![]() Forumda bebek saç ve vücut şampuanları olarak daha çok organik içerik ağırlıklı ürünler önerdiğim ve paylaştığım dikkat çekebilir. Yalnız organik içerikli ürünlerin fiyatı 3-4 kat fazla oluyor malum. Ülkenin ve halkın da durumu malum. Organik içerikli bebek şampuanlarını alamayanlara ònerdiğim ürünlerden biriydi Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı (600 ml). Yalnız resimde görüleni alacaksınız,bunun biraz daha vasatı da var çünkü. Bu şampuanı eğer saçlarınızda kuruluk varsa,kuru cilt sorununuz varsa siz de kullanabilirsiniz. Saçları yağlı olanların yağlanmasını arttırabiliyor. Kullanırım diyenler 3-4 şişe alsın derim. Şuan ilk 55.000 kişiye 100 TL sepete 30 TL indirim kampanyası var Amazonda. İster 5 şişe alın 100 TL dolsun,ister 2 adet alın yanına bulgur,pirinç,bez,ıslak mendil vb alın yanına. Ben az önce Confy Premium Sensitive 12 paket x 120 'li (1440 mendil) ıslak mendil aldım 119 TL - 30 = 90 TL olarak. İlk 55000 kişi kotası oldugu için ailedeki diger hesaplardan da alışveriş yaparak başkalarının indirim hakkını kullanmak istemedim. Kota olmasaydı yapardım. Adres aynı olursa bütün hesaplar bloklanıyor zaten anlaşılırsa. Bu aldığım ıslak mendili de öneririm mükemmel değil,bir unibaby yenidoğan yada molfix değil ama Baby Turco yenidoğandan iyi diyorum. Evy Baby bezlerde az da olsa uygun indirim var. Devir tasarruf devri. Allah işinizi rast gidersin,Allah evlatlarınızı anne-baba ve varsa kardeşleriyle birlikte büyütmeyi iş-meslek sahibi olmayı nasip etsin. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağli Bebek Şampuani 600 Ml Linki: Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuani 600 Ml Pp Şişe Yeni Tasarim 1 Paket https://www.amazon.com.tr/Ey%C3%BCp-Sabri-Tuncer-Zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-%C5%9Eampuan%C4%B1/dp/B0714M4T6X< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Mayıs 2022; 23:20:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı
iOS
Android