Şimdi Ara

Eyvah! Yine mi finaller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Finaller biteli 10 sene oldu :) konuyu kilitleyelim sn yoneticiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Finaller biteli 10 sene oldu :) konuyu kilitleyelim sn yoneticiler

HEY! Sen yöneticilere ne yapması gerektiğini mi söylüyorsun? Nerden geliyor bu cesaret sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

HEY! Sen yöneticilere ne yapması gerektiğini mi söylüyorsun? Nerden geliyor bu cesaret sorabilir miyim?

Konuyu 12 sene once ben acmisim, biri de gelip hortlatmis, arada bir jenerasyon degismis :) konuyu kapatsinlar ki yeni ogrenci arkadaslar gunumuz sartlarina gore bir daha acabilsinler

• quote:

Ne mezunusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Konuyu 12 sene once ben acmisim, biri de gelip hortlatmis, arada bir jenerasyon degismis :) konuyu kapatsinlar ki yeni ogrenci arkadaslar gunumuz sartlarina gore bir daha acabilsinler

Ben hortlattım hocam. Eski iünlerinizi hatırlayın diye bir de finaller ne oluyor açıklar mısınız ?

• İş hayatı nasıl hocam anlatır mısınız biraz
    @uniqlo
  • Konu tarih kokuyor ,bende böyle bir konu açayımda yaşlanınca bakar bakar ağlarım
  • Eyvah! Yine mi finaller

3 tane kaldı matematik 1. sınıftan zaten geçme ümidim yok :D gerisi önemli değil :D
  • Arkadaslar iktisat bitirdim sonrasinda yurtdisinda mba yaptim, 8 senedir de lojistik sektorundeyim, su an halka acik bir gida sirketinde lojistik operasyonlari yonetiyorum.

• quote:

Arkadaslar iktisat bitirdim sonrasinda yurtdisinda mba yaptim, 8 senedir de lojistik sektorundeyim, su an halka acik bir gida sirketinde lojistik operasyonlari yonetiyorum.

Iyi mi yani üstad?
    Özledin mi o zamanları :D
  • Universitedeki gunlerinizin kiymetini bilin,ailenizden de gunumuz sartlarinda 1000-1500tl arasinda pra geliyorsa sizden krali yok

kpss ile devlet sektorunde A grubu memur olmaya calisin.

• quote:

Arkadaslar iktisat bitirdim sonrasinda yurtdisinda mba yaptim, 8 senedir de lojistik sektorundeyim, su an halka acik bir gida sirketinde lojistik operasyonlari yonetiyorum.

hocam iktisatı nerde bitirdiniz ve mba i nerde yaptınız? mba in bir katkısı oldumu iş hayatında veya özgüven vs?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.