yazılı bitti
  • Bu sene tekrar yapıyorum 1i Mat 2den gene kaldım sabah 10 da Finite sınavı var inşallah AA gelecek 90 alırsam bi yerlerden 6 kredi daha alırsam geçecem yoksa bana tekmeyi basacak okul yanacak koca 2 sene :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Dışarıya bakıyorumda hava çok güzel.Şu son bir kaç gündür de epeyce ısındı.Gezmek,eğlenmek çok hoş.Ama önümüzde bu baş belaları var.Şimdi evde oturda ders çalış :(( Dün inkılap tarihi ile başladı çarşamba bilgisayar perşembe istatistik vs. Şimdi gelde bilgisayarı bırakta şu notlara bakmak istiyorum ama nerde.Gene kalıcaz bu matematikten.Finalleri olan arkadaşlara da başarılar.

Hocam inşallah iyi yapmışsınızdır.Finaller ne onu da bilmiyorum ama. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yillik hort ban sebebi

• Bu sene de geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phenix

yaw nolucak ki finalden 2 final geçtim hiç çalışmadan 3 tane kaldı onlarada çalışmıycam hani sizede çalışmayın demiyorum ama dersi iyi dinleyip takip ettiyseniz bi önceki gece şöyle bakmanız yeterde artar bile...

Adam haklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.